LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 13
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Hello! Am auzit ca sunt strigata la catalog si am zis ca nu-i frumos sa dispar asa ca magarul in ceata. Am citit numai capitolul asta, am vazut poze frumoase cu ginerele meu, cu Luana-iubareata si cu Robert - baiat mare. Am vazut ca au reaparut cateva fete, Carmenada, Cocufan, pe care ma bucur sa le revad. Eu am luat o mica pauza, am simtit si inca mai simt nevoia de ea. Nu mi-a facut nimeni nimic, nu sunt suparata, tin la voi mult, v-ati lipit de sufletul meu, si voi si bebeii vostri. Doar ca am simtit ca o iau razna si a trebuit sa fac o pauza pt sanatatea mea mentala, pentru ca Ana are nevoie de o mama cat de cat intreaga. Am facut o adevarata psihoza privind gradul de dezvoltare a Anei, am inceput sa caut neurologi, diverse site-uri unde sa gasesc scheme cu gradul de dezvoltare al copiilor, etc. Am fost un pic la limita. Acum insa e mai bine, m-am reconciliat cu mine, am mai vorbit cu oameni mai "luminati", am inceput cat de cat sa nu ma mai gandesc la prostii. Ana e bine, mai tuseste (amandoua tusim ca doi magari ![]() Sper ca nu sunteti suparate pe mine si ca nu o sa ne uitati. O sa incerc sa mai intru, dar nu promit ca la fel de des. Inca mai am un pic de "buba" Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Pisik
sa treaca "buba" mai repede. Spor la pregatiri si neaparat sa intri sa ne pui poze si sa ne povestesti cum a fost.Sanatate multa va doresc si voua
Ii mai dai Anei ceva de tuse?Olga, mamica lui David iepurasul

denisamada spune:
| citat din mesajul lui zsuzsu fetelor....vin sa ma plang la voi ![]() ![]() ![]() ![]() pt ca si intre voi sunt iubitoare de animale. am un Cocker spaniol de 14 ani...am avut ![]() ![]() ![]() era la mama mea, dar era tot al meu si era bolnav de o per, tot tusea mi-au tot zis ca e viroza, ca are amigdalele umflate, etc am fost acum la un med cu el...al 4 sau 5 cred si mi-a dat cel mai sumbru pronostic(dar la care ma asteptasem)....CANCER si in faza foarte avansata asa ca nu mai avea sens sa-l chinuim ![]() ![]() avand in vedere si varsta lui si a trebuit sa-l adoarma![]() ![]() ![]() m-i se rupe sufletul ![]() ![]() ![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Nikoleta20 spune:
hello,
am vazt pozici cu Robert,bebe de Plici Plici...SUPERB
!!!
pai asa un baietel frumos,si tu il ti ascuns???este minunat si cu,dar si fara mot!
am vazut-o si pe Luana
cum il pupa pe Manu
...este foarte directa...![]()
n stiu ce are forumul/pc meu,cert este k se misca ingrozitor...
aris,dar sper ca acel sprey cu lidocaina il pot cumpara,nu?adica ,daca il cumpar,dr cred k il va folosi,nu?
Asteptam sa il vedem pe vitamina...k ne e tare dor de el
leeloo,fimosim gel este pentru a ajuta la decalotare,eu il iau,oricum....as vrea sa incerc orice inainte de a ajunge la chirurg cu el...sa ma stiu eu impacata...desi...nu stiu ce sanse am sa il "rezolv" acasa
.
al meu cupchil cred k trece iar printr-un puseu
,caci nu il mai satur cu nimik...
revin
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Daca nici macar nu s-a uitat sa vada despre ce vorbeste, sa puna in mana... las-o in pace. Cauta alt dermatolog care sa te linisteasca... Dermatita atopica de-ar fi, nu le elimini si gata, apoi le reintroduci treptat si vezi de la ce apare... cam cum am facut la diversificare. ![]() Azi am fraierit-o pe Adela, ca iar avea de gand sa faca greava foamei, asa ca nu m-am mai spart in figuri cu menu-ul si am mers pe calea batatorita: broccoli. A mancat tot! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Si eu am facut astazi la fel. Am mers pe calea sigura si am fraierit copilul cu cartof dulce. A mancat cateva lingurite

Olga, mamica lui David iepurasul

Nikoleta20 spune:
stiam k am uitat ceva
....CHISCUTZA
este adorabil...are niste mutrite de iti vine sa il mananci,nu alta
.Si ,sa sti k intr-adevar,seamana foarte bine cu tine,mami
.
Am reusit sa fac rost de toate seriile Prison Break
...si ma apuc de vizionat
.
ILINCA,inca nu am nici o veste despre vaccin
.
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Sa va arat hotzul: am furat ceva! am furat altceva! moaca satisfacuta Bonus: am treaba |

hotul frumusel 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Cativ, din toata lista aia eu zic sa incepi cu detergentul... [...] Si eu am o mare problema: m-am saturat de stat in casa! Mi-e dor de iesirile (chiar si in 3) in oras, de colindatul prin magazine, de stat seara pana tarziu la terasa, de mers cu o prietena la un film/teatru, de intalnirile cu prietenii, de un gratar la iarba verde, de plaja, mare, soare... Ce ziceti? sint in prag de depresie sau am o problema la cap? |
Cati, si eu zic la fel... tot cu detergentul as incepe... adik de contact, de contact dermatita... dar de contact cu ce... ? Eu nu am reuntat inca la detergentul de bebe (e drept ca am pacatuit zilele trecute, ca ramasesem fara, dar nu mai fac).
Ela, pai avem remediul: Call doctor Novus!

A-propos, Novus, a vent mailul cu "transformarea".
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
olishka spune:
Astazi am mancat prostii...au o prajitura buuuuna la Ikea, poti sa cumperi si pt acasa. Este cu crema alba si migdale. O ador. O cumparasem pt musafiri. Si astazi am mancat din ea. Cam mult. Novus tu nu stii, dar in timp ce vb cu tine la tel imi beam ceaiul si mai luam o gurita din praji ![]()
Si sa stii ca nu ti-am inchis, ci a murit bateria
Si pentru ca am pacatuit, nu mai mananc nimic dupa 6 (am mai taiat o ora, caci de obicei dupa 7 nu mai mananc nimic).
Aaaaa, si l-am vazut si eu pe Robert de PliciPlici. Tare scump
Si frumoasa tare si mamica 
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Astazi am mancat prostii...au o prajitura buuuuna la Ikea, poti sa cumperi si pt acasa. Este cu crema alba si migdale. O ador. O cumparasem pt musafiri. Si astazi am mancat din ea. Cam mult. Novus tu nu stii, dar in timp ce vb cu tine la tel imi beam ceaiul si mai luam o gurita din praji Si pentru ca am pacatuit, nu mai mananc nimic dupa 6 (am mai taiat o ora, caci de obicei dupa 7 nu mai mananc nimic).Aaaaa, si l-am vazut si eu pe Robert de PliciPlici. Tare scump Si frumoasa tare si mamica ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Saracuta de tine, bine ca ai apucat sa mananci ceva
M-am prins eu ca nu mi-ai inchis tu
Am vazut cartile sunt super
, cate pagini are una vreo 2-3 ?Mami lui
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ela, pai avem remediul: Call doctor Novus! ![]() ![]() ![]() A-propos, Novus, a vent mailul cu "transformarea". Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Denisamada ai fost totala, ma gandeam pana sa vad emoticonii ca ma pui sa fac consiliere
Transformarea eu am cerut-o ca sa platim lei, oricum iesim mai bine
Mami lui