LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 4
Ayla21 spune:
Flori, Clau are bolta cazuta, in final asta a fost diagnosticul dupa radiografie, nu talus valgum cum suspecatm si cum a sous primul medic. dar poarta talonet si papucel care sa-i tina glezna fixa. Un papucel special ii tine glezna si obliga piciorul sa ajunga la pozitia corecta.
Eu de asta am vrut pt Luana numai papucei "corecti" nu orice papucel care e frumos dar i-ar strica piciorusul. Un papucel corect are in talpa o mica umflatura care ajuta piciorul (ca un talonet incorporat), cei mai multi papucei "de duzina" mai ales pt copii nu au, sunt plati sau au umflatura foarte mica. Cred ca daca ai gasi un otoped ca lumea sa-ti dea trimitere la o frima care face papucei speciali, si de cand merge sa-i poarte, vei rezolva simplu problema acum. Cu trimitere de la medic ii poti face prin casa de asigurari. Nu sunt scumpi, eu ii platesc pt ca nu stau dupa dosarele si nebuniile lor, dar trebuie schimbati des, si te poti scuti de niste cheltuieli.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
m_monique spune:
rodica2008 stai linistita. daca a mancat odata gris nu a patit nimic. ideea e sa nu-i dai des.
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodica2008 Ayla ,M_monique , eu ii dau cereale (de la nestle ii plac mult cele cu prune)dar pe cele cu gris nu le-am incercat si azi nu stiu ce naibi mi- a venit sa ii fac gris.Va acum chiar ca plec ![]() Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009. |
Noi papam si cereale de noapte cu gris de banane, lapte si fulgi de ovaz (amandoua sortimentele sunt de la Humana), ii dadeam pe la 8 luni in sparanta ca daca sunt de noapte sunt mai consistente si nu se mai trezeste.

Uite poti citi aici alte idei.
simina_kin spune:
27 de pagini intr-o zi????????Ati avut limbarita neneee
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ayla21 spune:
Trezireeee!
M-am culcat la 2 si m-am trezit la 6.
Dupa ce sparge dintele ingia, mai doare ceva?
Ok, fac si cafeluta
, nu ma asteptam sa fie cineva pe aici. Am zis sa fac putina galagie poate se trezesc matinalii care au treburi devreme.
petrean spune:
sunt si eu cu o tona de cafea langa mine..am avut o noapte..horror..cred ca urmare a zilei de ieri..am avut niste cosmaruri

stii tu..Monica..ma intrebai..tu ai visat vreodata ca nasti??m-am trezit cu niste dureri infernale,,dr aflasera ca sunt si pe moarte...

nashpa....iar mi-am stricat ziua. Sper sa nu incep asa si maine..ca ...
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul
Ayla21 spune:
Bogdana
neata! Nu te-am trezit noi, asa-i?![]()
Dodo-pui spune:
Buna dimineata si de la malul marii 
Bogdana
sa ai o zi frumoasa;
Floric te inteleg ffffff bine in legatura cu dr din BR...daca ai indoieli cu privire la sanatatea copilului ia-l si du-l la Bucuresti la un spital/clinica.Si o sa ai surpriza ca dr stiu sa vorbeasca cu oameni sa raspunda la intrebari(nu sa ascutlti doar tu ce spun ei)
Anamaria
banutii au intrat luni pe 8 iar eu 3 colete (pt tine,Anca si Lucia)le-am pus pe 5 de aceea intreb

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Bogdana neata! Nu te-am trezit noi, asa-i?Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
nu..nu..dar ar fi fost frumos
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
nu..nu..dar ar fi fost frumos Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul |
Pai cine stie, poate ies din cutie si
daca tot vrei sa www.youtube.com/watch?v=yqwSth_IXaA" target="_blank">te trezesti cu mine