Copilasi de iulie-august 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 19
alice2004 spune:
Buna dupaamiaza !
Oau, Roxi, ce intimplare urita raaau !! Bine ca mama ta si cu mindra nu au patit nimik ! Eu in ultima vreme am iesit doar cu Florin afara si cu gizmo, cind se lasa seara nu ma indepartez de scara blocului, pe la noi pacilea prin cartier - care e foarte aproape de Macaralei (unde zona e mai ... neagra, if you catch my drift), gasesti multi ciudati pe strada, asa ca am devenit usor paranoica si mai ca mi-as monta un ochi in ceafa, de as putea !! Si dap, si eu imi amintesc de vremile cind mergeam singuri la scoala (si aveam ceva drum de parcurs), ne jucam singuri si bateam parcurile fara griji !! Citeodata cind ma gindesc mai tare, asa descopar cit urasc tara astaaa ?! Noroc ca-mi trece relativ repede, altfel capatul pamintului ar scrie pe mine !
Simo, nu am mai facut nik cu rochia ... din lipsa de timp, m-am ocupat mai mult de casa, acum ca nu ma mai duc la birou, ca le lasasem pe toate vraiste ... si nici nu am avut starea necesara sa caut !
Filme ? Am vazut The Road - trist dar cu un final care te lasa sa vezi ca exista speranta, apoi am vazut un sf usurel, A sound of Thunder (ceva cu niste savanti care faceau salturi in timp si unul din ele merge prost, deci schimba toot viitorul omenirii), dupa care am trecut la filmele mele psiho-pupu si am ales Antichrist al lui Lars von Trier si It's all gone Pete Tong (viata reala a unui DJ, Frankie Wilde).
Aaa, si ma uitai dupa artista crizata, dar nu am vazut-o decit pe mindretea aia de Giuli ! Daria, o sa te trag de coditz daca mai zici rau de frumushatza ta, daaaa ??
Cuscrela, o fi vreo astenie primavaratica, baga neshte vitamine !! Mindra e super tare, as always !! Sanatate multa va doresc !
Astept vestile de la Olivia ... sint pe aici !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Am venit ..analizele sint mai bune..deja 4100 de leucocite tot scazute dar fata de 2700 este super bine! Deci clar este si o usoara anemie care nu necesita insa tratament, dar necesita..mancare!
Al doilea copro a iesit tot negativ.
Am fost si la medicul oncolog pediatru si ne-a linistit..totul a fost intr-un context viral nu se stie cu ce ,cind ,cum..dar ne-a recomandat totusi sa-i facem si un IDR pt a elimina ipoteza unui TBC si apoi o radiografie mediastinala (pt a fi siguri ca nu mai exista adenopatii si-n mediastin). Am intrebat-o daca sa merg la Buc si a spus ..in nici un caz..Mai repetam si ecografia peste 1-3 luni..pt ca ar trebui sa dispara..
V-am spus ca nimeni nu-mi ia bani? Ecografist la cabinet privat, pediatrul din spital ,pediatra azi la cabinet privat..toti pe motiv ca sintem medici..macar asta avantaj sa avem si noi
Rox nu te-am mai sunat ca sa nu te deranjez..am citit ce-ati patit?..mey si ai tacut chitic!
szivarvany spune:
Kim, asta da mesaj, l-am asteptat !
Ma bucur enorm de mult, Doamne, ce a fost in sufletele voastre, bine ca sunteti ok si nu mai tineti copilu` flamand (sper ca nu te superi pt gluma)
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
BLUE ANGEL spune:
hai ca m-am trezit ..am sarit toate mesajele si l-am citit pe-al Oliviei !!! bravio mai , bravo ..ma bucur muult de tot !!!
auzi , da-i niste sirop de catina daca nu vrea sa manance ..sa vezi cum ii va face pofta de mancare ...
super , super !!!
acum ca ne-am linistit ..te rog ai grija si de tine ..ca la cate emotii ai fost expusa si ziceai ca ti-a fost rau ...ia niste vitamine si mai ales cateva pastile de optimism ...
ma duc sa mai citesc din urma ..am stat muult afara azi !!! oare chiar vine primavara ? vad si eu iarba din curte ..e asa ciudat ..verde !!!
carmenp spune:
olivia, , ce se bea?))
edit, un filmulet desi cred ca unele l-ati vazut deja http://www.newz.ro/stire/100673/dansul-pinguinului-in-variantasex-acoolizata.html
alice2004 spune:
Supeeer, Olivia, ma bucur tare de toooot !!
Sa aveti grija de voi ! Va pup si va imbratisez cu drag si va tin pumnii in continuare !
Hehehe, Carmencita, mi-ai luat gindul din minte ... ce se bea ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
BLUE ANGEL spune:
Gabi , din pacate nu stiu nimik de seminee..cu toate ca mi-am dorit mult unul !!!
noua la gradinita ne-au facut o oferta de ceasuri de perete personalizate cu poza copilului ..initial mi-a placut ideea dar ceasul avea si un model cu bambi si o rama neagra ...am zis pas ..erau parca 35 Ron ceasul
Alice ..nu te mai gandi ..eu asa fac ca sa rezist cu capul in Ro !!!
ultimul puseu a fost azi dimi cand am auzit stirea cu alocatiile ptr copii !!Doamne sunt asa mandra de tara asta !!!!si oamenii care ne conduc ..niste scumpi !!!
si eu cat am vazut the road ..am stat cu un nod in gat ...cred ca daca nu era copilul nu ar fi impresionat asa tare !!!am inteles ca si cartea e de citit!!!
nu mai stiu ce sa fac la cina ... am intrat si in paranoia aia cu codexul ...m-au cam speriat astia !!!
am vorbit cu niste prieteni care au un teren mai aproape sa ne apucam de gradinarit ...ca eu nu mai stiu ce sa cumpar ... legume , fructe nici de la market nici de la tarani , oua cumpar combinat si 0 si 3 , carne de pui combinat si de la tara si de la magazin ...dar ce fac cu legumele si fructele ca astea chiar abveam incredere ca sunt ok de la tarani !!!
si am si 2 sclifositi acasa !!!
poate ma supar si le fac salata de rucola
pup
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Olivia, super!!!! Vesti bune!!!!! Il pupam pe Luca, si bafta la gradi!!!! ps...v-am trimis un pm sambata... |