Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 14
Doloress spune:
Adriana Patrick a mers cam tot timpul la gradi pentru ca nu am cum sa-l tin acasa. Nu am cu cine sa-l las, nu am pe nimeni, de lucrat trebuie sa lucrez, nu pot cu el in casa, mi-am luat 5 zile, maximul pe care mi-l dau ei pentru urgente si deja m-au sfatuit sa gasesc un baby-sitter. Gabi nu are deloc libere, asa ca am ales sa-l duc la gradi. Bine ca mi-l primeste. Oricum toti copii care au fost bolnavi au mers mereu la gradinita, de aceea dureaza poate si asa de mult si dam dintr-una intr-alta. Insa asta e sistemul aici, iti da invaliditate numai cand copilul e in spital, in rest, nu accepta sa lipsesti mai mult de 5 zile pe an din cauza asta. Am avut doua colege date afara din cauza de copii bolnaviciosi. Asta este. Daca era intr-o gradi mai mare nu stiu daca il duceam, dar asa stiu ca sunt numai 5 copii si stiu ca doamna are mare grija de el, ma simt in siguranta.
Oricum azi prima zi in care il vad mai bine, a papat si doi biscuiti.
Din pacate s-a imbolnavit baietelul doamnei care pana acum nu a avut nimic, acum ma simt prost, insa nici o luna de zile n-as fi putut sa-l tin acasa. Of, ce buna ar fi fost o bunicuta aici langa noi!
Luminel simpatica foc Cristiana!
Simonix asa si mamele mele, amandoua, sunt disperate cu mancarea. Eu o suspectez pe soacra-mea, cum zicea si Cleo ca din cauza ca l-a fortat acuma nu mai mananca nimic. Bine, e si bolnavior acuma, asteptam vremuri mai bune. Ieri n-a vrut nici supa de vita nici ardei umpluti. A mancat o felie de paine prajita , putina branza si un iaurtel. Eu sunt multumita, numai sa aiba ceva acolo la ghiozdan.
Speram ca Alex&Sara sa revina cu vesti bune!
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
aelita spune:
si Andrés vine repede daca ma aude "au" ca m-am lovit cu ochii mari intrebatori:"maamiii???" si ma pupa !lasa orice joc pt asta.
Sofia la fel alearga daca il cert pe el,il ia in brate si il pupa dar il si ia de acolo,"vino-noca cu mine,Andesin".si apoi spre mine " e flatiolu meu !!" si mai nou zice "es mi amigo!".
intr-o dimineata ,s-au trezit,era unul in stanga si unul in dreapta mea,si au inceput sa imi pupe mainile.fiecare era la o mana si pupau de zor!
azi tot asa m-a trezit Andres,"mami,mami" si ma pupa .
asa minune e sa te tresti in felul asta,fara sa planga si sa te trezeasca in pupici.
Nu e nimic mai frumos pe pamant!
azi i-am intrebat de nume pt "surioara"(eu zic ca e fata,ca nu stie nimei),si le-am spus 3 nume:Claudia,Elena sau teodora. Au zis NU la primele si el a zis DA la teodora si Sofia a zis "daaaaaa toDOLAAA".
ASA CA INCLIN SPRE TEODORA.
13+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
Doloress spune:
Aelita ce frumos! Intr-adevar nu exista fericire mai mare pe pamant. haha, acum trebuie sa respecti si parerea lor, sunt si ei membrii familiei. E foarte frumos numele Teodora!
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Doloress spune:
Am mai pus vreo 4 pozici, i-am luat masuta si scaunele ca la gradi, ca vad ca papa mai bine asa. Nu vi se pare ca a slabit mult, mie mi se pare ca s-a ascutit ca la lupta de clasa, e si mai urechiat acuma :
http://community.webshots.com/album/576756746nMhIcz
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luminel Motanul incaltat - varianta feminina Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj |
Cat e de tareeeeeee!!!!!

Lorich, multumim!

Belleanne, ce frumos weekend, vreau si eu!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
edit: lumi, nu, particulara caut.
dar daca aud ceva iti si spun!aelita, ce scumpi, i-am povestit si lui Iuby
Lilly79 spune:
Alex@Sara sper ca a trecut cu bine operatia.
cleo daca afli noutati despre fetita lui alex@sara, te rog sa scri aici
(hm...scri se scrie scrii? si eu is injinera, asa ca nu-mi mai bat capu
)
luminel tare haioasa Cristiana cu cizmele.
Despre mancare.Care vreti sa goleasca puiul vostru tot din farfurie, puneti putin in ea.Daca termina, ii mai dai putin si tot asa.Eu o las pe Julia sa manance cat vrea si daca vrea.Cred ca mananca mai putin decat alti copii, dar nu ma stresez pt ca e activa, e f bine cu inaltimea, greutatea, etc.Nu ii citesc sau nu-i distrag atentia cu altele ca la gradinita nimeni nu va citi langa ea cand va manca.
Apropo de gradinita, AMR 5 saptamani.Of, stiam ca trebuie sa vina momentul asta, dar asa de greu imi e.
Astazi am fost sa vedem acvariul deschis ieri in cluj.Tare mult i-au placut Juliei "petii".I-am promis ca mai mergem.
O seara frumoasa.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
monik16 spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Ma face cu nervii total Raducu meu !!! Nu vrea sa manance, deloc. Ii bag o lingurita de mancare in gura si gata, nu o inghite, sta cu ea in gura un sfert de ora, asta daca cumva nu mi-o pune pleasca pe el. Imi vine sa-l trantesc! Nu stiu din ce traieste. Noroc ca bea lapte. Face numai traznai. Vad ca si altii sunt atrasi de WC. Ii trecuse intr-o vreme, acum iar arunca in toaleta ce apuca. Am desfintat cosul de gunoi din baie ca era cu nasul in el tot timpul, l-am prins cum isi infunda pe nas cocoloase de ceva. Cum prinde o scama pe covor, tzop cu ea in nas. Mai acum vreo doua zile a luat rufe din cosul de rufe murdare si le-a azvarlit in WC. Nu mai pot nici sa tin usa inchisa, ca acum ajunge sa si-o deschida singur. Alaltaieri am spalat rufe, iar cand s-a terminat programul am deschis usa la masina (e din cea care se incarca pe sus) si am facut mai departe ce treaba aveam. M-am trezit dupa un timp ca asta mic a luat tot ce a gasit pe holul de la intrare si le-a azvarlit sus in masina peste rufe. Adica manusi, fulare, ghetutele lui si ale lui frate-su, si niscaiva jucarii pe care a pus mana la repezeala. Erau acolo toate cu motz. Azi am fost in Mall, am gasit mai multe hainute frumoase cu reducere, la Debenhams. Mai mult pentru Andrei, lui Raducu doar un hanorac. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Vai, ce nazdravan!!! Lasa ca asa se dezvolta copiii, experimentand, imitand, noi sa avem rabdare si putere sa adunam dupa ei.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
| citat din mesajul lui Doloress Luminel foarte interesante info despre ceapa! Sa stii ca eu chiar am observat o diferenta. SI la Patrick nu poate fi vorba de efectul placebo. Pur si simplu i-a calmat tusea si mucusorii putin. Insa nu poti pune asa ceva in fiecare camera pentru ca miroase groaznic! Carmen bine ai revenit! Multa sanatate! Si noi suntem cu virusii de la gradi... Cu patutul, ceva l-a deranjat, l-a speriat de nu mai vrea el deodata in patut. Eu zic poate sa-i muti patutul lui in camera voastra, sa incerci sa-l culci asa langa voi. si apoi sa-l muti incet incet inapoi? Nu stiu, zic si eu. Monik, bine ai revenit! A propos de ce ziceai mai demult de stimulare, sa stii ca si eu simt cateodata la fel, ca nu-l stimulez indeajuns. Mai ales ca tot vorbeam cu o colega care are o fetita autista de 2 ani jumate si una mica de 8 luni. SI a zis ca tot facand exercitii de stimulare cu cea mare, cea mica a prins imediat, si vreau sa zic ca a inceput sa zica cuvinte de la 8 luni. Acuma nu mi se pare normal sa impingi copilul si sa-l foortezi sa se dezvoleta mai repede decat ritmul lui, insa mereu imi zic ca poate as putea face mai mult. Eu nu-i repet niciodata nimic, il las liber, daca vrea el sa repete, sa invete cuvinte ok, dar nu facem exercitii regulate. Asa ca acum zice numai ce-l intereseaza, adica : balon, gol, hockey, puk, Happy St valentine's Day! Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves" |
Eu ma gandesc ca nu o stimulez destul mai ales cand vad alti copii de varsta ei sau mai mici care spun si fac mult mai multe lucruri... Dar recunosc ca nu am atata rabdare incat sa stau numai dupa funduletzul ei. Totusi de vreo saptamana nu ne mai uitam la desene si ne jucam mai mult. Imi pare asa rau ca nu avem copii aproape cu care sa ne jucam...Invata mai repede unii de la altii.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Doloress spune:
Fetelor copii vostri au alunite? Eu tocmai am descoperit prima alunita a lui Patrick, pe fundulet. E oare OK?
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Doloress Fetelor copii vostri au alunite? Eu tocmai am descoperit prima alunita a lui Patrick, pe fundulet. E oare OK? Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves" |
Eva n-are. Are insa 2 semne: unul alb de la dermatita ramas si unul cafeniu, mic, mostenit de la mine

YLARI
EVA mea
ticker
POZE