LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 8
Nicky09 spune:
SALUTARE!
Monnvas- ce dragutz eeee si ce preocupat Chishcuta!

Dat fiind ca Nicholas se uita cu placere, in momentul acesta la www.youtube.com/watch?v=gryymVUrnec" target="_blank">ora de muzica, speram sa va delectati si voi impreuna cu noi.
O zi buna!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
Monnvas spune:
Aris
Cat despre fetita... la halul in care ne-am certat ieri sa faca bine sa-si gaseasca amanta pt al doilea copil.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
zsuzsu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 aaa pai voi aveti curaj. ce cauta copilul in pat la schimbat de kk??? eu nici nu ma gandesc la asa ceva. il dezbrac pana la scutec, si apoi il bag in cada/chiuveta. unde se distreaza cu apa(adica o inchide si o deschide de un miliard de ori)de abia atunci am curaj sa deschid scutecul. incercati asa...macar nu manjiti decat chiuveta cu rahat ![]() 25 martie 2009 |

Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui m_monique ma bucur ca v-au placut pozele noastre. copiii mei deja de joaca impreuna. ioanei, tot ce face andrei i se pare grozav, iar andrei e tare incantat ca are public (doar e barbat ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Si ai mei se joaca impreuna...

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 SALUTARE! Monnvas- ce dragutz eeee si ce preocupat Chishcuta! ![]() Dat fiind ca Nicholas se uita cu placere, in momentul acesta la www.youtube.com/watch?v=gryymVUrnec" target="_blank">ora de muzica, speram sa va delectati si voi impreuna cu noi. O zi buna! ![]() Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" 8 luni si ceva Nicho la 9 luni |
Ha ha eu i-am mai pus varianta englezeasca. Da' copilul asta al meu nu se uita la desene, nu asculta muzica... daca vede laptopul deschis ii smulge tastele sau ii tranteste capacul, atat.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
aris26 spune:
ups Monnvas...nu stiam
vezi daca nu citesc![]()
ei, lasa ca va trece voua, desi am senzatia ca si la voi, contrar cartilor de identitate, tu esti aia mai matura
...asa ca probabil o sa-ti treaca tie
25 martie 2009
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui petrean OH..Carmen...sa vezi cum e cu 2 spiridusi ca ea... ![]() ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul |
Asa-i si Isabella-ducem o adevarata cruciada sa o imbrac la loc

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Dumnezeu imposibilul!
aris26 spune:
monica - sa stii ca si al meu face exact acelash lucru. nu asculta muzica, nu se uita la desne...nu mai mult de 2 min. cel mai tare il distreaza filmuletul cu el mic la baie. narcisist rau copilul ast al meu. v-am spus doar ca se pupa in fiecare oglinda sau chestie mai lucioasa care ii reflecta imaginea
leeloo, Nikoleta - sa stiti ca am intrebat. nu exista anestezic local pt decalotarea chirugicala, doar anestezie generala si asta normal ca e de evitat. deci l-am balacarit degeaba pe sarmanul pediatru
. bine ca el nu stie cat l-am injurat
. dar na, cineva trebuia sa fie vinovat de suferinta piticului
denisa - am vazut ca ai pus biciul pt mine pt amaratul de ospen
oooof nu scap de voi nici acasa nici pe forum![]()
bina macar ca ma cunosc si recunosc ca sunt un pacient absolut imposibil. acum imi dau seama ca ginecologul meu este un adevarat erou ca m-a suportat atata amar de ani
olga - citisem ca tot nu esti mai bine?! ooofff...se putea sa scapam noi toata iarna asta? un mare
pt amandoi
fetelor, Pisik a mai intrat si nu am vazut eu???
cocufan - lume noua
sa nu mai tragi chiulul asa mult ca iti iei absente nemotivate

25 martie 2009
Floric spune:
Neatza!
Intru repede ca am rama langa mine.
NU MAI MIROASE. Dimineata dupa o noapte de shushuit nu mirosea putza a nimic, nici macar a pipi. Scutecul avea miros de pipi si amestec de parfum.
Revin.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel