LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

chiar, daca gaseste cineva un service care monteaza taste de laptop ieftin cred ca ar fi mana cereasca pt multe dintre noi

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu am fugit acasa, ca azi imi pleaca sotul din tara .... iar
si am de facut valize

gashca

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

floric te inteleg perfect sa stii ca si noi ne-am confruntat cu aceeasi problema si cu acelasi dignostic, noi am fost aici pe galati la dr dumitriu sef sectie la sp de copii, i-a pus lui andy 3 ture de gips , avea mititelul piciorusele pana la genunchi in gips, ghetute, urla cat il tinea puterile, erau grele, nu puteam sa ii fac baitza calumea, m-am chinuit ffff mult de la 1 luna si pana la 3 luni l-am avut asa, cu pauza de 1 sap intre ghete si nu am mai suportat a patra tura nu l-am mai dus ca ma durea sufletul, ii ramasese piciorusele subtiri unde a avut gipsul si pulpitele erau grasune, off doamne ce m-am mai chinuit.Am luat drumul Bucurestiului la 3 luni la med life si acolo l-a vazut un ortoped bun , am uitat cum il cheama la ce nauca eram si a zis ca e bine copilul asa cum erta atunci si ca gipsul si-a facut bine treaba si sa-i facem masaj zilnic de 5-6 ori pe zi cate 15 min sa nu reapara..desi mie mi se pare ca si acum duce piciorusele spre interior, varfurile...acum vreau sa-i cumpar ghetute ortopedice, dar pt linistea ta fa o programare la bucuresti, sunt satula de medici di provincie , noi asa am facut ca dupa medicul di galati mi=l tinea cu gips pana la 10 luni cred, bine ca a trecut.Stai lkinistita ca daca ii faci masaj se rezolva si sa aibe ghjetute numai cu taloneta buna sau orropedice .va pup pe toate ca sunt pe fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Floric am pus 3 poze de cand era mic cu gipsuletul si este una din maternitate unde se vede cum tinea piciorusele , cum a stat in burtica.....bebele tau mic si scump cand l-am vazut eu nu avea asa, eu zic sa stai linistita dar pt linistea ta mai fa un control si la bucuresti .

poze andy
http://picasaweb.google.com/stamate32/BebeMic?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Salut toate fetele!
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza ziua astazi
Petrean te felicit si eu pt gemeni esti o super mamica .
Monica este adorabil (ce satisfacut era el de ceea ce tocmai facuse ) .

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Inna, multumesc. Ce sa zic despre picioarele lui rares. El are de la genunchi in jos o paranteza. este destul de vizibila...dar...este mostenire de familie. Cata, socru meu, bunicul lui Cata din partea soacramii, cumnatul, toti au picioarele asa si nici unul nu a avut probleme la mers. De aceea, tind sa cred ca nu vor fi probleme pe viitor. Oricum masaj i-am facut de la 10 zile pana pe la vreo 10 luni in fiecare seara, de atunci ii fac mai la 2 zile. Tehnicile le-am luat de pe net, din ce am mai citit pe la voi si Simina mi-a explicat odata.
Din maternitate si mie mi s-a spus ca este d ela pozitia din burtica.
Acum cand merge descult nu se vede nimic suspect dar cand il incalt cu ghete parca mi se pare ca din cand in cand aduce piciorul stg in interior. Si ghetele si pantofiorii cumparati pt primavara au taloneta si sunt inalti sa tina glezna. Primul medic al care am fost mi-a recomandat ca dupa ce incepe sa mearga, dupa un an sa revin la control.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Haideti sa va spun si eu cate ceva despre Andrei:
-spune mama,tata,coca(papagalul nostru),gata,nu,da,papa,paare.Mai bolboroseste el ceva acolo in limba lui bebeleasca.
-rade cand da partzuri
-merge pe distante mici(de la mine la cristi),dar nu vrea de-a busilea deloc nici nu stie sa stea in pozitia aia si nici nu se ridica singur fara sa se agate de ceva in funduletz.
-arata ochii,nasul,gura,mana.
-imi arata pe carticele acelea cu animalute :pisica,cainele si puiul.
-aprinde lumina si stinge(am variator,nu intrerupator)
-are 3 dintisori ,iar al 4-lea este pe drum.

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Sa va arat hotzul:am furat ceva!am furat altceva!moaca satisfacutaBonus: am treabaMonica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
ce roade el la mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am tot cautat dar nu am gasit nici o poza cu picioarele paranteza. Si daca tot am luat poza cu poza am constatat ca nu mai seamana picioarele de acum cu fusiformele de altadata. Doamne, ce mic a fost...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Fetelor, sa ma vait...iar...daca imi permiteti si rabdati am fost cu copila aseara la dermatologie pt ca eram ingrijorata de petele de pe burtica pete-piele rosie si aspra ce-mi spune madam? dermatita atopica si mi-a facut o lista luuunga de indicatii...pe scurt: fara carne, fara ou, fara unt, lapte, smantana, fara spalat la masina si doar detergent de bebe bine, asta fara ca macar s-o dezbrace si sa vada petele. a, ca toate "relele" ei, e tot mostenire de la mineConcluzie: mai bine stateam acasa si ascultam de dr mea care mi=a zis ca e dermatita de contact ce se va trata cu o anumita crema.Bine, ingrijorata tot sunt si vin sa va cer sfatul...altfel o lasam asa si asteptam sa treacamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput