LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui carmenada
Fetelor la voi cum decurge schimbatul/imbracatul? Ca la noi se duc adevarate lupte.. este Ina ca un surubel.. este in miscare continua... uneori sta vreo 20 sec daca ii arat o jucarie...

Hi-hi! Si noi la fel! Buna comparatia cu shurubelu'.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Eu la ei mei le spun ca sunt ca niste arcuri.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plici plici

fetele mele dragi...stiu ca sunt f absenta...
dar am un link cu poze cu baietelul meu de 1 an!
pup cu drag si promit iar ca intru sa scriu...sper sa-mi iasa de data asta!

http://picasaweb.google.com/311078corina

www.flickr.com/photos/29487647@N02/" target="_blank">poze

Wow! Bine ai revenit! Felicitari cu ocazia impliniri unui anisor puiutului tau!
Am vazut si ma mai uit inca la pozeeee! Ce mare si frumos e! Spune-ne mai multe despre voi, si te asteptam mai des pe aici.

Mergi la inceput

Zsuzsu imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ARIS. Nu am scris ieri despre cearta, n-ai gafat deloc.

Fug ca ard spanacul.

EDITEZ ca dadusem prea multe detalii si mai bine nu.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Cativ, din toata lista aia eu zic sa incepi cu detergentul...

Olishka, m-am tot gandit zilele astea la voi... Bine ca se simte David mai bine si multa sanatate tie si lui Cristi

Floric, lui Rares sa treaca problemele la putzica si piciorus.

Simina, am admirat-o pe Maya rotunjoara si frumoasa foc! cum se rostogoleste Imi amintesc ca Ianis la fix 4 luni se intorcea de pe spate pe burta (el a luat-o invers, ca si cu statul in picioare vs. in fund)

Ilinca si alte fete, da ce vise horror aveti voi Eu de cateva nopti visez diferiti barbati din viata mea cu simtamintele de rigoare (NU sint vise erotice!), ba pe seful meu cum ma exploateaza dar ma si promoveaza, ba pe bunicul meu care a murit acum 13 ani cum rostogoleste dovleci maaari peste mine (s-a dovedit ca un vecin mosnegel de 70 ani ma musca de cur la administratie), ba un fost iubit de care m-am indragostit lulea iar el fu o lichea, ba un prieten care m-a ajutat mult si il respect enorm, in noaptea asta pe nasul meu cu care cica sintem certati si n-am mai vorbit de la revelion Ce ti-e si cu visele astea...

Abia ce scapasem de burtica (am inlocuit painea cu grahamul si nu mai mancam nimic seara dupa 8), ca ieri de plictiseala m-a apucat pofta de bucatarit si am trantit un pui la ceaun cu ceapa si smantana si niste spaghetti milaneze la cuptor cu piept de pui, ciuperci si cascaval si mi-a reaparut burta

Si eu am o mare problema: m-am saturat de stat in casa! Mi-e dor de iesirile (chiar si in 3) in oras, de colindatul prin magazine, de stat seara pana tarziu la terasa, de mers cu o prietena la un film/teatru, de intalnirile cu prietenii, de un gratar la iarba verde, de plaja, mare, soare... Ce ziceti? sint in prag de depresie sau am o problema la cap?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Neatza!
Intru repede ca am rama langa mine.
NU MAI MIROASE. Dimineata dupa o noapte de shushuit nu mirosea putza a nimic, nici macar a pipi. Scutecul avea miros de pipi si amestec de parfum.
Revin.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Pot sa zambesc?
Sincer ma bucur. Spala putica zilnic si va fi ok, da? Si fara musetel. Pupam baiatul frumos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Sa va arat hotzul:

am furat ceva!
am furat altceva!
moaca satisfacuta

Bonus: am treaba

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Monica, super brunetelul, tare drag mie, nah ce sa fac daca mi-e draga ma-sa si fi-tu iti seamana. dar sa stii ca io vazui deja pozele si fara sa dai link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui inna30

floric te inteleg perfect sa stii ca si noi ne-am confruntat cu aceeasi problema si cu acelasi dignostic, noi am fost aici pe galati la dr dumitriu sef sectie la sp de copii, i-a pus lui andy 3 ture de gips , avea mititelul piciorusele pana la genunchi in gips, ghetute, urla cat il tinea puterile, erau grele, nu puteam sa ii fac baitza calumea, m-am chinuit ffff mult de la 1 luna si pana la 3 luni l-am avut asa, cu pauza de 1 sap intre ghete si nu am mai suportat a patra tura nu l-am mai dus ca ma durea sufletul, ii ramasese piciorusele subtiri unde a avut gipsul si pulpitele erau grasune, off doamne ce m-am mai chinuit.Am luat drumul Bucurestiului la 3 luni la med life si acolo l-a vazut un ortoped bun , am uitat cum il cheama la ce nauca eram si a zis ca e bine copilul asa cum erta atunci si ca gipsul si-a facut bine treaba si sa-i facem masaj zilnic de 5-6 ori pe zi cate 15 min sa nu reapara..desi mie mi se pare ca si acum duce piciorusele spre interior, varfurile...acum vreau sa-i cumpar ghetute ortopedice, dar pt linistea ta fa o programare la bucuresti, sunt satula de medici di provincie , noi asa am facut ca dupa medicul di galati mi=l tinea cu gips pana la 10 luni cred, bine ca a trecut.Stai lkinistita ca daca ii faci masaj se rezolva si sa aibe ghjetute numai cu taloneta buna sau orropedice .va pup pe toate ca sunt pe fuga.

si andrei tot aceeasi problema a avut-o cu picioarele.l-am tinut in ghips 1 luna, si apoi masaj la greu vreo 2 luni.
cand a inceput sa mearga ducea varfurile picioarelor spre interior, el fiind si foarte cracanat. ortopedul mi-a spus sa-i dau incaltaminte cu talonet si sa-l las descult cat mai mult. iar pt picioarele cracanate mult soare.
cand i s-au indreptat picioarele a disparut si tendinta de a duce varfurile spre interior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocufan

salutare fetele!

mai e vreun ghiocel care pana acum sa nu aiba nici un dinte? dr mea zice ca pana la 1 an si 2 luni sa nu-mi fac griji...dar eu am indoieli.

voi ce ziceti?

salutare! sa stii ca si pogonicea mea e stirba, nu cred sa fie o problema (varul ei a inceput sa aiba dinti dupa un an).

Kea, eosine este o kestie rosie care pateaza si care usuca, noua ni s-a dat de pus si la buric, cind trebuia sa cada.

Olguta, pai daca iti face asa placere, atunci asa o sa te strig, vrei? :) La film am fost la sala unde au si ore pt mamici cu BBi.

Ayla, vazui ca Luana e serioasa, cred ca a cam bagat-o pe mineca pitonul :)))

Mona, imi pare rau sa citesc ca nu e ok la voi :(

Ma duc sa fac baie, apoi m-apuc de sarmale... hm... mi-e cam lene :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Cocufan Carmenada ma bucur sa va vad pe aici.

La multi ani
Giulia Alexandra
Tudor
Teodor Ioan

Fetele, astept comentarii despre pozele care le-am pus, da?
Am culcat pisicul, ma duc si eu sa-mi incarc putin bateriile ca-s pe minus.

Mergi la inceput