Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 11
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Luminel sanatate multa! Vezi nu tine pungutza de urina mai mult de 40 de minute lipita la pasarica, ptr ca se dezvolta flora de acolo si iese gresit rezultatul. |
numai atat?!~
pai si daca nu face?!?!
...cred ca sterilizesz un borcan si-l pun pe tati (ca el are mai multa rabdare) sa stea cu el sub pasarica sa pandeasca pipi...| Citat: |
...uf, cum ma simt... si bucuroasa ca am fetitza mare, de gradi, dar si trista ca trebuie sa ma intorc la servici si ca a trecut perioada asta... cea mai grea si cea mai frumoasa in acelasi timp... hai ca am cazut in butoiul cu melancolie. YLARI EVA mea ticker POZE Simonix, sanatate si lui Robertix!!!! |
Subscriu
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui aelita copiii se joaca,Sofia il tranteste,Andrés vine cu lacrimile in barba "Aiaaaa"(=Sofia) .il intreb unde il doare,imi arata genunchiul,pun mana si trage piciorul tipand,il doare,ii dezgolesc genunchiul sa ma uit,se vede ceva...pupa mami si trece,zic,si pup .Sofia venise si se uita,pupa si ea genunchiul,Andres deja la faza asta luase o fatza de satisfactie si imediat isi duce genunchiul la gura,si-l pupa cu zgomot,si sare din pat alergand iar la joaca ! 13+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Aelita super simpatici Sofia cu Andres! Al meu mi-a dat intr-o seara cu un tub de crema in nas, m-a durut, asa ca m-am pus pe plans cu mana la nas. La care el vine, ma pupa pe nas apoi zice cica : Gata! Adica gata, a trecut, ca asa ii fac si eu cand se loveste, il ^pup si-i zic, gata a trecut.
Luminel si eu voiam sa umblu cu borcanul dupa Patrick, pana al urma nu i-am mai facut analize de urina. Insa eu zic ca e bun si daca sterilizezi un borcan si pui acolo.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Victoria_mami spune:
va las
ptr. dimineata si ne vedem probabil miercuri, cand o sa va pove cum a dormit Victoria la amiaza cu daddy (eu voi fi la tribunal maine toata dimineata, cel putin pana la 1pm. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Aelita
ptr. Sofia si un
ptr. Andres si inca un
ptr. genunchiul lui mic.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:

Stiu ca e cam devreme, dar eu o pregatesc.
Luminel oof, scumpa, nu-mi spune ca v-ati pricopsit cu infectia urinara!! Nici noi nu suntem inca scapati, trebuie sa recoltam iar sapt asta sa vedem ce si cum. CU punga pediatrica, trebuie insistat. E cel mai sigur. Asa cum a spus si Ylari, o speli bine si nu o lasi mai mult de 40 de minute cu punguta. Daca nu face in alea 40 de minute, o speli iar, stergi cu compresa sterila si pui iar punguta. Succes ca se poate. SI noi ratam multe pungute pana se intampla sa recoltam ceva. In general ii fac un ceiut cald cu o lgta de zahar brun si il pun pe birou la Boowa si Kwala, se uita la ursuleti si sta mai linistit. Ca daca o lasi sa umble, se duce de rapa efortul.
Sper totusi sa nu fie asa ceva.
SImonix m-am gandit la voi, bine ca sunteti ok. Umor negru, ha, la belgienii vostri pasionati de politica???
DOloress mai rezisti, scumpa??
sanatate lui PAtrick si pofta de mancare sa puna kg la loc! 3 kg
bietul de el!
Lorich felicitari pentru silueta...vreau si eu!!
Misto poznelelui Robi, e asa duuuulce, mare si frumos! CAnd ziceai ca trece iarna asta, ca nu mai putem, Mirci a inceput sa adoarma la 4 jumate, dupa 2 ore si de stradanii, deja si-a dereglat programul si ma-sa la fel!
Aelita Mirci se pupa spontan, in oglinda, pe unde se zareste, in poze, e f narcisist, iar cand se loveste nu mai zic, isi pupa si ne pupa toate bubele
Haiosii!
Ylari spor la papanasi, si eu ma gandesc sa fac din aia fiertii.Am fost duminica la city grill si am papat d-aia prajiti, raman desertul preferat, singurul care ma satisface cu adevarat!! Succes cu gradinita!
Alysh esti bine, ce faci?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
30+
Ilinca Sabina
Alysh spune:
Buna dimineata!
Ieri am fost la morfologia fetala de 22 saptamani, l-am vazut pe bebe la eco 4D, e f dulcel, parca totusi nu seamana cu Vlad, are altfel nasucul, buzele mai groase....sa vedem realitatea! e mai maricel decat varsta sarcinii si masuratorile sunt ok.
Crin Andreea, cand alaptam am facut infectie urinara, mi-a dat dr Augmentin, Urinol si tb sa beau 2 l lichide pe zi.
Lorich, felicitari pt silueta...sunt verde de invidie
Doloress, va tin pumnii in continuare sa va insataositi rapid!
Luminel, off, infectie urinara.....sper ca la copii sa nu fie la fel de dureros ca la adulti..mie cel putin mi se pare cel mai enervant (nu neaparat dureros desi este). Sper totusi sa nu aveti asta.
fetitza frumoasa!
Laurita, multam de cafea, sunt pe-aci, dar tati plecat in delegatie si ieri au venit toti ai mei aici si acum sunt terminata. Tare ma mai obosesc.
mult!
ALI, mami de Vlady si
22+ cu
Luca
aldaesme spune:
Salutare,
nu n-am timp sa scriu da' va citesc zilnic...asa in loc de cafeaua a treia de dimineata. Voiam sa comentez putin chestia asta...
| citat din mesajul lui Simonix Se fac glume de genul "nu s-au inteles conductorii cand si-au transmis mesajele fiecare pe limba lui". Ce sa zic, cateodata stau si ma intreb daca astia pe aici sunt normali. |
Din pacate nu e vorba de glume. E exact ce s-a intamplat la accidentul din 2001 (imediat dupa ce am venit eu aici) si lumea e putin sub influenta. Acu' nu mai au nevoie sa se inteleaga ca au transmisie automata fiecare pre limba lui...ghici de ce s-a implementat asta. Din pacate insa inca nu au reusit sa implementeze pe toate liniile si oprirea automata in caz de rosu si asta e cea mai vehiculata varianta. Conductorul de pe trenul dinspre Leuven a ignorat un rosu si a intrat in celalalt tren care avea 10 minute intarziere. As avansa ipoteza ca in desteptaciunea lui imensa a ignorat rosul fiindca stia ca in mod normal pe linia aia la ora aia nu este tren, dar e evident ipoteza. Si conductorul a murit...cine il mai poate intreba ce a fost in capul lui.
Ca nu sunt normali din punctul de vedere al limbilor e clar, pana la urma e o tara artificiala facuta probabil pentru a arata ca "se poate si dragoste cu forta"
O zi buna! Sanatate maxima tuturor si spor in toate cele !
esme
Adriana_78 spune:
Buna ziua!
Doloress, Patrick merge la gradi? e vioi inseamna.
Sper sa va revina si apetitul! Luati vitamine? Mai cresc apetitul.
E nasol sa-l vezi cum abia inghite 3 imbucaturi, si pe mine ma dispera nemancatul - e buna faza cu mama care suna de 3 ori sa verifice daca a luat "copilul" masa ![]()
Luminel, succes cu recoltatul urinei! Mi se pare tare dificil cu pungulita, rabdare multa!
Laura si cat dorme Mirci cand il culci la 4:30?
Annika a revenit la 2 somnuri pe zi in zilele cand a fost cu burtica si cu mancatul putin.
Mi-e groaza de perioada cand nu va mai dormi deloc la pranz. Cu Lara eram disperata cand pe la 2 ani a refuzat sa nu mai doarma.
Apoi m-am obisnuit si pana la urma chiar mi-a convenit asa, ca se culca devreme seara.
Lorich, unde vreti sa mergeti? la mare? sau munte? ca la mare in mai-iunie e apa cam rece, nu prea poti face baie
mi_bebelina spune:
Salut fetele!
Buuna cafeluta, s-a racit dar merge …
Lorich, multzam de sfaturi…….la noi insa nu merge…se intampla sa pape ceva ce pana atunci nu o atragea, apoi ….gata, e cah si mancarea respectiva. Aseara a rontait si ea din marul lui tati, apoi a muscat de cateva ori dintr-o bucatica de pangasius pane……in rest doar lapte….Azi sigur nu mai vrea nici mar si nici pangasius….Iar seringile gata…de vineri sunt puse in cui, daca ma vede cu ele fuge si tipa prin casa….Felicitari pentru silueta.
Desiree, succes lui daddy cu Victoria!
Luminel, imi pare rau ca nu sunteti ok…sper sa reusiti cu pipi…
Crina, nu stiu zau ce sfat sa-ti dau, cel mai bine e sa te vada un dr.
Ylari, spor la cautat gradi…sa o alegeti pe cea mai buna.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza

Andrés(22mai2008)