LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*155*
Raspunsuri - Pagina 2
Ayla21 spune:
Am trasformat PDF-ul June Oberlander GHID_PRACTIC pentru cresterea copilului pana la 5_ani in JPG daca va e mai usor sa cititi asa.
Voi face acelasi lucru cu J. Salome - Mami, Tati, Ma Auziti (Limbaje non-verbale la copii) ca e scanat invers, eu nu-mi dau seama cum as putea sa-l citesc asa. :(
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada Rezumat scurt: avem 8 dinti si inca 2 sau 4 pe vine - nu-mi dau seama pentru ca are toata gingia cauciuc, se trezeste din 3 in 3 ore noaptea, uneori mai suge alteori doar o tin in brate si adoarme. Peste zi este tare ocupata si preocupata ca refuza sanul, asa ca tzitzi papam decat noaptea 2-3 mese.. cat oi mai avea lapte.., Se ridica singurica in picioare, exploreaza casa in 4 labe, merge sustinuta, zice mama... si multe silabe.... papa bine dar consuma tot in alergaturile ei asa ca se cam afla la minimul curbei ponderale cu 8 kg la 11 luni. E o smechera cand vrea sa ajunga undeva unde i s-a spus ca nu este voie, intai pleaca in directia cealalta la deruta apoi in ultima secunda schimba ruta Este tare vioaie vesela si de vreo luna vrea si sta mai mult la mami in brate... am facut niste muchi la maini de nu imi mai trebuie sala. Eu ma simt cam.... turmentata ![]() ![]() de programul asta.... de ziua mea imi doream sa dorm si eu macar 5 ore legate: ca de 1 an jumate: ba problemem cu sarcina si stat in spital unde iti fac altii programul, apoi mastitele -vreo 5 la numar -ba colicii pana la 4 luni apoi primul dinte la 4 luni jumate urmat de "urmatorii" apoi exersatul ridicatului in picioare in miezul noptii si mai spre dimineata .... dar cand imi zambeste,ridica manute sa o iau in brate si se lipeste strans strans de mine imi dau seama ca as face asta inca 100 de ani de acum incolo. E o minune de copil. O sa incerc sa mai citesc din urma si sa mai vad si niste poze cu ghioceii vostri, dar acum cred ca o sa merg sa fac un pic de nani ![]() ![]() ![]() ![]() Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Wooow, dar v-ati "distrat" pana acum, nu gluma
Dar cu siguranta merita 
Olga, mamica lui David iepurasul

carmenada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Poze! Poze! Pozeeeeeeeeeeeeeee!!! ![]() ![]() Pupici si te asteptam sa revi curand...sper! ![]() Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Inca nu am plecat... poze am pus cateva mai noi in albumul comun, restul trebuie sa le descarc dar acu' nu mai pot
Chiar fug la nana 
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
Floric spune:
Monica, nici ieri nici azi nu am mai folosit ceai. Am spalat, am clatit, si, vreau sa cred (adica sa nu fie doar in mintea mea) ca nu mai miroase. Dar mai testam si maine dimineata.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui rodica2008 M_monique ma pusesi pe ganduri putin mai devreme credeam ca am gafat-o cu grisul(Eu din cate stiu am voie sa ii dau,sau ma insel,are in jur de 9,500gr) Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009. |
Eu nu i-am dat gris simplu pt ca mi s-a spus ca papa calciu. sau fierul?
I-am dat cereale cu gris care au si vitamine si lapte, si e simplu de facut, adaug apa si gata.Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Kea spune:
Ha ha, si eu nu pricepeam nimic din ce scriati si ma tot gandeam ce o mai inseamna si pauzarea aia!
Of carmen, greu ti-a fost!
Olga, cand ai timp, eu as vrea ISBN-ul de la cartea aia cu animale. Acolo in spate langa codul de bare.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui carmenada Inca nu am plecat... poze am pus cateva mai noi in albumul comun, restul trebuie sa le descarc dar acu' nu mai pot Chiar fug la nana ![]() Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Am vazut papusa frumoasa!

Somn usor!

mihaela77O spune:
dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse inta in contul lui Alex!va multumesc!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
rodica2008 spune:
Fete,eu raportez retragerea mea catre
,va pupacesc
pe toate,va doresc o noapte linistita(S-au cam terminat dezapezirile...)iar maine ghioceii sa se trezeasca la 10:00
.

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Floric Monica, nici ieri nici azi nu am mai folosit ceai. Am spalat, am clatit, si, vreau sa cred (adica sa nu fie doar in mintea mea) ca nu mai miroase. Dar mai testam si maine dimineata. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Atunci sa speram ca nu-i nici o infectie.
Eu nu am folosit niciodata ceai de musetel, nici nu stiam de el. Nici la spalat pe fata, ochi, puta, nici eu nu stiu sa ma fi spalat vreodata cu ceai.
Nici nu-i vad logica. La igiena doar apa si sampon de bebelusi, pe tot corpul, chiar si in locurile intima. Zilnic.
Edit: pt picior talus valgum nu ti-a dat sa-i faci nimic? Nici macar analize de rahitism? Stiu ca la bebelusi exista ceva proteze care ii ajuta si se rezolva imediat. Cand creste exista exercitii si pantofiori speciali. Cu Clau am avut una din probleme de-astea.
Sunt subiecte tot aici pe forum.