LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata, fetele!Gata cafeluta?Noi am fost tare matinale, 7 . Da, da, pentru noi e foarte devreme...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Anamaria, cum avea tibia Eva? Sau ce anume ti-a trezit "interesul"? Of...nu e zi sa nu avem probleme...ba o febra, ba o raceala, ba o varicela...Multa putere si bine ca ai mers pe instinct.Stiu cum este cand tu simti ca ceva nu e in regula si cei din jur zic ca TU nu esti in regula.Ce exercitii faci?Intreb toate astea pt ca stiti ca si Rares s-a nascut cu picior talus valgus...Si desi am fost la 2 medici ortoped am eu ceva in suflet.Si...ce sa fac daca astia sunt medicii in zona. Eu ma uimesc cand va aud ca am vb cu dr nu stiu ce, mi-a recomandat sa nu ii dau asta si asta sa manace, sau mai stiu si eu ce discutii aveti voi cu medicii...Eu raman muta...Pai, la asa medici poti sa le spui sa miroasa putza copilului (revin la ale mele) dar la medicii din Braila (chiar si Galati) ar fi ceva de "ziar".Noi sa fim sanatosi si dinc e in ce mai mult se adanceste ideea mea ca ...in urmatorii ani ne vom trata singuri cu frunze si leacuri din padure decat sa ajungem pe mana doctorilor. V-am mai spus ca eu am un ghimpe impotriva lor. Si, pana acum, nu am gasit nici unul care sa mi-l scoata...Poze RaruPoze noiRares Rarisel cel mai frumusel
Floric, sa stii ca mie tibia nu mi-a atras cu nimic atentia. Eu cu talpita aveam o problema, ca mi se parea mie ca-si tine varful piciorului spre interior, asta la stangul, dreptul mi se parea ok. Si m-a mai pus pe ganduri faptul ca mi-era de multe ori greu sa o incalt la stangul.Dr mi-a aratat: a prins pulpa piciorului in palma, in asa fel incat sa se vada bine osul, si intr-adevar este curbat, e ca o paranteza rotunda, si nu asa ar trebui sa fie. M-am uitat si la piciorul meu si e mai drept.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Dodopui, nu-i nicio problema, asteptam!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

poze recente cu noi

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Suuuuuuper! ce frumos se joaca amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

poze recente cu noi

Felicitari Ioana pentru ridicatul in picioare fara sprijin...Sunt tare frumosi cand se joaca in doi...

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

salutare fetele!

nu am mai intrat de multa vreme, eram suparata ca inainte de nastere au intrat multe fete noi care palavrageau la infinit si nu mai gaseam prin zecile de pagini ceea ce ma interesa si parea important. scuze daca am jignit pe cineva.

m-am bucurat ca am gasit in ultimele pagini fetele pe care le stiam si le-am indragit

eu am nascut prematur si primele 2 luni au fost un adevarat cosmar...8 mese mulse plus cate aproape o ora la papa. socotiti voi ce ramane din 24 ore

normal ca am facut si depresie postnatala din care mi-am revenit destul de greu.

apoi bebi pana de curand se trezea de minim 5 ori pe noapte

ma rog, in sfarsit am avut si eu 3 nopti intregi de somn

acum, daca ati avut rabdare sa cititi, as avea o intrebare

mai e vreun ghiocel care pana acum sa nu aiba nici un dinte? dr mea zice ca pana la 1 an si 2 luni sa nu-mi fac griji...dar eu am indoieli.

voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

buna dimineata,am scris un mesaj,dar a intrat Theo peste mine si mi l-a stersnu o mai iau de la capat,fetelor multumim pt carti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Kea scuze, uitasem complet ca ti-am promis poze cu cartea.Uite aici am pozat coperta si primele paginihttp://picasaweb.google.com/olgagireada/Diverse#5437107666753770610cod ISBN: 978-3-401-09063-4Acestea sunt carticelele care au sosit astazi, iar lui David ii plac f mult. Au desene f frumoasehttp://picasaweb.google.com/olgagireada/Diverse#5437107668544619794Olga, mamica lui David iepurasul
dragute cartile,poate le comand si eunoi avem cateva dar ii place sa le roada,nu are rabdare sa ii arat,sta vreo 2-3 pagini si dupa aceea imi ia cartea din mana si ii roade colturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ilinca, mirosul asta a fost dintotdeauna, miros de urina amestecat cu parfum din pampers apoi de happy. Adica, stai sa nu exagerez, sa nu crezi ca a mirosit urat mereu, incat sa ma puna pe ganduri, dar nici unul placut nu a fost. Nu stiu cum sa spun sa nu se inteleaga altceva. Pe mine ce m-a derutat si am inceput discutia si cautarile a fost mirosul (de ceva vreme) a "ghindei" Si aici raspund Monicai...NU, nu am sapunit, spalat, frezat... caci aveam indicatii sa nu frec toata ziua putza ci doar o data de doua ori pe saptamana la baie, dupa ce sta putza in apa, la inmuiat. Si in viziunea mea m-ai "pacatuiam" uneori dimineata cand il spalam cu ceai de musetel la fund si m-ai trageam de putza si spal si pe acolo tot cu ceai

Of, Floric! Desi am mai spus, poate nu ai apucat sa vezi! Mergi la un examen CLINIC, la un doctor care SA VADA, nu din usha, nu la telefon. Va stii de ce analize este nevoie sa se lamureasca daca puiul are ceva. Cel mai probabil va lua un tamponel de acolo (examen de sectretie), poate si o urocultura. Are si medicina asta un sens si "examinarea" la telefon este fi egala cu pareri date pe forum.
Ar fi interesant daca acum, dupa o igiena corecta, mai este ceva in neregula, ca daca problema s-a rezolvat de cand tot discutam aici... ne linistim.
Si promit sa nu mai insist!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput