Copilasi de iulie-august 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
alice2004 spune:
Da, exista si cartea, am vazut-o la librarie, am vrut s-o cumpar dar am zis ca daca vad filmul ...
Salata de ruccola ? Miam, bunaaaa !! Florin punea linga ea nush ce brinza si un fel de sunca ... am uitat cum se numesc !
Si la noi la gradi au facut poze, au venit si cu o oferta de ceas (de fapt erau mai multe item-uri), mie nu mi-a placut si nu am luat, o sa il rog pe Florin sa scaneze pozele sa vedeti ce a iesit !
Pina una alta, va las o poza de bebelush ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
va multumesc mult
ii dau de azi Energotonic junior..
Monicu;le la toxoplasmoza ne-am gindit dar nu am facut analize. iar ce-i dau pt giardia nu este medicament..ci ceva plante..
Simo ce este cu alocatia???
g_ioana spune:
Vivia ma bucur tare mult pentru vestile bune!!!Il pupacim cu drag pe Uka si sa nu-l mai doara burtica!
Daria da,da si eu am admirat-o pe Giulik si ma repet este ffff frumoasa
Simo si eu ma mai las bantuita cateoatada de gandurile astea da' pana la urma ma linistesc...nu exista alternativa sau eu nu am descoperit-o....ma uitam sambata seara la Jamie si prietenii.. s-a dus omu sa cumpere un pui organic...meii cum arata magazinul ala de carne...mi-as dori si eu asa ceva...si pana la urma sa stii ca trebuie sa faci niste analize amanuntite pamantului in care vrei sa plantezi ca altfel poti sa ai mari surprize...
Alice...io recunosc ca in cartier la mine ma simt in siguranta,de atatia ani cunosc toti boschetarii,baietii de cartier chiar si cainii vagabonzi(in anul 2001 am predat la un grup scolar din iasi,dupa prima luna de interactionat cu copii de acolo,am venit acasa si i-am zis sotului,ca ne asteapta zile grele,o sa ne fie frica sa iesim pe strada...am avut noroc atunci ca s-au scos vizele....acum am senzatie ca ne-am intors in timp...sotu' imi aduce mereu aminte de ce am zis atunci)
alice2004 spune:
Io nu ma mai uit demult la emisiuni dastea culinare de pe alte meleaguri, ca atunci chiar ma mut in noua zeelanda !!
Chiar, ce e cu alocatia ?? Era un subiect la generale parca, au votat pro chestia aia stupida conform careia cuantumul alocatiei este in functie de veniturile parintilor ?? Daca da ... nasol rau !!
Io ma uitam pe imdb ca the hurt locker a cistigat mai toate premiile bafta, ceea ce il face un real cistigator (potential inca) la oscaruri si e super, mi-a placut mult filmul !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
BLUE ANGEL spune:
Olivia , uite aici
http://www.realitatea.net/seitan--alocatiile-copiilor-se-vor-da-dupa-venitul-parintilor_701080.html
dar inteleg ca e vb de cei cu venituri de 200.000 eur ..deci eu una in cazul asta sunt foarte saraca si ma voi scoate cu alocatia copilului
pai Ioana alternativa ar fi fost ..sa plecam ...sunt obsesiva in convingerile mele
fac o salata orientala
g_ioana spune:
Eu am facut ieri salata orientala,sic!...mi-a ramas gandul la polenta lui Jamie cu lapte,unt si parmezan....si facuse un pui organic,desigur fiert in lapte ecologic la care a adaugat coji de lamaie,astfel incat s-a transformat intr-un sos alb..
Vivia la cata energie are Uka cred ca energotonicul ii lipsea....glumesc,dar m-a amuzat denumirea....pentru paraziti intestinali erau indicate si semintele de bostan,dar nu mai tin minte reteta
cristalina spune:
Am venit de afara si am citit intai ce a scris Olivia si abia dupa aia am intrat la vase, rufe si altele...:)
Olivia, ma bucur tare mult ca este bine!
Mie mi-a placut cand am vazut ca noi nu avem trecute fetele la "persoane in intretinere" in fisa fiscala pe motiv ca eu si John avem salariile mai mari de treij' de milioane. Pai bine frate, copiii mei nu mananca?! Niste handicapati! Mie imi iei impozit, ok, ca e salar', dar ca sa dai discriminat alocatiile pentru ca muma-sa sau tata-su sunt ce or fi e o aberatie...Tipul de la contabilitate a ridicat din umeri (becher, fara copii, in mod evident nu intelegea de ce ma supar) "asta e legea"!
O seara frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Andries spune:
Oau... Olivia dai de baut... cat ai tremurat nu vreau sa ma gandesc!!! Io' ti-am zis ca e un pardalnic de rotavirus sau ceva de gen si vor mai fi si altii, fara doar si poate. Mai poate fi ceva luat de la pisica.
Daria, nu te mai necaji din cauza lui tac-su. Aia este. Daca Giulika nu sufera, tu de ce te chinui? Poti sa-i faci ceva? Nu. Deci concentreaza-te pe ceea ce poti face si basta. Ca doar nu mananci din frigiderul lui.
Simona merci de incurajarea pentru eval. La mine nu-i problem ca eu nu mi-am legat evaluarea de bani, le-am spus de la bun incaput ca vreau banu' ala si gata. Dar ma sacaie la avansare ... desi nu cred ca o sa ma manance undeva once again sa ma fac manager cred ca pot sa fac mai multi bani asa.
Roxana & friends...trebuie sa fim foarte atente cu copiii, mai ales acum. Cel mai mare pericol vine nu de la hoti... hotii au meseria lor si nu se ocupa de talharii (la talharii iau pe penal mai multi ani si de obicei politia chiar ii urmareste, deci un hot nu-ti pune cutitu' la gat pentru ca el se duce si fura linistit din tramvai, magazin, etc fara matre bataie de cap).... dar cel mai periculor este cu narcomanii intrati in sevraj... astia iti iau gatul pentru 25 de lei cat e o doza!!! si nici macar nu stiu ce fac si nici in puscarie nu ajung, ci in centrele de detoxifiere!!
Una peste alta...daca totusi nimeresti peste unul... doamne fereste!! si nu scapi de el dati portofelul fara sa clipiti!! DAR NU IL DAI IN MANA!! IL ARATI SI IL ARUNCI CAT MAI DEPARTE in spate!! in felul asta el fuge dupa portofel si tu ai timp sa fugi!! ... ah aveam eu niste tips and trics de la crima organizata cum sa procedezi... nu mai stiu unde sunt, dar o sa le caut. Ideea este sa ai la tine mereu 2 portofele, unul cu 20 - 30 de lei de sacrificiu si unul "bun" cu carduri, etc. Si fara bijuterii ostentative ... eu am un prieten care saracu are un copil de 12 ani... a venit pustiul de la scoala fara telefon, adidasi si fara geaca (erau de marca) ... descult, l-au incoltit in tramvai dar el a fost destept si le-a dat tot ce au cerut si macar a scapat nebatut. Restul oamenilor din tramvai nu s-au sinchisit... se intampla in Colentina.
Andries
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 Buna dimineata si de la mine! Roxi, mama, ce intamplare! Am trecut si eu sambata printr-o faza urata, din fericire nu s-a intamplat nimic dar m-a pus pe ganduri. Am iesit cu Matei la plimbare prin cartier si chiar langa blocul tatalui meu e o strada candva foarte linistita, cu case si doar cu un bloc de garsoniere, locuit acum doar de personaje dubioase. Strada pustie, eu cu Matei de mana si in fata blocului respectiv 4 tuciurii toti in jur de 40 de ani, am trecut pe langa ei, taceau toti si ne masurau, dupa ce am trecut, unul a zis:"Bai, asta are lovele". am inghetat, mai aveam de mers cam 500 de metri pana la o intersectie si nu se vedea nimeni prin zona...Au mai mers un pic in spatele nostru dar asta a fost tot. Am ajuns acasa tremurand toata... Simona, eu ma gandesc serios la sistem de alarma la casa, am auzit si eu ca s-au inmultit spargerile...brrr.... Va pup, mai revin, am alt englez pe cap, e o perioada agitata la mine la job din toate punctele de vedere... poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
Ai avut mare noroc ca probabil erau "din zona" sau erau cu cineva din acel bloc si ei nu ataca "langa casa" nu de alta dar ii ia politia la fix. Eu am fost o data jefuita si dupa un an jumate' cand au gasit "persoana" era cineva dintr-un sat din Prahova.
Bafta cu "inglejii" bine ca nu ai austrieci
Andries