La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251
Raspunsuri - Pagina 4
miri_mik spune:
gatta, nicidecum cu samponul tau pt ca o ustura ochii dupa el. formulele pt copii (schauma cel putin si zwilsal) nu au paraben si nu pisca la ochi. si sunt pt bucle rebele. cauta si nu baga foarfeca. daca nu, iti trimit eu de aici. doar sa-mi dai adresa si iti pun la posta
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ginnette spune:
Lala, si eu zic la fel: Bogdan este tati la scara mai mica, iar Andrei are si de la unul si de la celalalt.
Deliciosi! 
Simona, saru'mana de pontul cu ouale de prepelita.
De gaina, ii dau din 'sursa' sigura; dar femeia n-are prepelite

pentru sustinere legat de job-ul lui Dan.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
miri_mik spune:
lala , ce frumos e pletosel! as zice ca o fetita dar mi-e sa nu te superi pe mine...bogdan e deja un mini-barbat! fericito! te invidiez pt ce frumos au crescut!
ginette, eonomic vorbind, criza s-a amortizat si estompat insa patronii se folosesc de eaca scuza ca sa-si asigure spatele. jenant!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Lala_D spune:
Miri toata lumea zice ca-i fetita
asa ca nu ma supar 
Rox, Gatta
seamana cu amandoi deoarece amandoi semanam unul cu altul asa ca au luat la comun ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik ginette, eonomic vorbind, criza s-a amortizat si estompat insa patronii se folosesc de eaca scuza ca sa-si asigure spatele. jenant! miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31 Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
Poate la voi; aici, se folosesc de asta sa faca economie si sa obtina lichiditati pentru investitii (de cele mai multe ori paguboase); si asta, prin exploatarea angajatului, la max
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ceska777 spune:
La multi ani, Iulia Maria!
La multi ani, Maia!
La multi ani, Radu Ion!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
grati.ela spune:
in sfarsit am gatat treaba: spalat, mancarica, curat, ambalat- dezambalat copiii din dotare...de azi Ozi merge singura la kangoojumps (e la 500m de casa dar tb sa treaca o straduta si tot mi-e teama). efectiv nu mai am energie sa o duc-aduc. de sapt viit reia inotul (a avut 2 sapt pauza) si-s tare curioasa cum va impaca 3 zile de kangoo cu 4 zile bazin. in plus sunt lectiile...maine are olimp de mate faza pe sector si are ceva emotii...isi doreste sa treaca mai departe dar se gandeste si la cata munca o asteapta.
Dudu incepe sa vorbeasca incet incet - e cam la nivel de 18 luni dar sigur va recupera. sa va pov ceva amuzant: ziua nu-i mai dau tzitzi...vine si-mi ia capul intre manute si-mi spune sa-i dau "atata" si arata cu degetelele o bucatzica...daca nu-i dau se lungeste pe jos, isi ia capul in maini si se vaita spunand atata, atata....
ceska777 spune:
Alina023, Ginette,
si noi suntem inca fani suzeta. Desi incerc sa o evit ziua o cauta si nu scap pana nu i-o dau. Acum cum e bolnavior noaptea tuseste, o pierde prin pat si ma trezeste sa i-o caut. Am incercat sa ne despartit de suzeta cand s-a perforat una dintre ele:" rosia e kaputt, sa o cautam pe cea albastra?" Iaca replica!
O mai ia si la gradi dar are ore intregi cand o lasa in sertar, alta data n-a avut-o deloc dar cum m-am infiintat sa il iau acasa a inceput sa o ceara si n-am scapat sa nu i-o dau. Sper ca pana facem 3ani sa scapam de suzi si pampers....
Blogu` nostru
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Alina023, Ginette, si noi suntem inca fani suzeta. Desi incerc sa o evit ziua o cauta si nu scap pana nu i-o dau. Acum cum e bolnavior noaptea tuseste, o pierde prin pat si ma trezeste sa i-o caut. Am incercat sa ne despartit de suzeta cand s-a perforat una dintre ele:" rosia e kaputt, sa o cautam pe cea albastra?" Iaca replica! O mai ia si la gradi dar are ore intregi cand o lasa in sertar, alta data n-a avut-o deloc dar cum m-am infiintat sa il iau acasa a inceput sa o ceara si n-am scapat sa nu i-o dau. Sper ca pana facem 3ani sa scapam de suzi si pampers.... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Si eu la fel!

!Buburuza de 2 ani
Albume
ceska777 spune:
La noi ninge de azi dimineata: molcom. Daca ar fi decembrie sau daca macar am putea iesi la zapada nu m-ar deranja asa...ma consolez cu mirosul zamiblelor de au inflorit de 2zile.
Blogu` nostru