LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Monica, mi-ai dat o speranta cu indreptatul picoarelor. Deocamdata pe Rares il tin in sosete in casa si uneori chiar in picioarele goale. Dar afara...inca nu. Si zici ca daca il tin la vara la soare, trece???? Cum? Sa fie rahitism? Nimeni nu a pomenit nimic pana acum de asa ceva. Hai ca iar caut sa imi fac griji.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

la noi a fost suspiciune de rahitism. i-am dat vit d3 pastile (vigantoletten) si l-am tinut mult la soare. aproape de 2 ani au inceput picioarele sa se indrepte, iar dupa ce am scapat si de scutec s-au indreptat.
daca vrei, mai discutam si pe privat si-ti atat poze cu andrei cracanat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

A, Dyana, ca te-am prins, nu veniti cu noi la mare? Tu erai incantata de Bulgaria.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

of, ce-as mai veniiiiiiiii!!! dra cristi are concediu in iulie... de pe 2 cred... si la el nu se pune problema de schimbat data... e batuta in cuie de anul trecut din noiembrie; si vrem undeva mai aproape, ne gandeam la albena, ca e perfecta pentru familii, si are plaja imensa, si sunt multe hoteluyri faine acolo; si in plus... e mai populata... mai multe magazine... baruri... carciumi... eu dupa astea tanjesc; sa le schimb in fiecare seara, sa ma plimb printre buticuri si tarabe multe si pline de prostii.... si sa le si cumpar evident!!!!
si na' e si mai aproape de noi decat duni... la noi chiar e o problema mersul cu masina.... om vedea dupa ce schimbam masina si scaunelul daca o s afie mai ok.... ca de scos eu l-am tot scos cu masina... dar tot nu reusesc sa-l obisnuiesc

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

dragele mele eu ies la raportul de seara cu niste vesti nu tocmai bune.Azi am vrut sa ies cu Andrei putin afara si nici nu am apucat sa ies din scara blocului ca m-am ales cu o ditamai entorsa .Acum ce naibi sa fac stau la pat cu picioarele suspendate .Va pup va doresc o noapte linistita fara alarme date de ghiocei

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Mergi la inceput

aaa, si ca sa-mi puna capaca... ii zic lui cristi sa nu cumva sa-i mai prind cu "nana" la copilul meu ca fac scandalul de pe lume..... si sa fie si el mai atent cand e copilul la ai lui ca uite cum il scapa din mana efectiv.... si el tot mie imi reproseaza ca "sunt exagerata"...; chiar sunt??????? adica nu e normal sa ma supar cand ii gasesc dandu-i nana la fundulet unui bebelus de 10 luni pentru ca arunca jucariile???????? (din punctul meu de veder sa zica mersi ca nu i-am scos pe usa in clipa aia!!!!!!!!!) si nu e normal sa ma supar ca lasa copilul din mana sa-si rupa ochii pe parchet??????????
adica 'buba" buba impotriva lor... dar chiar nu mi se pare normal
sunt exagerata????? adica nu ma supar cand se mai impiedica langa ei si se loveste, cand mai cade de parchet sau se loveste in jucarii langa ei... ca astea le face si cu mine, e normal sa se ;loveasca, si azi a luat o tranta direct in cap pe parchet, a mai dat un caput de scaun.... dar astea mi se par normale la cat de zvarluga e el; si daca nu am cum sa le controlez eu care asta fac toata ziua, in nici un caz nu-i condamn pe altii care nu sunt obisnuiti cu mutzu... dar de aici pana la fcaut cu mintea clara.... e drum lung

mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodica2008

dragele mele eu ies la raportul de seara cu niste vesti nu tocmai bune.Azi am vrut sa ies cu Andrei putin afara si nici nu am apucat sa ies din scara blocului ca m-am ales cu o ditamai entorsa .Acum ce naibi sa fac stau la pat cu picioarele suspendate .Va pup va doresc o noapte linistita fara alarme date de ghiocei

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

of rodica uite un sa treaca; stiu ca nu trece, da' face bine la moral macar; stiu cum e afara, e o vreme de cacao, azi am vazut-o si pe Gina cum il plimba pe Calin in brate pe o fasie de trotuar prin fata blocului; eu nici macar acolo nu pot sa ajung, ca e in spatele blocului, departe de intrarea mea; soacra'mea ma tot bate la cap sa ies ca stau cu el pe sanie; punem sania la soare si sta pe ea... de parca mutzu meu sta in loc afara sa se uite la ciori!!!!!; chiar a trebuit sa ma ratoiesc nitel la ea sa inteleaga ca nu am cum!!!!!
of asa ma oftica ca sunt paraleli cu tot ce inseamna copil... ca ei altfel sunt oameni buni, cu defecte ca noi toti, dar sufletisti; dar uite ca de cand il am pe mutzu... in loc sa ne apropiem mai rau ne-am crizat!!!! si cand ma gandesc ca ne-am mutat langa ei cu buna stiinta, special ca sa-i tin langa copil...... nu pot sa cred ce surprize neplacute imi fac ei

mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Diana, dar de ce nu poti iesi? N-ai pe unde merge, e gheata sau de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

RodicaEla,te inteleg,eu nu am mai iesit din casa de vreo saptamana,cu frigul asta nu ies si seara cateodata simt ca imi sare tandara din orice.Mie inainte imi placea sa ma plimb, sa merg la cumparaturi,sa lenevesc.Sotul meu decand stau acasa nu face mai nimic in cursul saptamanii probabil ca are impresia ca ma plictisesc si trebuie sa-mi dea si el ceva de facut.In week-end face dar mai greu.Soacra mea cand vine la noi sta si se odihneste,bine ca nu a mai venit demult.Ultima data cand am vb la telefon ma intreba daca sunt treaza la 10 ca sa ma sune,in conditiile in care eu ma trezesc la 7.30 cel mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dyana, io trebuia ieri sa-i explic maica-mii ca nu mi se pare o gluma buna aia cu nana bataita la pampers chiar daca nu loveste propriu-zis si doar face gestul

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

stiti cumva cand se termina cic-ul?la data la care ai nascut sau in momentul depunerii dosarului.va trebui sa-mi caut alt job,ca la noi la firma sau schimbat multe si nu sa vrea sa ma mai intorc acolo si as vrea sa-mi caut cu vreo 6 luni inainte de terminarea cic-ului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

stiti cumva cand se termina cic-ul?la data la care ai nascut sau in momentul depunerii dosarului.
va trebui sa-mi caut alt job,ca la noi la firma sau schimbat multe si nu sa vrea sa ma mai intorc acolo si as vrea sa-mi caut cu vreo 6 luni inainte de terminarea cic-ului

In ziua cand implineste copilul 2 ani !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput