LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 14
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Saracuta de tine, bine ca ai apucat sa mananci ceva M-am prins eu ca nu mi-ai inchis tu Am vazut cartile sunt super , cate pagini are una vreo 2-3 ?Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai o carticica are 12 pagini (fara coperti) si 7 foi. Daca vrei iti comand si ti le si trimit, caci mi-am adus aminte ca mai am sa-ti trimit ceva
Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
Si ca sa o ''momim'' pe Ela 
si alte doritoare va reiau oferta de concediu 2010 ![]()

SEJUR DUNI - BULGARIA 

Aici e fostul complexul al securitatii bulgare cu circuit inchis
http://www.duni.bg/resort_over.html
Aici vom sta noi: Hotel Marina Royal Palace 5*
http://www.t-w-t.ro/oferte-turism/Bulgaria/LitoralBulgaria/duni/?product=3661
in perioada 26.06.2010 - 05.07.2010 adica 10 zile
contra 1.026 eur/familie (camere cu vedere la mare) sau 954 eur/familie (camere cu vedere la munte) sau mai sunt 2 hoteluri de 4* unde pretul este cam de 800 eur
Pt detalii suplimentare va rog sa ma contactati cu incredere ![]()
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
I-am inlocuit lui david jucariile cu celelalte jucari ascunse acum o saptamana si ceva. Este tare bucuros acum si se joaca cu ele. Le redescopera 

novus spune:
Carmenada
, Cocufan 
, ma bucur ca sunteti active din nou !!
Am admirat poze cu ghiocei care mai de care 
M_monique, ce frumos se joaca ei impreuna
!!
Ilinca, Sophihi e dementiala ca de obicei
!!
Si .. sigur am uitat ceva ![]()
Mami lui
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Fetelor, sa ma vait...iar...daca imi permiteti si rabdati ![]() ![]() ![]() am fost cu copila aseara la dermatologie pt ca eram ingrijorata de petele de pe burtica![]() pete-piele rosie si aspra ![]() ce-mi spune madam? dermatita atopica![]() ![]() si mi-a facut o lista luuunga de indicatii...pe scurt: fara carne, fara ou, fara unt, lapte, smantana, fara spalat la masina si doar detergent de bebe![]() ![]() bine, asta fara ca macar s-o dezbrace si sa vada petele. a, ca toate "relele" ei, e tot mostenire de la mine![]() ![]() Concluzie: mai bine stateam acasa si ascultam de dr mea care mi=a zis ca e dermatita de contact ce se va trata cu o anumita crema. Bine, ingrijorata tot sunt si vin sa va cer sfatul...altfel o lasam asa si asteptam sa treaca mami de Silvia Ioana |
Buna fetele!
Cati, asa cum descrii tu a avut si Gabriel, dar l-am dat cu crema de galbenele si a trecut. A durat cateva zile, nu mai mult si nici cu el la doc nu m-am dus.
Acum nu mai are nimic.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Bianca2503 spune:
Vladimir doarme iar eu am mai vazut un film- Julie&Julia. Dragut! Usurel, de duminica.
novus spune:
Am uitat-o pe Luana cea frumoasa si pupacioasa 

Mami lui
olishka spune:
A luat si soacra-mea raceala. De fapt a facut laringita, cum a avut David si nu mai are voie sa vorbeasca. Sunt rea daca ma bucur un pic? Nu ma bucur ca este bolnava, ci ca nu mai vorbeste asa mult
Dar pentru ca sunt o nora buna ("cea mai iubita nora", cum scrie pe cana), o tratez ![]()

Ilinca_M. spune:
Ai de mine, cat ati scris, pana si mie mi-e greu sa tin pasul![]()
Plici-plici, l-am vazut pe grasunelul-motzatul-superbissimul Robert...cat e de dragalas!! M-am uitat la toate albumele, am revazut-o si pe Dora...mi-am dat seama si cum de a fost Robert asa urias la nastere...pai taica-sau e cu 2 capete deasupra tuturor in toate pozele;)))
L-am vazut si pe Monvass junior...aaa...am vrut sa zic Chiscutza...sa-ntelegem ca prima lui poezie va fi "...si se jura ca nu fura/ si l-am prins cu ratza-n gura"?
Mare smecher.
De Luana nu mai zic nimic...astept sa vad ce zice Victoras, eu o sa stau de chibitz pe margine...presimt o telenovela furtunoasa...
Denisamada, cand i-am zis la vet de Cantastim i-am zis cu sfiala, la cum il cunosc eram sigura c-o sa-mi zica sa-mi bag mintile-n cap si sa nu-mi fac iluzii. Dar spre surprinderea mea a zis sa-i iau Cantastim si sa merg cu Manole la injectii, ca mi le face gratis, cica rau n-are ce sa-i faca, ba chiar i-ar putea prinde bine.
Dupa ce-am intrebat in farmacii si in BM si in Cluj, mi-a zis o dna farmacista sa-l sun pe un domn de la Directia de sanatate publica, poate au ei. Am sunat si domnul de acolo foarte amabil a zis ca se face de 2-3 ori pe an, asa ceva si ca anul asta inca nu s-a facut dar sa-l sun peste 2-3 saptamani. Sa speram c-o duce Manole atata. Acum e f. slabanog, toata lumea ma intreaba pe strada de ce a slabit, si omu' de la Bingo pe langa care trecem zilnic m-a intrebat...Dar mananca bine, are pofta de mancare, bea apa...atata ca-l scapa pishu tot din 2 in 2 ore si face si cu sange. Afara il mai scot doar o data pe zi, la plimbaresi kk, fiindca 3 etaje de urcat pentru el reprezinta un efort sisific. In rest il scot pe balcon.
Zsuzsu, imi pare rau de catzel
Daca a ajuns la 14 ani inseamna ca a fost foarte bine ingrijit si n-a fost obez; cockerii au tendintza asta si de obicei fac infarct pe la 10 ani.
Chiar ca se joaca frumos copiii lui m_monique...si se vede ca Ioana e categoria grea, ce tzapanuca si puternica e...
Eu unde vad poze cu Ina carmenadei? Dati-mi link ca nu mai stiu intra pe contul comun![]()
Chatonel, ce fain ca aveti facilitati pentru mamici cu bebici...si io as duce-o pe Phiphi, is convinsa ca ar avea rabdare...Cand merg la plimbare cu Manu o las cu maica-mea si le pun un episod de baby einstein pe you-tube. Pana ne intoarcem da maica-mea si reply si Sophia se uita fascinata, ii place muzica, are fazele ei la care rade in hohote si de-i pun clipul de 10 ori...mai nou o apuca si aplaudatul![]()
Cativ, aia s-a uitat prea mult la Dr. House de pune diagnostice fara sa vada pacientul? Vai de capu' ei.
Mai aveam eu multe de zis dar ma solicita mirandolina mea.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Ilinca, eu acum citesc un capitol mai veki, de saptamana trecuta, cand eram plecata. Intrebi de transportul Cantastimului, intre timp am vazut ca te-ai si lamurit. Dar vine eu si intreb: ai vb cu vetul de Cantastim? E ok pt Manu? Ca l-as intreba si eu pe vet pt mosh Toto... oate il ajuta si pe el. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
e criza mare de cantastim; am intrebat la cantacuzino si cica au productia oprita... probabil din cauza vaccinului de gripa porcina care a mancat absolut toate fondurile... si acuma zace prin depozitele lor

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume