LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 15
olishka spune:
Ilinca cum se mai simte Manole? 
Legat de cinematograf cu bebei: este si in Buc un astfel de Cinematograf, dar nu ma tenteaza sa merg. In primul rand drumul pana acolo si inapoi, apoi nu stiu daca are David rabdare sa vada tot filmul si parca vad ca dau banii pt un sfert din film. Mai bine ma uit la cinematograful meu de-acasa si pun pauza cand vreau (sau cand are chef David
). Noi avem un proiector mare si se vad tare fain filmele pe el. Ca la cinematograf
Asa ca daca vreti, organizez cinematograf la mine acasa
Bineinteles dupa ce ne facem bine, caci avem un virus tare pacatos ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
Zsuzsu, imi pare rau pt cainele tau
!!
Ilinca, Manole cum mai e ??
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 denisa - am vazut ca ai pus biciul pt mine pt amaratul de ospen |
ahaa, stai sa vezi ca acuma ma incaleca pe mine ca iau zinnat fara antibiograma

; am rabdat cat am rabdat... da' unde sa plec cu mutzu dupa mine la exudat, pe jos, prin nametii astia??? am iesit azi putin singura si abia m-am tinut pe picioare, si-n pluis am mers numai prin balti pana la glezne
; si cum sunt si alergica la ampi, amoxi... si cine mai stie ce... raman pe cefalosporine.... deci am inceput deja...denisa... imi astept biciul pe cocoasa
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, cand i-am zis la vet de Cantastim i-am zis cu sfiala, la cum il cunosc eram sigura c-o sa-mi zica sa-mi bag mintile-n cap si sa nu-mi fac iluzii. Dar spre surprinderea mea a zis sa-i iau Cantastim si sa merg cu Manole la injectii, ca mi le face gratis, cica rau n-are ce sa-i faca, ba chiar i-ar putea prinde bine. Dupa ce-am intrebat in farmacii si in BM si in Cluj, mi-a zis o dna farmacista sa-l sun pe un domn de la Directia de sanatate publica, poate au ei. Am sunat si domnul de acolo foarte amabil a zis ca se face de 2-3 ori pe an, asa ceva si ca anul asta inca nu s-a facut dar sa-l sun peste 2-3 saptamani. Sa speram c-o duce Manole atata. Acum e f. slabanog, toata lumea ma intreaba pe strada de ce a slabit, si omu' de la Bingo pe langa care trecem zilnic m-a intrebat...Dar mananca bine, are pofta de mancare, bea apa...atata ca-l scapa pishu tot din 2 in 2 ore si face si cu sange. Afara il mai scot doar o data pe zi, la plimbaresi kk, fiindca 3 etaje de urcat pentru el reprezinta un efort sisific. In rest il scot pe balcon. |
Multa sanatate lui Manole!
Greu cu batranetile si la ei... sa-l intreb si eu pe vet atunci... poate ii mai stimulam imunitatea si lui Toto... ca s-a cam rablagit si el saracu'...Vazut poze cu printesa Luana, care e o scumpa pupacioasa.

Pisik, spor la pregatirile de petrecere.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
| citat din mesajul lui dyana27 e criza mare de cantastim; am intrebat la cantacuzino si cica au productia oprita... probabil din cauza vaccinului de gripa porcina care a mancat absolut toate fondurile... si acuma zace prin depozitele lor ![]() ![]() ![]() |
Mda.... de-aia or fi ramas si fara BCG... Eh, cand ajung pe la vet il intreb totusi daca i-ar merge si lui Toto...si om vedea cand o apare...

Denisa-Madalina
fericita de
dyana27 spune:
si acuma sa va zic de ce am facut apoplexie in seara asta... si mi-a crescut tensiunea la 100.....

; cand am intrat in sufragerie socra'miu' ii dadea nana la pemparas lu' mutzu ca arunca jucariile pe jos

; am crezut ca-mi crapa capul pe loc

; le-am zis clar ca mutzu nu trebuie sa stie ce e ala nana, in nici un caz sa-l atinga, in joaca sau nu!!!!!

... si ei ce faceau? radeau....... si i-a mai dat si soacra'mea drumu' la manute langa fotoliu de l-am prins in ultima clipa de bluzita sa nu dea cu capul de parchet
; eu am tipat pe loc atunci sa-l tina sa nu-i dea drumul... a fost instinctiv.... si ea a inceput sa rada... ca credea ca ma intind eu sa-l iau!!!!!
de unde sa-l iau..... de jos?????????
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
ahaa, stai sa vezi ca acuma ma incaleca pe mine ca iau zinnat fara antibiograma ![]() ![]() ; am rabdat cat am rabdat... da' unde sa plec cu mutzu dupa mine la exudat, pe jos, prin nametii astia??? am iesit azi putin singura si abia m-am tinut pe picioare, si-n pluis am mers numai prin balti pana la glezne![]() ; si cum sunt si alergica la ampi, amoxi... si cine mai stie ce... raman pe cefalosporine.... deci am inceput deja...denisa... imi astept biciul pe cocoasa |
Aaaaaaaaaaa! Pai daca lui aris pt un ospen i-am dat
, a-pai pt Zinnat... sa tot fie vreo...

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
A, Dyana, ca te-am prins, nu veniti cu noi la mare? Tu erai incantata de Bulgaria.
Denisa-Madalina
fericita de
Floric spune:
Monica, mi-ai dat o speranta cu indreptatul picoarelor. Deocamdata pe Rares il tin in sosete in casa si uneori chiar in picioarele goale. Dar afara...inca nu. Si zici ca daca il tin la vara la soare, trece???? Cum? Sa fie rahitism? Nimeni nu a pomenit nimic pana acum de asa ceva. Hai ca iar caut sa imi fac griji.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Pot sa zambesc? Sincer ma bucur. Spala putica zilnic si va fi ok, da? Si fara musetel. Pupam baiatul frumos! ![]() Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Poti sa razi cu tot sufletul. Stiu. Imi este rusine dar am ascultat si eu ceva sfaturi, na. Nu mai fac. Daca as fi citit eu (spectator) despre o astfel de problema pe forum si as fi descoperit ca de la "nespalat" miroase copchilu ii dadeam cu HOOOOO mamei.
Astept rosii si etichete injositoare.

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel