La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251
Raspunsuri - Pagina 5
Ellenuta spune:
IULIA
La multi ani, pipetel iubit si scump!! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!!
shose mi-e tare dor de voi! ce mai faceti? am visat ca esti .. 
Maia, Radu
La multi ani! Multa sanatate si noroc in viata!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
buna fetele
sunt in fuga calului .. am un maclaivaz pe cap contra caderii parului si tre' sa fug sa ma spal.
revin mai tarziu sa citesc din urma.
uitati reteta (azi am facut din nou caci cel de ieri a avut mare succes)
1 kg pui
un ardei gras rosu, mare si carnos
2 rosii mari de gradina (sau 1 cutie pulpa rosii cirio)
o ceapa mare
5 catei de usturoi
sare
piper
cimbru
2 foi de dafin
marar si patrunjel verde
Mod de preparare
Carnea de pui se spala si se aseaza intr-un vas de iena. Legumele se spala, ceapa si usturoiul se curata si apoi se dau in blender (dar nu se fac pasta ci sa fie tocate ff marunt). Rosiile se curata de piele si se fac pasta cu blenderul. Ardeiul gras se marunteste si se face si el in blender. Se adauga toate legumele, desupra carnii de pui, se pune o cana cu apa, se condimenteaza si se baga vasul acoperit la cuptor. La final se adauga verdeata tocata marunt.
pofta buna! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
ceska777 spune:
Elle,
suna bine reteta. O sa o fac duminica dar numai cu pulpe de pui. Ce garnitura merge? Ma gandisem la cartof, crochete sau puree???
Si am zis-o sau nu? Eva calca pe urmele unei doamne zuze foarte elegante si aranjate:mamica ei. Ii sta foarte bine asa tunsa, poate la vara totusi mai scurt? Si Anna? Nu ne-ai aratat si freza ei cea noua, made by dady...![]()
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Nu mai e nimeni prin zona? Sotul e la lucru pana deseara si eu as dormi intr-una doar ca e gaza prea in forma. Somnul de pranz a fost pe sponci ca asteptam omu` de la banca care s-a dovedit ca intelesese gresit: in loc sa vina la noi astepta sa merg eu la banca. Si trebuia sa vada spre evaluare apartamentul....
cum puteam sa i-l duc in buzunar?!
Si ma dor toate cele si as dormi... si afara tot ninge.
In week-end e Valentine, stiati?
Ceva planuri?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Eliza spune:
La multi ani, Iulia! Shose mai intra sa ne povestesti de nazdravana ta si sa ne arati poze cu ea.
La multi ani Maia si Radu!
Lala, frumoasa sedinta foto, Bogdan e un barbatel iar Andrei un spiridus frumusel foc. Vreau si eu par asa frumos pentru Emma
.
Am mai pus cateva poze cu Emma, incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2938732010102710211AMWNwk .
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
miri_mik spune:
la multi ani pentru una din nurorile noastre preferate, adica pipetica Iulia! desi mami e zgarcita cu vestile despre tine, iti uram sa fii vesela si fericita, sa stralucesti de sanatate si de dragoste! sa ai un party pe cinste, si cine stie, poate de valentin... primesti cadou un fratior:))
la multi ani, maia si radu! pana nu se face miezul noptii! sa fiti fericiti si voiosi si sanatosi!
fetelor, a dat diareea peste bruno! a facut performanta sa fac ape el in pat... nu va spun ... sacha e in sac, si i-am scos plapuma, sper sa nu doarma iar pe jos, sau macar sa-si dea seama cat e de inconfortabil:d
maine vine babysitter nr1. i-am facut o lista cu ce e voie, ce nu e voie si ce e absoluit itnerzis. o pun sa semneze. si...sper ca va fi bine
deci ce faceti de dragobetele american?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ven spune:
Hello!
Sorry ca revin in fuga si cu o rugaminte, dar sunt cam....nelinistita.
Dupa ce anul trecut in martie am inceput cu o serie de infectii urinare cu E-coli (5 luni la rand, tratate dupa antibiograma) vreo 6 luni am fost ok, apoi in noiembrie am luat-o de la capat, de data asta cu Proteus.
Am fost azi si la o ecografie si surpriza!
La rinichiul stang am 2 canale care ies din rinichi in loc de unul, defect din nastere, dar care nu inseamna nimic dpdv functional.
DAR la rinichiul drept, pe langa faptul ca e plasat prea jos, am hidronefroza gradul I.
Habar n-aveam ce e aia, am citit acum putin pe net, si cred ca e ceea ce are si Sofia a Stancutei.
Diana, te rog da-mi niste detalii/explicatii mai clare, ca esti in tema. Sa ma nelinistesc? Sa merg la un nefrolog?
Dr. asta (in ecografie si imagistica) a zis ca nu e grav, sa am grija sa beau minim 2 l de lichide pe azi (asta ma omoara, mie nu mi-e sete NEVER EVER, nu beau lichide mai deloc), sa nu-mi fie frig la picioare si la spate si la fiecare infectie urinara sa fac tratamentul cu antibiotic 30 zile, nu 10 (cum faceam eu).
Ati mai auzit asa ceva, antibiotic 30 zile in continuu?
Mor de nervi, descopar si eu la 34 de ani ca-s mai 'defecta' decat credeam.
O seara buna tuturor!
stancutza spune:
Ven, nu te nelinisti
dar, pentru linistea ta si pentru confirmare, du-te si la un nefrolog. Hidronefroza e un defect, dar nu impiedica functionarea rinichiului. Mai ales la Gr 1 cum ai tu. Sofia are grad 2 si tot nu e cazul sa se corecteze chirurgical.
Dar, fereste-te de infectii urinare! In cazul unui rinichi cu hidronefroza, infectia se poate raspandi mai repede sus in rinichi si sa dea in pielonefrita. Care poate afecta functia rinichiului. Deci, ai grija cat bei, tine-ti mereu o sticla de 0,5l la tine si, desi nu e elegant, bea direct din ea de cate ori iti amintesti, chiar si in clasa. E vorba sa schimbi ceva la modul tau de viata si stiu ca esti destul de ambitioasa incat o sa reusesti repede, o faci pentru tine.
Curaj, nu e o "boala" propriu-zisa, nu e nimic de tratat, doar de prevenit!
Fetele, stiti de unde va scriu? De la Medlife, suntem internate de dupa-amiaza cu diagnostic de entero-viroza si deshidratare ...dupa ce a pierdut ceva lichide acum 2 zile cu varsaturi si kk (desi nu a fost dezastruos, maxim 4 k in prima zi, a varsat doar cate o data 2 seri la rand...), dar combinat cu faptul ca ea bea doar cat o vrabiuta, cu toate eforturile noastre de a o face sa bea mai mult, a ajuns la performanta - ieri - sa faca pipi doar de 2 ori pe zi. Aseara a facut la 9, iar astazi primul abia la 12 ziua!!!! Iar pana acum, la ora asta, nici ca a mai facut altul, cu toata perfuzia de 500 ml pe care mai are putin si o termina.
Uf, sper sa reinceapa sa faca pipi ca sa ne putem externa...nu e vorba, e bine ingrijita aici, conditiile sunt super, ma bucur ca am putut s-o internez aici si sunt linistita ca ii fac ce trebuie, dar tot spital este... Pe de alta parte, decat sa ma perpelesc acasa ca nu stiu cum sa o fac sa mai bea si ea o gurita de apa / ceai, mai bine stiu ca se hidrateaza cu perfuzia .... Macar pana isi mai revine cu pofta de mancare...
Dar nu doresc nimanui sa treaca prin asta. Tineti-ne pumnii sa inceapa micuta sa faca pipi intr-un ritm mai normal si sa ne externam maine!
Va pup zuzici, si va tin la curent!
Noapte buna!
PS Pipetel dulce, ne e dor de tine! La Multi Ani fericiti alaturi de familia ta! Sa cresti mare, pui frumos si istet!
grati.ela spune:
Diana
si sanatate Sofiei! Sa nu uiti de dieta dupa entero (asta daca nu ati mai avut asa ceva).
irlandeza spune:
Sanatate Sofiei, sper sa scapati repede din spital si sa natoase.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008