LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 7
petrean spune:
azi dimineata cand venit de la gradi..am simtit ca e kkt Catalin..tanti spune.."cred ca a facut kk..ca s-a tot indesat.."..si il las 2 secunde pe jos..pe covor..sa ma dezbrac..moment in care..a explodat pampersul..si a fost...pana pe sosete numai kkt...atunci da-i si baga-l sub dus sa-l pot desputurosi![]()
sper sa-mi poarte noroc.."imbalsamarea"
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean OH..Carmen...sa vezi cum e cu 2 spiridusi ca ea... ![]() ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul |

si o multime de 

pentru o mamica puternica...eu nici nu pot sa-mi imaginez Ina*2 
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
petrean spune:
carmen, daca incerci sa-ti imaginezi, o sa vezi ca e greu, dar si incredibil de frumos cu 2* frumoasa Ina
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Monnvas spune:
Sa va arat hotzul:
am furat ceva!
am furat altceva!
moaca satisfacuta
Bonus: am treaba
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
denisamada spune:
Ilinca, eu acum citesc un capitol mai veki, de saptamana trecuta, cand eram plecata. Intrebi de transportul Cantastimului, intre timp am vazut ca te-ai si lamurit. Dar vine eu si intreb: ai vb cu vetul de Cantastim? E ok pt Manu? Ca l-as intreba si eu pe vet pt mosh Toto... oate il ajuta si pe el. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Monnvas spune:
Carmen, la mine merge uneori daca ii dau ceva interesant de facut in timpul schimbarii de pampers: servetelele umede la smotocit, tin o jucarie intre dinti (el o ia si mi-o baga la loc intre dinti), telefonul (asta deja s-a cam fumat), oricum nu apuc sa-l imbrac ca se plictiseste pana la sfarsit, dar macar cat sa scot kk de la fund. Intr-o zi n-am reusit nici atat sa-l tin si a plecat in 4 labe cu fundul plin de kk si apoi s-a pus in fund pe asternut asa...

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
aris26 spune:
monica...in ce hal seamana copilul asta cu tine...e incredibil. doar pe considerentul asta ar trebui sa te alerge sotul prin casa sa isi faca si el o fata. eu in locul lui ash muri de nervi![]()
| citat din mesajul lui Monnvas Sa va arat hotzul: am furat ceva! am furat altceva! moaca satisfacuta Bonus: am treaba Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |

25 martie 2009
petrean spune:
| citat din mesajul lui Monnvas [Intr-o zi n-am reusit nici atat sa-l tin si a plecat in 4 labe cu fundul plin de kk si apoi s-a pus in fund pe asternut asa... ![]() ![]() ![]() Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
hahahah..am patit si noi asta..de "N" ori..cand nu a tinut faza cu jucaria si prosteala

Vlad si
Catalin-17.03.2009
zsuzsu spune:
La Multi Ani sarbatoritilor!!!

am intrat sa ved ce mai faceti, sa va pup si merg la 

Monvas super Chiscutza! si si faza cu plecatul cu fundul plin de kkt!![]()
shasa mai intru eu asa mai rar si o sa pun si poze cand mai fac
dar deocamdata mi-am exilat fata la bunica

, inainte de masa cat nu e nici dani acasa sa invat
pup la toata lumea

aris26 spune:
aaa pai voi aveti curaj. ce cauta copilul in pat la schimbat de kk??? eu nici nu ma gandesc la asa ceva. il dezbrac pana la scutec, si apoi il bag in cada/chiuveta. unde se distreaza cu apa(adica o inchide si o deschide de un miliard de ori)de abia atunci am curaj sa deschid scutecul. incercati asa...macar nu manjiti decat chiuveta cu rahat![]()

25 martie 2009