LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 19
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Io pana acum n-am pus poze cu www.flickr.com/photos/28589722@N05/4291022792/" target="_blank">caciulita de la Novus ca abia acum ii vine (am masurat gresit [e flickr-ul lu' tata] Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Ii vine foarte bine, de ce spui ca ai masurat gresit?
Gata, fug la nani!
Monnvas spune:
Pai o are de 2luni, abia acum nu-i mai cade pe ochi :)
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
joanna27 spune:
LA MULTI ANI PETREAN!!!!
SA FI SANATOASA SI TU SI TOTI AI TAI!
LA MULTI ANI GHIOCEILOR SARBATORITI AZI!
Gaza22 spune:
Saaluut! V-a fost dor de mine?
Mai fetelor de aproape trei zile va tot alerg, mai reusesc sa citesc cate ceva dar sa scriu deloc. Un capitol l-am sarit, din pacate nu cel in care se aprinsesera spiritele. Si apropo de asta eu zic sa incercam sa privim lucrurile mai degajat ca de acum in colo vor fi mereu noi subiecte de dezbatere si de disputa si nu are rost sa ne certam. Fiecare isi expune punctul de vedere si daca cineva nu e de acord ok, oricum asta e, niciodata nu vom putea fi toate la fel desi in unele privinte avem directii similare de a privi cresterea unui copil. Important e ca toate ne dorim binele copilului nostru si atata timp cat greselile sau interpretarile despre anumite aspecte in cresterea copilului nu sunt fragrant de eronate atunci eu zic ca totul e ok. Sa vedeti ce o sa mai radem noi de discutiile despre suzeta sau olita cand o sa avem probleme mai mari cum ar fi anturajul adolescentului, prietenii fetelor sau bataile baietilor. E normal sa ne dorim ce e mai bine pt puiul nostru dar suntem in acest grup ca sa ne incurajam si sa ne sfatuim, nu sa ne scoatem ochii sau sa ne impunem parerea. Gata m-am descarcat si eu chiar daca subiectul a expirat de mult. Sper doar sa nu va fi plictisit.
Asaaa acu o sa raspund in ordine cronologica inversa ca sa nu uit:
Olga pup
sa te faci repede bine. Cum se mai simte Davidutul? are efect tratamentul? si chiar sunt curioasa cum se comporta la aerosoli ca la desfundatul nasului stiu ca face scandal ca si Gaza mea? si inca ceva de unde ai comandat carticelele ca le vreau si eu?
Aris si tie o
sa te faci repede bine, si
Vitamina pe degetele sa treaca repede. Eu ziceam ca poate daca nu e vremea prea urata sa ne vedem la o cafea saptamana asta, odata cand ai drum in oras, ca e sotul meu mai mult acasa si pot sa o las pe Mati si sa dau o fuga. Ma bate la cap prietena mea cu serialul vostru minunat. Dar daca te simti rau....
. Mai ai nr meu? astept un mesaj cand esti disponibila.
Cativ imi pare rau de experienta cu dermatologul stiu ca si noi am patit-o. Am dat baini degeaba. Dermatita atopica inseamna ca nu stie cauza deci sa-i spui din partea mea ca e un idot. Ar fi trebuit sa il intrebi daca scoti tot din alimentatia copilului atunci ea cu ce sa creasca, cu aer? Pup si nu te ingrijora o sa fie bine. Eventual mai cere parerea unu medic.
Am vazut poze frumoase cu Dulcea mea Sophiphi, o sa am si eu o finuta tot in aprilie se naste anul asta si unul din numele de pe lista e Sofia si abia astept sa o alint Sophiphi, imi dai voie Ilinca asa-i? am mai vazut ochii superb de albastri ai lui Theodor a lui Mireal,Ariana a lui Adee simpatica ca un soricel, cum zicea cineva. Si nu in ultimul rand Luana si aici trebuie sa adaug ca m-a fermecat vocea ta Ayla atunci cand te-am auzit cum cantai. A fost pt prima data dar vocea se potriveste prefect cu calitatile si dragostea pe care o oferi copiilor tai si pe care eu am desprins-o din randurile scrise.
Felicitari Adelake si Maia pt progresele facute.
Ela n-ai de ce sa-mi multumesti de branzica, PetraTudor a fost cea care mi-a dat pontul, daca stiam va spuneam mai repede si la noi e ingredientul magic ca resul branzicilor sunt bleah. Si stai linistita si mie imi cam da tarcoale depresia asta dar ma consolez cu gandul ca atunci cand va fi frumos nu ma mai prinde nimeni pe acasa o sa stau pe drumuri toata ziua, o fac pe Gazii "copil al strazii" sau mai bine zis al parcului.
Bianca v-am vazut si pe voi in filmulete sunteti simpatici foc dar am o nedumerire de ce preferi sa va spuna pe nume? mie Mama si Tata mi se par niste cuvinte unice in lume cu incarcatura emotionala extraordinara una e mama si unu e tata de aceea nici cand m-am maritat nu am acceptat nici macar ideea de a le spune socrilor asa si nici pe fata mea cand va creste nu o voi lasa. Si am sa-ti mai spun o mica istorioara din experienta propie care pe mine m-a marcat sper sa nu ti se para sinistra si sa ii intelegi implicatiile emotionale. Aveam vre-o 12 ani, si deja simturile mele adolescentine incepeau sa-si faca aparita cu acea dorinta de libertate, de emancipare fata de parinti, cand am fost cu cineva la cimitir (unul frumos ca o gradina) era ceva legat de arhitectura, eram mai multi dar eu nu aveam nici o treaba cu acele persoane asa ca m-am apucat sa admir statuile din acea zona (una preponedent catolica) cand am descoperit intr-un colt o cruce simpla de lemn pe un mormant simplu si pe cruce scria doar atat "MAMA". Mi s-au inmuiat picioarele atunci si mi-am dat seama de incarcatura acestui cuvant. N-am sa uit niciodata. Sper ca nu te-am intristat si inca o data sa nu te superi pe mine. De atunci de fiecare data cand am avut divergente de opinie si certuri cu mama, imi aduceam aminte de acea zi si faptul ca mama mea e unica si orice suparare de adolescent trecea. Pup si te rog sa nu te superi.
Novus din pacate nu am reusit sa ma uit pe mail nu stiu de ce dar cred ca nu a mers yahoo-ul azi, sper sa reusesc maine.
Asaaa sper ca nu am uitat pe nimeni, daca intre timp au mai aparut poze cu ghiocei sau s-a mai intamplat ceva notabil si eu am sarit va rog sa ma trageti de urechi. Gata ca deja m-am lungit cam mult cu mesajul asta.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem noua lunite 
Gaza22 spune:
oaaau mai dar de data asta chiar m-am lungit in nesimtire am ocupat aproape o pagina.
Avem noua lunite 
Gaza22 spune:
Joanna
ce face berbecutul? cum se simte? ati mai progresat la mersul cu masina?
Avem noua lunite 
Gaza22 spune:
Si de la mine 
LA MULTI ANI! PETREAN sa fi sanatoasa, si fericita si copii sa-ti aduca numai bucurii !
si La Multi Ani ! si Ghioceilor de astazi
Avem noua lunite 
Leeloo21 spune:
normal...leeloo inchide ziua:P
am intrat sa va zic multumesc pt urarile de lma pt tudor! 11 lunite fericite si inca un dintisor aparut..sus de data asta..dintisorul de laptic cu nr 7
nebuclucas:)
am ajuns sa citesc de o ora jumatate incoace paginile ramase necitite de ieri..innebunesc..pt mine este ca un drog forumul asta...si voi..atat de multe chestii poti afla de la persoane care infrunta aceleasi placeri si neplaceri cu tine...este super..dar imi mananca la timp..vai vai..
am vazut poze superbe! m-am uitata la toate care ati postat linckuri:) si am obs ca toti au parul mai lung decat tudor..o sa aveti de unde taia la mot:P
intrebare...bebeii vostrii cum arata cu degetelul..cu care degetel? ca am obs intr-una din poze (scuze ca nu retin numele, dar citesc multe pagini si uit detaliile) cum un micut apasa pe clapele de la orga cu degetul mijlociu...asa face si tudor..la fel si cand arata cu degetul..foloseste degetul din mijloc..rar pe cel aratator.. la voi cum e?
si de pupat cum va pupa? k pe mine cate-odata ma musca din iubire si din joaca..dar ma musca tare rau
imi dau si lacrimile ca are dintii ascutiti..ii zic ca nu mami nu e voie s amusti k ma doare..dar cred ca am gresit la un mom dat ca el rade..e un pic sadic..uff..si face asta doar cand ma joc cu el cu pupaturi pe la gat si burtanei..si rade de se prapadeste..vrea sa-mi faca la fel cu dragoste..si ma musca
dar stie sa dea pil (ca asa numim noi pupicul de la pupil) si frumos..adik tine gurita deschisa si o lipeste de pielea ta cu buzele umede..e foarte caraghios
il iubesc tare mult..dar vorba voastra..cand e de schimbat pampersul cate-odata este un chin.. si de fiecare data cand ii dau scutecelul jos el fuge in celalalt colt al patului..ii place ca isi lipeste bucisoarele de asternutul recisor probabil..nu-mi dau seama..insa l-am invatat sa aiba rabdare de fiecare data sa il sterg cu servetelele umede macar..nu mi s-a intamplat faza cu cacutul pe asternut..plus ca avem aleza sub poponet tot timpul..
dintisorii pot iesii si mai tarziu..dar masaj la gingiuta poti sa-i faci..sau sa-i dai sa roada jucarioare..k se mai subtiaza gingiutele banuiesc eu..
szuszu..am si eu un cocker de 12 anisori..este si el tot copilul meu..desi acum nu mai stam cu el..sta la fratele meu..ma gandesc cu groaza cand va venii mom ce voi face..viata merge mai departe..si ai facut bine ca i-ai curmat suferinta!
fiti puternici!
hai k ma duc sa mai pap o lingurita de tort..din tortul lui Tudor de la nasi! superb tort si foarte bun..recomand cofetaria maria din aviatiei!
noi in bulgaria nu venim ca avem nunta pe 19 iunie:D
si o seara usoara va doresc!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
novus spune:
| citat din mesajul lui Kea Novus, sper ca nu te-ai suparat Keutu cheliutu |
Eeeeii pai asa ma crezi

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Io pana acum n-am pus poze cu www.flickr.com/photos/28589722@N05/4291022792/" target="_blank">caciulita de la Novus ca abia acum ii vine (am masurat gresit [e flickr-ul lu' tata] Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Lasa ca o sa-i fie buna si la anu'

Serios Chiscuta cel frumos 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)