LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello!

Am auzit ca sunt strigata la catalog si am zis ca nu-i frumos sa dispar asa ca magarul in ceata. Am citit numai capitolul asta, am vazut poze frumoase cu ginerele meu, cu Luana-iubareata si cu Robert - baiat mare. Am vazut ca au reaparut cateva fete, Carmenada, Cocufan, pe care ma bucur sa le revad.

Eu am luat o mica pauza, am simtit si inca mai simt nevoia de ea. Nu mi-a facut nimeni nimic, nu sunt suparata, tin la voi mult, v-ati lipit de sufletul meu, si voi si bebeii vostri. Doar ca am simtit ca o iau razna si a trebuit sa fac o pauza pt sanatatea mea mentala, pentru ca Ana are nevoie de o mama cat de cat intreaga. Am facut o adevarata psihoza privind gradul de dezvoltare a Anei, am inceput sa caut neurologi, diverse site-uri unde sa gasesc scheme cu gradul de dezvoltare al copiilor, etc. Am fost un pic la limita. Acum insa e mai bine, m-am reconciliat cu mine, am mai vorbit cu oameni mai "luminati", am inceput cat de cat sa nu ma mai gandesc la prostii.

Ana e bine, mai tuseste (amandoua tusim ca doi magari ), dar sper sa ii treaca pana la ziua ei. Ne pregatim de sarbatoare, mai avem o saptamana

Sper ca nu sunteti suparate pe mine si ca nu o sa ne uitati. O sa incerc sa mai intru, dar nu promit ca la fel de des. Inca mai am un pic de "buba". Va pupam!

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Pisik sa treaca "buba" mai repede. Spor la pregatiri si neaparat sa intri sa ne pui poze si sa ne povestesti cum a fost.

Sanatate multa va doresc si voua Ii mai dai Anei ceva de tuse?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

fetelor....vin sa ma plang la voi
pt ca si intre voi sunt iubitoare de animale.
am un Cocker spaniol de 14 ani...am avut
era la mama mea, dar era tot al meu
si era bolnav de o per, tot tusea
mi-au tot zis ca e viroza, ca are amigdalele umflate, etc
am fost acum la un med cu el...al 4 sau 5 cred
si mi-a dat cel mai sumbru pronostic(dar la care ma asteptasem)....CANCER
si in faza foarte avansata
asa ca nu mai avea sens sa-l chinuimavand in vedere si varsta lui si a trebuit sa-l adoarma
m-i se rupe sufletul

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

hello,

am vazt pozici cu Robert,bebe de Plici Plici...SUPERB!!!
pai asa un baietel frumos,si tu il ti ascuns???este minunat si cu,dar si fara mot!
am vazut-o si pe Luana cum il pupa pe Manu...este foarte directa...

n stiu ce are forumul/pc meu,cert este k se misca ingrozitor...

aris,dar sper ca acel sprey cu lidocaina il pot cumpara,nu?adica ,daca il cumpar,dr cred k il va folosi,nu?
Asteptam sa il vedem pe vitamina...k ne e tare dor de el

leeloo,fimosim gel este pentru a ajuta la decalotare,eu il iau,oricum....as vrea sa incerc orice inainte de a ajunge la chirurg cu el...sa ma stiu eu impacata...desi...nu stiu ce sanse am sa il "rezolv" acasa.

al meu cupchil cred k trece iar printr-un puseu,caci nu il mai satur cu nimik...

revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Fetelor, sa ma vait...iar...daca imi permiteti si rabdati am fost cu copila aseara la dermatologie pt ca eram ingrijorata de petele de pe burtica pete-piele rosie si aspra ce-mi spune madam? dermatita atopica si mi-a facut o lista luuunga de indicatii...pe scurt: fara carne, fara ou, fara unt, lapte, smantana, fara spalat la masina si doar detergent de bebe bine, asta fara ca macar s-o dezbrace si sa vada petele. a, ca toate "relele" ei, e tot mostenire de la mine

Concluzie: mai bine stateam acasa si ascultam de dr mea care mi=a zis ca e dermatita de contact ce se va trata cu o anumita crema.

Bine, ingrijorata tot sunt si vin sa va cer sfatul...altfel o lasam asa si asteptam sa treaca

mami de Silvia Ioana

Daca nici macar nu s-a uitat sa vada despre ce vorbeste, sa puna in mana... las-o in pace. Cauta alt dermatolog care sa te linisteasca... Dermatita atopica de-ar fi, nu le elimini si gata, apoi le reintroduci treptat si vezi de la ce apare... cam cum am facut la diversificare.

Azi am fraierit-o pe Adela, ca iar avea de gand sa faca greava foamei, asa ca nu m-am mai spart in figuri cu menu-ul si am mers pe calea batatorita: broccoli. A mancat tot!

Si eu am facut astazi la fel. Am mers pe calea sigura si am fraierit copilul cu cartof dulce. A mancat cateva lingurite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

stiam k am uitat ceva....CHISCUTZA este adorabil...are niste mutrite de iti vine sa il mananci,nu alta.Si ,sa sti k intr-adevar,seamana foarte bine cu tine,mami.

Am reusit sa fac rost de toate seriile Prison Break...si ma apuc de vizionat.
ILINCA,inca nu am nici o veste despre vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Sa va arat hotzul:

am furat ceva!
am furat altceva!
moaca satisfacuta

Bonus: am treaba

hotul frumusel

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Cativ, din toata lista aia eu zic sa incepi cu detergentul...
[...]
Si eu am o mare problema: m-am saturat de stat in casa! Mi-e dor de iesirile (chiar si in 3) in oras, de colindatul prin magazine, de stat seara pana tarziu la terasa, de mers cu o prietena la un film/teatru, de intalnirile cu prietenii, de un gratar la iarba verde, de plaja, mare, soare... Ce ziceti? sint in prag de depresie sau am o problema la cap?

Cati, si eu zic la fel... tot cu detergentul as incepe... adik de contact, de contact dermatita... dar de contact cu ce... ? Eu nu am reuntat inca la detergentul de bebe (e drept ca am pacatuit zilele trecute, ca ramasesem fara, dar nu mai fac).

Ela, pai avem remediul: Call doctor Novus!

A-propos, Novus, a vent mailul cu "transformarea".

Mergi la inceput

Astazi am mancat prostii...au o prajitura buuuuna la Ikea, poti sa cumperi si pt acasa. Este cu crema alba si migdale. O ador. O cumparasem pt musafiri. Si astazi am mancat din ea. Cam mult. Novus tu nu stii, dar in timp ce vb cu tine la tel imi beam ceaiul si mai luam o gurita din praji Si sa stii ca nu ti-am inchis, ci a murit bateria Si pentru ca am pacatuit, nu mai mananc nimic dupa 6 (am mai taiat o ora, caci de obicei dupa 7 nu mai mananc nimic).

Aaaaa, si l-am vazut si eu pe Robert de PliciPlici. Tare scump Si frumoasa tare si mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Astazi am mancat prostii...au o prajitura buuuuna la Ikea, poti sa cumperi si pt acasa. Este cu crema alba si migdale. O ador. O cumparasem pt musafiri. Si astazi am mancat din ea. Cam mult. Novus tu nu stii, dar in timp ce vb cu tine la tel imi beam ceaiul si mai luam o gurita din praji Si sa stii ca nu ti-am inchis, ci a murit bateria Si pentru ca am pacatuit, nu mai mananc nimic dupa 6 (am mai taiat o ora, caci de obicei dupa 7 nu mai mananc nimic).

Aaaaa, si l-am vazut si eu pe Robert de PliciPlici. Tare scump Si frumoasa tare si mamica

Saracuta de tine, bine ca ai apucat sa mananci ceva !!

M-am prins eu ca nu mi-ai inchis tu !

Am vazut cartile sunt super , cate pagini are una vreo 2-3 ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Cativ, din toata lista aia eu zic sa incepi cu detergentul...
[...]
Si eu am o mare problema: m-am saturat de stat in casa! Mi-e dor de iesirile (chiar si in 3) in oras, de colindatul prin magazine, de stat seara pana tarziu la terasa, de mers cu o prietena la un film/teatru, de intalnirile cu prietenii, de un gratar la iarba verde, de plaja, mare, soare... Ce ziceti? sint in prag de depresie sau am o problema la cap?

Ela, pai avem remediul: Call doctor Novus!

A-propos, Novus, a vent mailul cu "transformarea".

Denisamada ai fost totala, ma gandeam pana sa vad emoticonii ca ma pui sa fac consiliere

Transformarea eu am cerut-o ca sa platim lei, oricum iesim mai bine

Mergi la inceput