LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

cati vezi ca e foarte indicata salina pentru dermatita atopica. Si aporpo de salina, sunt foarte fericita ca-si face efectul la copilul meu. Aseara a zis tatas-o..ca daca nu s-ar foi nu ar sti ca doarme cu el, in conditiile in care Andrei abia respira, sforaia..

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

fetelor....vin sa ma plang la voi
pt ca si intre voi sunt iubitoare de animale.
am un Cocker spaniol de 14 ani...am avut
era la mama mea, dar era tot al meu
si era bolnav de o per, tot tusea
mi-au tot zis ca e viroza, ca are amigdalele umflate, etc
am fost acum la un med cu el...al 4 sau 5 cred
si mi-a dat cel mai sumbru pronostic(dar la care ma asteptasem)....CANCER
si in faza foarte avansata
asa ca nu mai avea sens sa-l chinuimavand in vedere si varsta lui si a trebuit sa-l adoarma
m-i se rupe sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai mami de Silvia Ioana, pina la urma medicul ala s-a uitat la bube sau nu???
Daca da, io zic sa nu eviti deodata tooot ce ti-a zis pe lista, ci sa elimini pe rind cite un factor posibil alergen.
Daca nu, zic ca te plingi degeaba. Adica nu degeaba, da....n-o sa pricep veci diagnostice puse telefonic, pe descrieri, pe povesti, pe...ce mai vrei tu.
A, si daca s-a uitat la pete, bube, ce-or fi, e o dobitoaca daca ti-a zis ca e de la tine. Poate fi o piele sensibila, mostenita de la tine SAU de la tati, ca parca ati fost doi cind ati facut copila, dar asta nu va face VINOVATI. Citeam undeva (in mai multe carti, de asta nici nu stiu sa spun acum unde) ca cel mai mare dusman al mamei si al sugarului este sentimentul de vinovatie pe care ni-l autoinsuflam, sau pe care ni-l insufla, constient sau nu, cei din jur, dind sfaturi, zicind "pe vremea mea AS SE FACEA", "las'ca te ajut eu", etc. E un consum nervos subtil, de care nici nu sintem constienti, care ne imprima in subconstient ca nu sintem destul de bune, destul de pricepute, disponibile, etc.

PISIIIIIIIIKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!! Da un semn, aici sau pe PM te rog.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Petrean, da, ai dreptate. imi amintesc acum ca mi-a zis sa o duc la mare cat de des...de salina n-a zis dar am dedus noiAzi anuntam dintele nr 6...il jelim, adicamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Zsuzsu

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Pisigri, a pus diagnosticul pe baza descrierii facuta de mine apoi s-a uitat la pete si a zis "nimic semnificativ" probabil in ideea ca nu e ceva grav, eu stiu...O sa-i scot deocamdata oul...ce detergentul si spalatul...daca n-a avut nimic la 3 luni cand am inceput sa spal cu detergentul nostru..nu cred sa fie de acolo.Noi nu avem cazuri de alergie in familie..doar o piele sensibila-el si una uscata-eu. si bb s-a nascut cu pielea f uscata dar atunci n-a suspectat numeni nimic..mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

fetele mele dragi...stiu ca sunt f absenta...
dar am un link cu poze cu baietelul meu de 1 an!
pup cu drag si promit iar ca intru sa scriu...sper sa-mi iasa de data asta!

http://picasaweb.google.com/311078corina

Mergi la inceput

Intre timp am admirat moace de baieti frumosi...eu ma uit mereu la toate pozele dar nu apuc sa si scriu/apreciez.zsuzsu...imi pare rau...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada
Fetelor la voi cum decurge schimbatul/imbracatul? Ca la noi se duc adevarate lupte.. este Ina ca un surubel.. este in miscare continua... uneori sta vreo 20 sec daca ii arat o jucarie...

Hi-hi! Si noi la fel! Buna comparatia cu shurubelu'.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Abia am ajuns si noi acasa. Am avut o zi plina, Vinerea e zi de iesit full, ca sa o lasam pe menajera linistita.
Am pus si poze de azi cu Luana si prietenul ei, e imbracata in pijamalute de imprumut (de la el) dupa ce si-a turnat apa din sticla pe ea. Sigur va fi gelos Pitonul
Poze incepand de aici.
Incerc s-o culc, sa dorm si eu, ca parca nu am fost asa adormita nici cand alaptam la 3 ore. De 4 nopti n-am dormit ca lumea.
Merge atat de greu forumul azi. Nu stiu cum reusesc sa citesc din urma.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput