LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodica2008

dragele mele eu ies la raportul de seara cu niste vesti nu tocmai bune.Azi am vrut sa ies cu Andrei putin afara si nici nu am apucat sa ies din scara blocului ca m-am ales cu o ditamai entorsa .Acum ce naibi sa fac stau la pat cu picioarele suspendate .Va pup va doresc o noapte linistita fara alarme date de ghiocei

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Sa revii cu picioarele pe pamant rapid, iti doresc !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

In ziua cand implineste copilul 2 ani !Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, sper ca nu te-ai suparat, eu am glumit cand am zis ca nu ma supar cu una cu doua, ca trebuie sa depui mai mult efort.

Nici noi n-am iesit chiar in fiecare zi, ieri si azi de ex a batut tare vantul si a viscolit zapada, dar alaltaieri erau -3 grade, l-am echipat si ne-am dus vreo 2 ore la plimbare. Am mai fost si la magazine, n-am stat numai afara, dar eu il scot. Sambata avem program de mers toti la cumparaturi, uneori si la socrii, iar duminica ne plimbam prin padure (e la 500m).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

fetelor....vin sa ma plang la voi
pt ca si intre voi sunt iubitoare de animale.
am un Cocker spaniol de 14 ani...am avut
era la mama mea, dar era tot al meu
si era bolnav de o per, tot tusea
mi-au tot zis ca e viroza, ca are amigdalele umflate, etc
am fost acum la un med cu el...al 4 sau 5 cred
si mi-a dat cel mai sumbru pronostic(dar la care ma asteptasem)....CANCER
si in faza foarte avansata
asa ca nu mai avea sens sa-l chinuimavand in vedere si varsta lui si a trebuit sa-l adoarma
m-i se rupe sufletul

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Sunt alaturi de tine, stiu ce inseamna, am trecut si eu prin asta si te simti mizerabil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Citeam undeva (in mai multe carti, de asta nici nu stiu sa spun acum unde) ca cel mai mare dusman al mamei si al sugarului este sentimentul de vinovatie pe care ni-l autoinsuflam, sau pe care ni-l insufla, constient sau nu, cei din jur, dind sfaturi, zicind "pe vremea mea AS SE FACEA", "las'ca te ajut eu", etc. E un consum nervos subtil, de care nici nu sintem constienti, care ne imprima in subconstient ca nu sintem destul de bune, destul de pricepute, disponibile, etc.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

CuscraCata dreptate in citatul asta.......Si vina asta este resimtita si mai tarziu in alte etape ale dezvoltarii copilului. Este normal si omeneste sa te intrebi "Nu am eu vina ca s-a intamplat asa sau asa?"; iar cand se mai gasesc si oameni de bine sa puna sare pe rana (chiar si subtil) apai......fara comentarii!

Mergi la inceput

OLGA va doresc multa sanatate.
Bine cel putin ca se simte mai bine David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Totul se intampla inainte de 6 ani:

"În momentul în care un copil mai mare de cinci ani face pipi în pat, putem fi siguri c#259; educa#355;ia acestuia a fost defectuos realizat#259;. În cele mai multe cazuri copilul, în subcon#351;tientul s#259;u (deoarece acest act nu este nici con#351;tient, nici deliberat) se r#259;zbun#259; pe p#259;rin#355;i pentru vexa#355;ia pe care a suferit-o în tip ce ace#351;tia îi impuneau s#259; se men#355;in#259; curat.
Mama despre care vorbeam mai sus, a încercat s#259; înceap#259; s#259;-#351;i educe feti#355;a de la vârsta de opt luni. A#351; înrteba-o de ce a#351;a devreme? I-a#351; mai spune c#259; mai degrab#259; s-a educat ea îns#259;#351;i decât feti#355;a, care nu a ajuns nici m#259;car în stadiul de a-#351;i controla propriile reac#355;ii. S-a conformat doar s#259; r#259;spund#259; pasiv mamei care se ocupa personal de nevoile feti#355;ei.
Pentru ca un copil s#259; înve#355;e s#259; fie curat trebuie mai întâi s#259; st#259;pâneasc#259; un num#259;r de activit#259;#355;i complexe, incluzând controlul neuro-muscular al sfincterelor. Acest control neuro-muscular este absolut imposibil pân#259; la vârsta de aproximativ doi ani. Atunci este momentul pentru a începe educa#355;ia, nu mai devreme. Pute#355;i întradev#259;r s#259; educa#355;i un copil mai mic de un an, dar aceast#259; educa#355;ie precoce va fi pl#259;tit#259; foarte scump din punct de vedere psihologic. Personal, nu cred c#259; merit#259;."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

multumim pt commenturi

shasa pupaza de noapte

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Io pana acum n-am pus poze cu www.flickr.com/photos/28589722@N05/4291022792/" target="_blank">caciulita de la Novus ca abia acum ii vine (am masurat gresit )

[e flickr-ul lu' tata]

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

MONNVAS
Eu ma retrag!
Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput