Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Sper ca a reusit operatia fetitei! Luminita, sper sa vii cu vesti bune, Doamne ajuta!

Ylari, n-am decat scanduri si caramizi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

merci oricum, si tie cleo!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, transmite-i si din partea noastra numai bine mamici Alex@sara

Gabi si celalalte mamici cu ce program ati facut felicitarile de craciun, 8 martie ...?
Merci

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Cu mancatul, eu nu sunt "mamaie" (inca) dar tot imi vine s-o indop...la fel, ma gandesc ce sa-i mai dau sa manance...si trebuie sa manance tot din farfurie, am un fix...eu urasc sa las ceva in farfurie...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Parca am fi surori........nici eu nu suport sa lase in farfurie am o vrabiutza!

IAr ce face Lorich in mod exceptional, fac eu in mod regulat, adica ii citesc, il pun sa-mi arate diverse poze din carti ca sa terminam rapid de papat. N-am rabdare sa stau 100 de ani la masa. In plus, daca-l tin antrenat, nu scuipa nimic....nu stiu de-o fi bine, de-o fi rau...

Alex Sara, ma alatur si eu fetelor si ma rog la Dumnezeu pentru voi! Sa ne dai vesti bune!

ALI, mami de Vlady si 22+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Motanul incaltat - varianta feminina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Parca am fi surori........nici eu nu suport sa lase in farfurie am o vrabiutza!

IAr ce face Lorich in mod exceptional, fac eu in mod regulat, adica ii citesc, il pun sa-mi arate diverse poze din carti ca sa terminam rapid de papat. N-am rabdare sa stau 100 de ani la masa. In plus, daca-l tin antrenat, nu scuipa nimic....nu stiu de-o fi bine, de-o fi rau...

ALI, mami de Vlady si 22+ cu Luca

eu am un stol...

noi servim masa cu muzica pe youtube sau cu reclame la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna fetele!

Mai nu e chiar silueta, sunt inca departe (cu cateva kg) da' vb Simonixului e minunat sentimentul ca incapi in pantaloni de "before".

Ylari am vrut sa-ti zic de ieri, ma bucur ca nu sunteti afectati cu casuta, sper sa obtineti si-n scris!

Bebelina asa putin cate putin, azi ii faci pofta cu pilaf sau mai stiu eu ceva, clini de porto' , am observat la noi, cheia e sa nu fie mancatul o corvoada, ci sa vrea, sa ii placa, s aii fie pofta si foame. Cand ne vede Robert mancand ceva face "mmmmm.." si vrea si el un pic, si el a fost un copil super-mega-nemancacios, nu ca aCUM s-ar rupe, da eu sunt multumita.

Luminel off.suna a infectie, da, de la afurisitii astia de pampers si de la lichide putine, ca ziceai ca nici Cristi nu prea bea. Sanatate! Aaaa..vad ca ai mai scris, Doamne ajuta sa fie ok analiza!

Alysh multumim pt vesti despre bebe Luca grasanuca!

Simonix si eu m-am gandit ieri la tine, calculam ora accidentului, apoi ma gandeam ca parca ai scris aici, ca parca tu nu mergi cu trenul, Doamne fereste, ce nenorocire!

Desiree daaa..si mie mi-a palcut poza aia din acelasi motiv, e asa fericit! Iubesc sa-l vad si sa-l fac fericit, parca pt asta traiesc!

Alysh si eu fac zi de zi, la chestiile gen supa, iaurt, cereale unde se plictiseste dupa un timp, asa ca-l tin ocupat cu povesti. Cand ajung la carne, buchete de conopida, brocoli...gata curatam tavita si se desfasoara singur, fara carti.

Mai, la noi ca la nimeni:face podul si se imburica de numa' daca vreau sa-l pun pe olita, in schimb face pipi, ca barbatii in wc, pe intaltatorul ala de la ikea. Caca, nu vrea sa incerce, de pe reductor, bine noi suntem si cu cel mai neregulat program de kk si nici nu-l nimeresc, nici el nu-mi spune ca sa fie lasat in pace. Oare va vrea vreodata?

Sunt si eu alaturi de alex@sara ce-o fi in sufletelul ei, nu vreau sa ma gandesc! Mi-e tare frica, ca acolo vom ajunge si noi cu strabismul nostru.

edit: Luminel ce mandra e ea de cizmele ei!!

Adriana preferabil mare, Robert e tooopiiiit dupa balaceala, ma gandesc ca nu e prea calda apa, insa dupa 9 iunie nu mai am nicio zi de concediu pana in 2011 (papat in 2008 tot); asa ca ma uit dupa vremea din Turcia, iar dca nu mai trece de un eventual stres al meu vizavi de apa rece, vom merge macar la un munte, ceva. Sau vreo Bora-Bora.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Alex@sara sper sa fie totul bine cu ochisorii puiului mic. Doamne ajuta!

Ce voiam sa mai zic oare?

A da. A fost un weekend tare dragut: in sensul ca n-am facut nimic m-am fofilat pe toate planurile si mi-a iesit!!!!!
A venit soacra-mea cu mancare, placinte etc. Sambata am fost la botez si duminica am fost in mall ca 2 porumbei.
Deci nici n-am gatit nici grija de copchii n-am avut.
A plecat insa.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE
A da. A fost un weekend tare dragut: in sensul ca n-am facut nimic m-am fofilat pe toate planurile si mi-a iesit!!!!!
A venit soacra-mea cu mancare, placinte etc. Sambata am fost la botez si duminica am fost in mall ca 2 porumbei.
Deci nici n-am gatit nici grija de copchii n-am avut.
A plecat insa.

Bravo tie! Sa-ti fie de bine! ...vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Si pentru ca mintea mea merge in hopuri acum mi-am dat seama ca am vazut un Robert copil frumos foc si catarat pe canapea si pus pe poznai dar si motanul incaltat varianta feminina.

Mergi la inceput

Ylari, tu cauti gradinita particulara sau de stat? poate-mi dai si mie un pont, please

Mergi la inceput