LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

zsuzu,imi pare raucativ ai grija de micuta si fa cum stii tu mai bineL-am vazut pe Robert cu mot si fara motLuana daca a vazut ca prietenul nu face nimic a luat ea initiativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai fete, am vazut doi baieti frumosi rau de tot.

Mr Chiscutza- care seamana cu Monica de nu se poate.

Dl Robert- baiat mare deja

Ce repede trece timpul...imbatranim:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Abia am ajuns si noi acasa. Am avut o zi plina, Vinerea e zi de iesit full, ca sa o lasam pe menajera linistita.
Am pus si poze de azi cu Luana si prietenul ei, e imbracata in pijamalute de imprumut (de la el) dupa ce si-a turnat apa din sticla pe ea. Sigur va fi gelos Pitonul
Poze incepand de aici.
Incerc s-o culc, sa dorm si eu, ca parca nu am fost asa adormita nici cand alaptam la 3 ore. De 4 nopti n-am dormit ca lumea.
Merge atat de greu forumul azi. Nu stiu cum reusesc sa citesc din urma.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

:o:O

valeu! da' hotarata fata mai ai. Nu sta ea la discutii miere cu zahar. Deh, se cunosc! Au sarit peste preludiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Sa va arat hotzul:

am furat ceva!
am furat altceva!
moaca satisfacuta

Bonus: am treaba

E un scump! Si ce de par are! Ca incep si eu precum Cati... a mea e cam keala...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Am auzit ca sunt strigata la catalog si am zis ca nu-i frumos sa dispar asa ca magarul in ceata. Am citit numai capitolul asta, am vazut poze frumoase cu ginerele meu, cu Luana-iubareata si cu Robert - baiat mare. Am vazut ca au reaparut cateva fete, Carmenada, Cocufan, pe care ma bucur sa le revad.

Eu am luat o mica pauza, am simtit si inca mai simt nevoia de ea. Nu mi-a facut nimeni nimic, nu sunt suparata, tin la voi mult, v-ati lipit de sufletul meu, si voi si bebeii vostri. Doar ca am simtit ca o iau razna si a trebuit sa fac o pauza pt sanatatea mea mentala, pentru ca Ana are nevoie de o mama cat de cat intreaga. Am facut o adevarata psihoza privind gradul de dezvoltare a Anei, am inceput sa caut neurologi, diverse site-uri unde sa gasesc scheme cu gradul de dezvoltare al copiilor, etc. Am fost un pic la limita. Acum insa e mai bine, m-am reconciliat cu mine, am mai vorbit cu oameni mai "luminati", am inceput cat de cat sa nu ma mai gandesc la prostii.

Ana e bine, mai tuseste (amandoua tusim ca doi magari ), dar sper sa ii treaca pana la ziua ei. Ne pregatim de sarbatoare, mai avem o saptamana

Sper ca nu sunteti suparate pe mine si ca nu o sa ne uitati. O sa incerc sa mai intru, dar nu promit ca la fel de des. Inca mai am un pic de "buba". Va pupam!

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisik, sa treaca buba :) si lasa copchilu in pace, nu te mai kinui din cauza lui, ca n-ai de ce

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Fetelor, sa ma vait...iar...daca imi permiteti si rabdati am fost cu copila aseara la dermatologie pt ca eram ingrijorata de petele de pe burtica pete-piele rosie si aspra ce-mi spune madam? dermatita atopica si mi-a facut o lista luuunga de indicatii...pe scurt: fara carne, fara ou, fara unt, lapte, smantana, fara spalat la masina si doar detergent de bebe bine, asta fara ca macar s-o dezbrace si sa vada petele. a, ca toate "relele" ei, e tot mostenire de la mine

Concluzie: mai bine stateam acasa si ascultam de dr mea care mi=a zis ca e dermatita de contact ce se va trata cu o anumita crema.

Bine, ingrijorata tot sunt si vin sa va cer sfatul...altfel o lasam asa si asteptam sa treaca

mami de Silvia Ioana

Daca nici macar nu s-a uitat sa vada despre ce vorbeste, sa puna in mana... las-o in pace. Cauta alt dermatolog care sa te linisteasca... Dermatita atopica de-ar fi, nu le elimini si gata, apoi le reintroduci treptat si vezi de la ce apare... cam cum am facut la diversificare.

Azi am fraierit-o pe Adela, ca iar avea de gand sa faca greava foamei, asa ca nu m-am mai spart in figuri cu menu-ul si am mers pe calea batatorita: broccoli. A mancat tot!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hey, nu exagerati si voi. Ei au crescut impreuna, deci ce tatonari, discutii, miere... nu asta fac de un an de zile, de cand se vad la 2-3 zile, ori la noi, ori la ei, ca mamicile sunt bune prietene?
Acuma nu chemati protectia copilului, ca asa au vazut copiii ca se pupa, asa stiu ei pupic, pe gurita. Sper sa nu iasa altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ah, ba da ar fi totala stirea: fi-mea a renuntat la suzeta dar s-a apucat de pupat baieti
Glumeam, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI Giulia Alexandra, Tudor, Teodor-Ioan, baietel de Nilufera!!!

Zsuzsu imi pare tare rau pt catelusul vostru Multe de la mine.

Aris da de la ce a facut Vitamina alergie pe degete? sa-i treaca. I-ai dat cu ceva? Desi e cam complicat sa-i dai cu ceav caci baga in gura, dar macar in timp ce doarme.

Monnvas simpatic tare chiscuta.
Si eu il schimb pe David la baie, in cada, ca sa nu avem accidente de genu...
Sper sa va treaca repede supararile Si noi ne-am cam certat in ultima vreme si l-am cam iertat prea repede, dar la urmatoarea faza si-o ia rau de tot

Floric bine ca te-ai mai linistit cu puta Of, trebuie sa ajungem si noi urgent la putulog. Deocamdata e bine, nu s-a "stricat"...adica nu pute

Inna ce bine ca ati rezolvat problema cu piciorusele. Am vazut si eu pozele unde avea piciorusele in ghips Bine ca a trecut

Rodica multi pentru Andrei, caci tare multe stie sa mai faca si este doar cu 1 zi mai mare decat puturosul meu Dar eu tot il iubesc la nebunie

Pisigri mi-a placut tare mult ce ai scris tu acolo despre sentimentul de vinovatie si cum iti insufla cei din jur. Cred ca de asta ma enerveaza asa tare soacra-mea, caci este exact asa cum ai descris tu acolo. Mereu ma compatimeste, desi eu ma descurc minunat si de una singura si cu copilul si cu casa, dar face asta ca sa ne insufle noua ca nu ne descurcam si asa sa aibe si ea motiv sa vina mai des.. Si ma enerveaza ca toata ziua se vaita si compatimeste si vai ce greu este...ma enerveaza astfel de persoane in jurul meu, caci ma deprima in loc sa-mi dea putere. Si spune toata ziua fraze de genu: "Ai resusit sa dormi macar un pic asta noapte?" (si cu o voce de parca s-a intamplat cine stie ce, si eu de fapt dorm de n-am treaba) - da in fiecare dimineata ma intreaba asta; "Vaaaaiii n-ai mancat nimic astazi saracuta hai te rog mananca!!!" (eu mananc cand vreau si nu prea mananc caci vreau sa slabesc nu ca nu am cum, caci daca mi-e foame cobor jos cu David, imi iau de mancare sau comand ceva si gata); sau cand mai pleca pe undeva: "Incerc sa nu stau mult" si toata ziua o tine in astfel de expresii care ma demoralizeaza Asa ca m-am invatat minte si ianinte sa vina fac curatenie luna sa nu ma mai compatimeasca

Ela, Chatonel

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput