Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 15
Alysh spune:
Am venit de la plimbare...a mers singurel tot Bd Decebal pana la capat si inapoi. Ii place sa urce si sa coboare rampele de un miliard de ori..
Doloress, iti spun f sincer, nu mi se pare deloc slabit Patrick. Parca a pus un pic de falcute chiar. Oricum arata bine, parca nici n-a fost bolnavior 
ALI, mami de Vlady si
22+ cu
Luca
gabitzam spune:
Doloress, amandoi baietii mei au alunite. Au avut chiar de la nastere, cate una minim. Intre timp la Andrei au mai aparut cateva. Dar eu sunt la fel, pliiiina de alunite.
Alaturi de SEBI
Doloress spune:
Ok, deci stau linistita. Ca eu nu prea am multe, de aceea ma gandeam ca parca e prea devreme sa-i iasa.
A mai pus un filmulet cu Patrick cel harnic, aici:
http://family.webshots.com/video/3048629860102927551RGcSul
Ce ziceti mamele de fetite, va bagati la asa un ginere de gospodar? ![]()
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Luminel spune:
Aelita, minunate momente intr-adevar...uiti de toate problemele...
Doloress, nu e slab, doar un pic tras la fata...o sa-si revina...
harnicutzul...ferice de cine l-o lua![]()
Nici Cris n-are alunite, deocamdata, dar ma astept sa-i apara cu timpul, pentru ca si eu sunt plina de alune...
Ylari 
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Reallaura spune:
Abia l-am culcat. Mai putin de 2 ore pentru adormit nu mai reusim, nici ziua, nici noaptea.
ooof!! 
M-am razbunat si eu acum cu o cutie de TOffifee
Sper sa nu urce maine cantarul ca mor! Am spus ca pana intru in 8 luni sa ma mentin macar la 66.
Adriana daca adoarme la 4 jumate iti dai seama ca-l scol voit nevoit, el obosit fiind si facindu-se noapte poate sa se scoale la cine stie cat, pe la 6 6 si ceva il scol.
Doloress lui Mirci i-a aparut o alunita sub barbie. Imi place, nu ma ingrijorez deloc. A lui Patrick e mare sau in relief???
Am vazut filmuletul...sa stii ca am si eu un harnicutz la fel!! Dar apoi isi mai da si pe fata cu servetelul...sau pe perne, pe unde apuca. Si mie mi se pare ca arata ok in filmulet, acum tu stii cel mai bine...
Lumi succes cu rezultatul la urocultura, sper sa fie ok!
Ali ce bine ca iesiti afara!! EU depind de Bogdan care e tot plecat, ieri a fost de garda, azi a venit tz, maine vine iar pe la 9-10..
Nici tardyferon nu am apucat sa-mi iau. Am lipsa de Fe. Felicitari pentru eco...o sa fie frumos bb Luca, nu are cum altfel!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
30+
Ilinca Sabina
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Doloress, e nasol cu concediile si bolile copiilor; te inteleg.
nu mai poate veni soacra la voi?
Si Annika are o alunita, a avut-o de cand s-a nascut.
Si Lara are si de-a lungul anilor i-au mai aparut cateva
Nu mi se pare slabit Patrick - pare OK.
Laura, da ce activ e Mirci al tau. Si daca nu l-ai mai culca deloc si l-ai duce de noapte in pat la 19? ar rezista?
Mirci nu mai sta deloc in carucior?
Luati-i o masinuta gen Bobby Car care se poate impinge si poate asa aveti succes
Adriana
Luminel spune:
Salut!
Vad ca n-a dat nimeni cafea si cum eu acum o beau (desi n-ar trebui
) va dau si voua
Laura, multumesc
...poate Mirci s-a molipsit de la tine cu insomniile
...Cris s-a culcat aseara de la 9:30 (pentru ca dimineata o trezisem la 7:30 sa-i colectam pipi) si dimineata se trezi la 9 ca trebuia sa recupereze...uneori doarme prea mult, somnoroasa lu' mama...
Si Cris mai face asa cu servetelul, dupa ce sterge pe jos o vezi ca da si pe fata
. Si prapadeste la servetele!!~!!~ scoate cate un teanc odata...cum da ceva pe jos fuge la servetele si apoi la mop, sa stearga...dar nu se pune
ca oricum e fata![]()
Fetelor, ne-a zis soacra-mea ca de ziua fetei vrea sa-i luam din partea ei o jucarie in jur de 2 mil....si nu stiu ce...dati-mi si mie niste idei, va rog...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
luminel, o bicicleta?
Sau de incaltzat .... eu is mai pragmatica.
fetelor, mi-a dat sms Alex@sara - au iesit din operatie, spera sa fie totul bine de acum incolo. Sa dea Dumnezeu.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 luminel, o bicicleta? Sau de incaltzat .... eu is mai pragmatica. fetelor, mi-a dat sms Alex@sara - au iesit din operatie, spera sa fie totul bine de acum incolo. Sa dea Dumnezeu. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Doamne Ajuta! Multumim de update, cleo!
Io am facut un spanac si ficatei la cuptor, abia astept ora mesei.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
mi_bebelina spune:
Buna tare cafeaua ta mai Luminel, dar lasa-ne-o noua, daca nu ai voie incearca inlocuitor cu cicoare...si eu tot la bicicleta ma gandeam
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza