Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 12
Simonix spune:
Esme -
Ma intrebam ce mai faci, stiu ca esti tare ocupata si nu te deranjez pana pe 19 parca ?
Dupe aia vai de tine
Da mai, ai dreptate cu astia aici, stiam si eu de tragedia din 2001 uf ... uite ca tot se intampla cate una sa ne zdruncine nitel. Cat despre artificialitate si dragoste cu sila, eu inteleg ambele parti, fiecare cu dreptatea lui, important e sa convietuiasca in liniste cat de cat. Mie imi place ca astia sunt cum sunt (dusi cu capul, daca e sa ma intrebi
), mai dar tot le merge mai bine ca noua si functioneaza de numa.
Dolores - io posed una bucata mama care face asa
Am raport in fiecare seara: ce si cat a mancat Robert - daca ii zic ca nu prea a mancat vaaaaai e tristete mare - dar tristete, intelegi ! Se pleosteste de tot. Zilele trecute izbucnise la telefon cand a auzit ca Robert e deranjat la burta "saracul, e tot timpul bolnav, il chinui, ce stai in tzara aia (!!) toti sunt bolnavi acolo (![]()
), isi chinuie copiii belgienii, mai bine vii in Romania (
), mai bine ramaneai in Polonia (
) ca sigur nu era atata vreme bolnav si manca bine
" Daca ii zic ca e normal sa fie bolnav prima oara cand da cu nasul de colectivitate imi face scandal monstru desi baietelul de care are ea grija in tara a intrat la gradi de la 3 ani in sus si pana la trei ani a fost bolnav non stop, copil alaptat pana la 2 ani de maica-sa, dupa ce a inceput gradinita a fost si mai bolnv. Sa va zic cum mananca baiatul ala ? Ha ! un fel de Robert mai mare. Deci ma seaca discutiile astea 
Io o mai trantesc: ii zic "zi merci ca a supravietuit ![]()
" Fac misto si ea se oftiiicaaaa
Ah, si de ieri Robert mananca de sparge
Nu mai are probleme cu burta, nu are muci
nu are nik, mananca orice :) Asta pana la runda urmatoare hehe.
Adriana - nici Robert nu cred ca o sa doarma multa vreme la pranz :( Si nu stiu cum vom face la scoala, caci daca nu doarme la pranz inseamna sa il culc la ... 7 ??? Oare rezista pana pe la 8 si un pic ? As vrea sa stau mai mult cu el seara, noi acum la 9 sforaim. Mi se pare rezonabil, e suficient de devreme cat sa mai stam si noi impreuna dupa aia si suficient de tarziu cat sa ne fi jucate cu el dupa ce vine tati de la servis. In fine :) mai e pana la anul :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
simonacip spune:
Lorich, felicitari pt blugii cei vechi!!!V-am vazut pozele, e scumpel foc Robi si nazdravan...Parca-i David al meu cum sta el numai sus pe canapele..
Doloress, si pt noi a fost o iarna grea asta...DOamne , abia astept sa treaca.
Adriana, SImonix, ma bucur ca sunteti bine!!!
Luminel, sper sa nu fie infectie urinara!! Sa-i dai multe lichide oricum, o ajuta!!
fata
Eu pe Mati nu l-am dus totusi, sper sa-l duc de miine. Nu prea mai e racit, mai tuseste citnd si cind, dar am zis sa nu-l intoarca...EU nus tiu de ce tot tuseste copilul asta dupa atita timp, ca doar afara nu-l scot....nu stiu.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Luminel spune:
Salut!
Fetelor, multumesc mult!
...am reusit cu pungutza
...a facut din prima
...aveam si un borcan pregatit dar n-a mai fost cazul...rezultatul sper sa fie gata vineri si sa fie negativ
...vad ca azi nu o mai deranjeaza la urinare...ieri era si putin iritata la pasarica, poate si de asta plangea...si bea multa apa...numai de cand s-a trezit a baut 200 de ml
Laura, si Cris e narcisista
...adora sa se admire in oglinda
...noi cu somnul stam bine, adoarme cam la aceeasi ora in fiecare zi: 14 si doarme 1-1,5 ore...
Simonix, felicitari pentru mancacios
...s-o tina tot asa!
Alysh, felicitari pentru Luca dulce si maricel!
chiar daca nu seamana cu Vlady, sunt sigura ca o sa fie un frumos si un destept...
Ylari, ai facut papanasii?
unde stai?![]()
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Adriana_78 spune:
Simonix, depinde de copil. Eu stiu o fetita care nu dormea la pranz si rezista pana seara la 10, trezita de la 8 dim.
Copiii mei sunt mai somnorosi, seamana cu mine, ca si eu ma culc devreme, cu gainile![]()
Lumi, si Lara e indragostita de oglinda. Annika inca nu ajunge la oglinzi, da Lara mereu se admira, in usa cuptorului, in ecranul Tv-ului, orice colt de oglinda prinde, ramane lipita acolo.
Mi cea mai frumoasa perioada mi se pare asta, adica de pe la 1 an jumate pana pe la 2 ani jumate.
Acum incep sa te inteleaga mai bine, reactioneaza si interactioneaza, iar perioada cu vorbitul mie una mi se pare cea mai dulce
cleo78 spune:
simonix, eu acuz pe mama ta ca a fortat copilul cu mancatul si acum reactia lui e sa refuze complet.
Nu mai insista, lasa-l un timp, daca mananca lapte - dai-l ( la discretie. cum pana mea se scrie corect gramatical da-i-l??? .. sa ma iertati, sunt injinera..)
fetelor, sa ne rugam impreuna pt mamica noastra Alex@sara:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142262&whichpage=4
In fata situatiei ei, restul palesc.
sa caut nr ei de tel. sa ii dau un sms macar de incurajare.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Alex@Sara suntem cu gandul langa tine, Doamne ajuta sa ne dai vesti bune!
Haide mai Cleo, de unde le scoti si pe astea cu gramatica, eu clar sunt batuta in cap, mi-am pierdut multi neuroni in anii astia 2. Cred ca varianta 2 e valabila. Trimite-mi si mie niste cuie sa termin si eu grajdul ala, pleaseeeee... Gabitza, te rog si pe tine, daca se poate, pleaseeee...
Luminel bravo ca a facut fata pishu din prima! Unde il duci pe pipi la analiza? Am facut papanasii, stau vis-a-vis de Lacul Morii, dar grabeste-te ca a zis nasha ca vrea si ea si imi aduce oua umplute la schimb
Fata bea multe lichide ptr ca cere organismul, el stie inaintea noastra ce ne trebuie sau ce ne lipseste! Sa stii ca si eu am ajuns sa o spal de 2 ori pe zi la fofo ptr ca nu mai sta sa-i schimb pampersii si sta mult cu ei, asa ca atunci cand o conving o si spal. Posibil sa fi fost de la iritatie disconfortul.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Edit: Simonix, ce bine imi pare ca sunteti bine! Si mama sa stiti ca o indoapa pe asta la greu, eu nu-i dau asa mult sa manance insa insist sa-i dau cat mai mult din portie. intr-un fel imi pare bine ca mergem o data la 2 saptamani la mama si papa mai bine. Nu ca as fi denaturata, dar ii cam dau atat cat vrea si maxim 4 mese pe zi, maica-mea ii baga si cate o "gustarica" intre ele, o chifteluta, un papanas, i-a facut si compot saptamana trecuta... Dar non stop ma intreaba "ce-i mai dam lu' asta?" cred ca daca ar fi dupa ele (mamaile) i-ar indopa non stop. Aaaa, si da, inca ii mai dau eu sa pape, dar doar pana consider ca e suficient cat a papat si dupaia o las pe ea cu lingurita si mai papa si singura ca o incanta teribil chestia asta.
Despre pupat, Eva pupa orice, se pupa pe ea in oglinda, pupa telefonul, peretii, papusile, masa, scaunul, canapeaua, etc, etc, e teribila!
Luminel spune:
Habar n-aveam de problemele lui Alex@Sara
...ma rog la Dumnezeu sa reuseasca operatia fetitei si sa fie complet sanatoasa
...Doamne fereste de asa necazuri!
Sanatate tuturor, ca e cea mai importanta!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Alex@Sara suntem cu gandul langa tine, Doamne ajuta sa ne dai vesti bune! Haide mai Cleo, de unde le scoti si pe astea cu gramatica, eu clar sunt batuta in cap, mi-am pierdut multi neuroni in anii astia 2. Cred ca varianta 2 e valabila. Trimite-mi si mie niste cuie sa termin si eu grajdul ala, pleaseeeee... Gabitza, te rog si pe tine, daca se poate, pleaseeee... Luminel bravo ca a facut fata pishu din prima! Unde il duci pe pipi la analiza? Am facut papanasii, stau vis-a-vis de Lacul Morii, dar grabeste-te ca a zis nasha ca vrea si ea si imi aduce oua umplute la schimb YLARI EVA mea ticker POZE Edit: Simonix, ce bine imi pare ca sunteti bine! Si mama sa stiti ca o indoapa pe asta la greu, eu nu-i dau asa mult sa manance insa insist sa-i dau cat mai mult din portie. intr-un fel imi pare bine ca mergem o data la 2 saptamani la mama si papa mai bine. Nu ca as fi denaturata, dar ii cam dau atat cat vrea si maxim 4 mese pe zi, maica-mea ii baga si cate o "gustarica" intre ele, o chifteluta, un papanas, i-a facut si compot saptamana trecuta... Dar non stop ma intreaba "ce-i mai dam lu' asta?" cred ca daca ar fi dupa ele (mamaile) i-ar indopa non stop. Aaaa, si da, inca ii mai dau eu sa pape, dar doar pana consider ca e suficient cat a papat si dupaia o las pe ea cu lingurita si mai papa si singura ca o incanta teribil chestia asta. Despre pupat, Eva pupa orice, se pupa pe ea in oglinda, pupa telefonul, peretii, papusile, masa, scaunul, canapeaua, etc, etc, e teribila! |
Ylari, la Puls Turda s-a dus tati, ca e aproape de noi...
Si eu o spal pe Cris la fiecare shimbare de scutec, dar tot se mai irita din cauza de kk acid probabil, sau cand sta mai mult cu el...
Cu mancatul, eu nu sunt "mamaie" (inca
gabitzam spune:
Sper ca a reusit operatia fetitei! Luminita, sper sa vii cu vesti bune, Doamne ajuta!
Ylari, n-am decat scanduri si caramizi.
Alaturi de SEBI
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 da-i-l??? o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
exact