LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 6
mireal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique poze recente cu noi-------------------------------------------------------------------------mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
m_monique spune:
cocufan bine ai revenit. stai linistita ca mai sunt bebei fara dinti.
la fata nasilor nostri primul dinte i-a iesit la an si luna.
m_monique spune:
ma bucur ca v-au placut pozele noastre.
copiii mei deja de joaca impreuna. ioanei, tot ce face andrei i se pare grozav, iar andrei e tare incantat ca are public (doar e barbat
...)
denisamada spune:
Iar postam la capitolul trecut..
citat din mesajul lui rodica2008 Ayla pateut din ficatel am incercat eu,dar Andrei nici nu a vrut sa il vada,oare nu am fost o bucatareasa buna?in seara asta i-am dat gris cu lapte si abia faceam fatza cu liguritza,voi ati inceput sa ii dati gris?Eu am facut azi incercarea. |
Eu i-am dat ficatzel si i-a placut tinerei domnishoare. I-am dat si gris, a mancat, dar nu spectaculos... in skimb a mancat tati TOT! I-am promis ca le mai fac.
Floric, intre timp am citit ce ai mai scris.
Iarta-ma, promit sa nu mai insist cu ideile mele "medicale". Te rog, procedeaza ca si pana acum, adik nu lua in considerare nici ultima mea postare.Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cocufan mai e vreun ghiocel care pana acum sa nu aiba nici un dinte? dr mea zice ca pana la 1 an si 2 luni sa nu-mi fac griji...dar eu am indoieli. voi ce ziceti? |
Adelei i-a aparut zimtul la 10luni si o zi. Acum il asteptam sa creasca.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
cocufan spune:
multumesc fetelor
eu astept cu nerabdare dintisorii desi stiu ca vor fi iar nopti nedormite![]()
referitor la gris, eu am preferat sa-i dau cerealele bio de la milupa cu titlul de gris dar de fapt sunt fulgi din 3 cereale. au gustul identic.
in plus de cand am inlocuit vechile multicereale cu gris la masa de seara, am si eu nopti linistite.
incerc sa reiau din urma, subiectul diversificarii e arzator si pt mine![]()
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui cocufan multumesc fetelor ![]() eu astept cu nerabdare dintisorii desi stiu ca vor fi iar nopti nedormite referitor la gris, eu am preferat sa-i dau cerealele bio de la milupa cu titlul de gris dar de fapt sunt fulgi din 3 cereale. au gustul identic. in plus de cand am inlocuit vechile multicereale cu gris la masa de seara, am si eu nopti linistite. incerc sa reiau din urma, subiectul diversificarii e arzator si pt mine |
Zsuzsu ne zicea ca baietelului ei i-a iesit primul dinte la 1 an si 2 luni. Deci se poate si asa tarziu.
bine ai revenit, mai ramai cu noi. Si fetele mai noi sunt simpatice si prietenoase, nu te speria de atata populatie! 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
carmenada spune:
Buna dimineata mai la amiaza ... Fi-mea a dormit azi noapte mai bine ... decat cu 3 treziri
, insa ma-sa s-a tot foit si trezit... am visat urat si m-am trezit speriata nici nu mai stiu de ce.
Fetelor la voi cum decurge schimbatul/imbracatul? Ca la noi se duc adevarate lupte.. este Ina ca un surubel.. este in miscare continua... uneori sta vreo 20 sec
daca ii arat o jucarie...
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
aris26 spune:
Salutare
sunt in urma rau si nu stiu daca mai apuc sa recuperez ca acush e week-end si eu nu apuc sa intru.
in plus sunt rupta de somn, piticul a facut o iritatie urata pe degetele mari de la mana si il mananca groaznic, se tot trezea noapte sa se scarpine. mi-au trebuit 3 nopti nedormite sa ma prind ce are

25 martie 2009
petrean spune:
OH..Carmen...sa vezi cum e cu 2 spiridusi ca ea...![]()
cand se vad fara pampers..se ridica in 4 labe..si fuga fuga..si apoi se ridica in picioare in pat.si tb sa-i prind...

Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul