LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
'Neata !!!
Astazi dau eu
!!
Aici e o vreme mizerabila , ploua cu galeata , bine ca am iesit zilele trecute si mi-am amintit ce bine era cand stateam toata ziua pe afara
!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Leeloo, Alexandra arata cu aratatorul doar ca nu stiu tot timpul ce vrea sa imi arate ![]()
Cat despre pupe, ea se apropie cu gura deschisa si ne baleste
, de muscat si ei ii place, mai ales de nas pe mine
Gaza, lasa ca citesti tu in wkd 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
petrean spune:
fetelor azi va dau de baut si de mancat..ca e ziua mea. M-am simtit teribil cand au tabarat toti cei 4 frumosi ai mei sa ma pupe![]()
![]()
multumesc mult pentru urari, si celor care m-au trezit azi noapte![]()
Monica
si Lucia
Am sa pun mai dupa-masa si poze...
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean fetelor azi va dau de baut si de mancat..ca e ziua mea. M-am simtit teribil cand au tabarat toti cei 4 frumosi ai mei sa ma pupe multumesc mult pentru urari, si celor care m-au trezit azi noapte si Lucia![]() Am sa pun mai dupa-masa si poze... ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul |
Laaaa muuulti aaaani!!!
La multi ani si ghioceilor care se sarbatoresc azi!
Ilinca, sint sigura ca si Sophiphi ar fi fost cuminte la film, si multi alti copii. De fapt, cred eu ca toti ar sta cuminti, ii prinde actiunea si uita de altele.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Bianca2503 spune:
Neata,
La multi ani, Petrean!Sa fii sanatoasa ca bucurii iti fac ai tai baieti.
Gaza, cum sa ma supar? Ce-i drept, tulburatoare povestea. Acum, Vladimiur imispune mama si nu am de gand sa il dezobisnuiesc. Sa imi spuna cum vrea el. Ziceam ca nu as deranjata daca mi-ar spune pe nume.
Oricum, cand ii zic sa mergem spre taica'su ii zic "Hai la Robert" nu " Haai la tata" ca pt mine e Robert, nu tata.
V-am explicat eu cred despre originea cuvintelor mama si tata. Asa e suntem unici!
Dyana, dar de ce alegeti Albena daca tot mergeti in BUlgaria? Nu e mult 100 de km cu masina sa mergeti mai la sud. Sincer, mie Albena si Nisipurile mi se par ca la Eforie la Bellona- tiganie, manele, romani cu burtile goale in carciumi samd. Mergeti in Nessebar macar- e la doar 30 de km de Varna si ai multe carciumi si taverne. O sa va placa mult- este un oras patrimoniu Unesco. E un fel de Sighisoara pe apa.
dar voi stiti mai bine- imi dadeam si eu cu parerea. Noi chiar am vrea sa dam o tura intr-un weekend pe acolo. E tare frumos acum iarna-primavara pentru a e liber si ai loc sa te misti. O sa caut niste poze, daca vrei, sa pun sa vezi cam cum e.
saby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean fetelor azi va dau de baut si de mancat..ca e ziua mea. M-am simtit teribil cand au tabarat toti cei 4 frumosi ai mei sa ma pupe multumesc mult pentru urari, si celor care m-au trezit azi noapte si Lucia![]() Am sa pun mai dupa-masa si poze... ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul |
LA MULTI ANI!!
o tona de
si de
si din partea noastra!!Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia