LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 16
aris26 spune:
olga -
greu de spus de la ce, in conditiile in care mishuna toata casa...poate sa fie de la det. de pardoseala,sau cine stie.eu pe asta l-am scos, am spalat cu det de vase ultra-snzitiv
nici eu nu ma vad la cinema cu acest copil pana la 10 ani..asa..
un
pt David
niko- e vreo 20de lei in farmacie, dar se pare ca nu merge la copii asa mici
o sa pun zilele astea si poze
dyanna - eu am sezatia ca femeia asta face intentionat sa te vada cum iei foc. sper sa scapi de amigdalita aia rapid
pisik - imi pare rau ca trebuie sa te rupi de noi ca sa te linishteshti,dar te si inteleg
oricum si eu am senzatia ca s-a intrat intr-un valatuc:"ce face copilul meu"
toate vrem sa ne laudam cu mareata noastra realizare
, dar uite...nu e bine mereu
ela - pai asta cred ca e "depresia de vreme rea"
.trece de la sine,fara tratament, o data cu primele temperaturi mai mari de 20 de grade
25 martie 2009
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Fetelor, sa ma vait...iar...daca imi permiteti si rabdati ![]() ![]() ![]() am fost cu copila aseara la dermatologie pt ca eram ingrijorata de petele de pe burtica![]() pete-piele rosie si aspra ![]() ce-mi spune madam? dermatita atopica![]() ![]() si mi-a facut o lista luuunga de indicatii...pe scurt: fara carne, fara ou, fara unt, lapte, smantana, fara spalat la masina si doar detergent de bebe![]() ![]() bine, asta fara ca macar s-o dezbrace si sa vada petele. a, ca toate "relele" ei, e tot mostenire de la mine![]() ![]() Concluzie: mai bine stateam acasa si ascultam de dr mea care mi=a zis ca e dermatita de contact ce se va trata cu o anumita crema. Bine, ingrijorata tot sunt si vin sa va cer sfatul...altfel o lasam asa si asteptam sa treaca mami de Silvia Ioana |
cativ pai si tu nu ai intrebat-o daca e ok sa o treci pe sarmale, friptura de porc, prajituri cu crema... si alte alea de genul asta??? ce altceva i-a mai ramas de macat bietului copil????? lasa-mi fetita ochioasa in pace ca ai dat peste o tampita de doctorita care vorbeste numai tampenii!!!!! pai asa crede ea ca se rezolva????? ii scoti toata mancarea.... si ce rezolvi??????? nici macar pe rand, cate un aliment sa vezi cum merge.... nuuuu, scoatem tot!!!!!
si e mai ok sa speli hainele de mana decat la masina??????? de ceeeeeeeeeee?????? care ar fi explicatia? ca doar tot apa din aia folosesti, si acolo le spala nene de scoate tot din ele!!!
daca chiar vezi ca se inrautatesc petele scrie pe hartie ce-i dai sa pape in fiecare zi, scoate=-i cate un aliment pe rand o saptamana, baga-l din nou... si abia apoi tragi concluzii!!!!
si oricum dermatoitele astea trec in timp, indiferent ce-i dai tu acum; finuta mea a avut o forma horror de dermatita, de la o luna pana la 2 ani a fost scoartza curata toata pielicica, ba pete rosii, ba se uscau..... urat de tot; a fost la unspe'mii de dermatologi, a incercat toate cremele din lume, a tinut regim..... nimic!!! s-a ameliorat putin dupa ce au fost la mare si i-a facut baita de 2-3 ori pe zi in mare; dar abia pe la 2 ani a inceput sa-i treaca
oricum, nu au renuntat la mancarica, pentru ca indiferent de regim avea aceleasi pete... deci tot acolo ajungeau.. ba mai infometau si copilul!!!!
dar chiar sunt urate petele???? adica atat de urate incat sa te sperie??? ideea e sa-i mentii pielicica hidratata bine, poti sa incerci TRIXERA, care e super buna, fara chestii idioate in ea, cu apa termala..... eu o folosesc la mutzu de cand era bebe miiiiiiiiic; si acum ii mai fac cate un masaj complet cu ea; si surioara o recomanda la dermatitele astea, pentru ca e calmanta si foarte hidratanta; eu o folosesc cu succes si pentru fata mea, car4e reactioneaza ff urat la frig

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui zsuzsu fetelor....vin sa ma plang la voi ![]() ![]() ![]() ![]() pt ca si intre voi sunt iubitoare de animale. am un Cocker spaniol de 14 ani...am avut ![]() ![]() ![]() ......... trebuit sa-l adoarma ![]() ![]() ![]() m-i se rupe sufletul ![]() ![]() ![]() |
oz zsuzsu

; cred ca e groaznic sentimentul

; practic pirzi un membru al familiei... cine are animalut in casa stie ca asa te simti
; o imbratisare pentru tine

mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
Floric spune:
Dyana tu ma omori pe zi ce trece cand povestesti de soacra ta. Vai ce as veni in zbor sa o smotocesc sa-i mearga fulgii. Scuze dar e dobitoaca???? Sa rada????? Paic red ca ii trageam scaunul de sub ea sa isi beleasca fundul sa vada cum e
Scuze dar ma enerveaza la maxim.
Si de mult vroiam sa il apreciez pe Mutzu...cand ai povestit tu cum i-a "pus la punct" pe socrii, de le dadea cu jucariile in cap
Ii dau si eu jucarii...din plumb sa simta magarii cand primesc una in freza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
dyana27 spune:
citat din mesajul lui plici plici fetele mele dragi...stiu ca sunt f absenta...dar am un link cu poze cu baietelul meu de 1 an! pup cu drag si promit iar ca intru sa scriu...sper sa-mi iasa de data asta! http://picasaweb.google.com/311078corina www.flickr.com/photos/29487647@N02/" target="_blank">poze |

nu pot sa cred cat e de mareeeeee!!!! si frumos fooooc!!! neaparat sa mai treci pe la noi.... chiar imi era dor de tine; eu tot urmaream albumul pe flick.... da' n-ai mai pus nimic de asta vara, de la mare
; acuma o sa ma delectez cu multe lunite de absenta... ca tare sunt curioasa cand s-a schimbat atat de muult

mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
Aoleo, am adormit, mi s-a taiat filmul.
Maine somn de voie ca si Alex are copii.
Flori, serios, nu sa rad am vrut sa spun, ci sa zambesc doar, pt ca era asa simplu, si ma bucur ca e doar atat.
Nu-ti fa atat mea culpa, acum stii pe viitor ce sa faci. Deci, fara rosii, si etichetari, suntem aici sa ne sfatuim si sa ne sustinem, chiar daca uneori mai 
Dyana, ai 2 socrii de cosmar.
Multumim de aprecieri. 
Ilinca, ai fost tare.
Scot copiii de la baie si-apoi cred ca ma duc la somn, eu prima.
Il mai las si pe tati sa faca o noapte de petrecere in pijamale.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Si eu am o mare problema: m-am saturat de stat in casa! Mi-e dor de iesirile (chiar si in 3) in oras, de colindatul prin magazine, de stat seara pana tarziu la terasa, de mers cu o prietena la un film/teatru, de intalnirile cu prietenii, de un gratar la iarba verde, de plaja, mare, soare... Ce ziceti? sint in prag de depresie sau am o problema la cap? |
n-ai nici o problema la cap, stai tu linistita!!! suntem satule pana-n gat de stat in casa; eu mai am putin si ma urc pe pereti!!!! n-am chef de nimic, nici pofta de manbcare nu mai am... nu stiu cu ce am supravietuit si produs si lapte zilele astea; azi am iesit cu mami pana la doictor si cand m-a vazut endocrinoloaga.... i-au iesit ochii din cap; ca de 3 ani de zile nu m-a vazut atat de slaba... mai ales ca ma stie si cum eram dupa ce am nascut

; nu va imaginati ca sunt slaba.... nici vorba, provbabil ca oricum o sa raman printre cele mai "durdulii" de aici.... dar fata de cum am fost... e o diferenta uriasa; m-am uitat la pozele de la moeciu.... mamaaaaaaaaaa cata eram!!!!! bine, aveam cu 15 kg mai mult decat acum.... dar totusi... atata balena esuata eram intre subtiricile de fete care erau acolo

!!!diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui chatonel Kea, eosine este o kestie rosie care pateaza si care usuca, noua ni s-a dat de pus si la buric, cind trebuia sa cada. |
eu am ceva rezerve privind eozina... ca lucram cu ea in fiecare zi, tineam si fisele tehnice ale reactivilor.... si din cate-mi aduc eu aminte e periculoasa!!!!!

; incearca sa o eviti, cat mai mult posibil!!!
; lasa funduletul dragoanei in pace... ma pufneste si rasul... vrei sa o transformi in maimutica cu fundul rosu??????

mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Ah, ba da ar fi totala stirea: fi-mea a renuntat la suzeta dar s-a apucat de pupat baieti ![]() ![]() ![]() Glumeam, da? ![]() |

mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
daca e vorba de certuiri.... treceti-ma si pe mine la ordinea zilei!!
; am o samanta de scandal in mine,,, ceva de neimaginat!!!! si cum cristi face si zice numai tampenii in ultima vreme...

.... aseara a avut noroc maxim ca a fost mami la noi si n-am avut loc de intors... ca ce-i mai ziceam eu lui!!!!
; da' acuma e si mai rau ca eu daca nu le descarc pe loc.... le dospesc bine... si cand ies.... Dumnezeu cu mila ce scandal pot sa am in gusha!!!!
si faptul ca sunt sictirita de stat in casa si "neoxigenata"... si pe deasupra si cu o durere de cap si gat cumplita... nu contribuie cu nimic bun!!!!
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume