LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 3
rodica2008 spune:
Ayla deci fierului sau calciului ii place grisul?
Bine ca existati ca asa mai aflu si eu una alta...deci sa nu ii mai dau gris,merg pe cereale cu gris,nu?
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
olishka spune:
Kea scuze, uitasem complet ca ti-am promis poze cu cartea.
Uite aici am pozat coperta si primele pagini
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Diverse#5437107666753770610
cod ISBN: 978-3-401-09063-4
Acestea sunt carticelele care au sosit astazi, iar lui David ii plac f mult. Au desene f frumoase
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Diverse#5437107668544619794
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodica2008 Ayla deci fierului sau calciului ii place grisul? Bine ca existati ca asa mai aflu si eu una alta...deci sa nu ii mai dau gris,merg pe cereale cu gris,nu?Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009. |
Citez "grisul contine multi fitati care impiedica absorbtia calciului, magneziului, fierului. De fapt cred ca acid fitic care formeaza cu aceste elemente complecsi neabsorbabili si astfel neutilizabili de catre organism."
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
m_monique spune:
si mie un medic dermatolog mi-a spus sa nu-i dau gris lui andrei ca impiedica absorbtia calciului si a fierului.
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique poze recente cu noi ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Peste tot se suie micuta cataratoare.
Ce frumos se joaca, dar chiar e razboi prin casa...bine, in camera lor e voie.Olga, faine cartile. Voi cum sunteti, mai bine?

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Floric spune:
Nu, Monica, nu i-a dat nimeni nici o analiza, radiografie, nika. Intelegi de ce nu am incredere in medici. La primul medic (deh, sef sectie pediatrie ortopedica) l-am dus la 3 sapt si cand i-am explicat povestea ca m-a trimis medicul neonato , una ca nici nu m-a ascultat si a doua s-a dus pusca la copil si i-a desfacut picioarele ca la pui
, cum sa zic ca atunci cand desfaci un pui sa ii iei copanele. Intelege cineva miscarea???? Adica i-a adus genunchii spre piept apoi i-a tras in afara. Desi el avea problema la glezna
Asa imi spusese in maternitate. Din miscare imi dau seama ca il cauta de displazie sau poate gresesc. La al doilea medic l-am dus pe la 7 luni acesta i-a "aliniat picioarele" a luat gleznele la pipait si a zis sa ii dau incaltari cu talonet. Atat. Desi am citit tot pe aici, pe DC, ca taloneta nu e mereu recomandata. Adica in situatii de "adus picior in afara", (cand se calca inspre exterior) nu se recomanda taloneta. Dar nu stiu ce sa mai zic...poate sunt eu prea neincrezatoare in medici si prea pasionata sa citesc ce face unul si altul in situatii asemanatoare.
Ma duc la culcare. Noapte buna.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
m_monique spune:
Ayla21 si sufrageria e de cateva ori pe zi ca dupa bombardament (in ultima poza).
ioana se catara peste tot. ea, pe cat e de grasa, pe atat e de sportiva.
rodica2008 spune:
Ayla ,M_monique
, eu ii dau cereale (de la nestle ii plac mult cele cu prune)dar pe cele cu gris nu le-am incercat si azi nu stiu ce naibi mi- a venit sa ii fac gris.
Va
acum chiar ca plec 
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Peste tot se suie micuta cataratoare. Ce frumos se joaca, dar chiar e razboi prin casa...bine, in camera lor e voie.Olga, faine cartile. Voi cum sunteti, mai bine? ![]() Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Exact acestea erau cuvintele pe care vroiam sa le zic, vazand pozele Monicai
David este mai bine, eu insa sunt racita cobza si acum il ia si pe Cristi raceala

Olga, mamica lui David iepurasul