La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Mirikule, cum mai stau flacaii tai cu kk-litul ?

Diana, chiar ca-i impresionanta fotografia aceea... nu ai cum sa o uiti... atata pace, liniste si dragoste degaja...
cum mai este sofia?

Roxanici, hai ca acum, de saptamana viitoare chiar ca trebuie sa vina primavara si scapam de dezapezit si dat apa la o parte
ai fost la doctor??? ce a spus ???? s-au dus piticii????

ceska, offf... bolnaviori amandoi...sanatate muuulta . i-a trecut roseala de la ochisor ?

simonik, spun si eu: wow ce minune ai crescut...
Doamne cat este de frumoasa, ce vorbareata este, cate chestii stie...si eu care credeam ca eleni vorbeste bine ... pai mai are fata mea de invatat o groaza...m-a impresionat....
o priveam si mi-a venit in minte imaginea ei de papusica mica-mica atunci cand ne-am intalnit in cismigiu... cum statea ea atunci frumoasa si cuminte in carucior si ce zvarluga frumoasa si vorbareata a devenit acum...
"inchebidil !"
"mami stinge lumina la baie ca vine pactula male
laura fata frumoasa!!!!

eleni - papagal si ea - a bagat la cap o injuratura in greaca... de cate ori da tata-sau cu masina intr-o groapa ( si da destul de des ) zice "amishu" - agamishu care este destul de urata... echivalentul la cuvantul cu "f" din romana
in romania nu ne deranjeaza sa zica - ca tot nu intelege lumea ce vrea sa spuna - da' cand 'om ajunge in grecia... se va face un pic de ras barbata-meu ca a invatat-o pe fii-sa sa injure urat

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Elle, ce frumoasa este eva! ce bine-i sta tunsa! ce par frumos si bogat are... si, mor dupa nuanta ei de blond...
si, vorba unei zuzulici, cand pozeaza zici ca este constienta ca este tare frumoasa...
sa vezi tu cum va juca baietii pe degete

mada, nu ai mai revenit eu te astept cu poze...

laurici, cum mai este theuta? a mai varsat ? s-ar putea sa fie ce zice miri...

miri, bine ca aveti de unde alege in privinta bonei! Doamne ajuta sa aveti noroc si sa dat de o fata pe care sa o iubeasca baietii si ea pe ei !!!!

eu, cu gandul la ostropelu' lui elle ma pregatesc sa fac o ciorbita de perisoare din curcan si ardei umpluti cu carne de vita.
trebuie totusi sa ies din casa astazi ca nu mai am detergent sa spal rufele care se aduna zi de zi intr-o cantitate impresionanta

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI IULIA!
LA MULTI ANI RADU!
LA MULTI ANI MAIA!

Shose sa-ti traiasca fata sa fie sanatoasa si sa va bucure 100 de ani de acum incolo.Mi-e tare dorde voi si abia astept sa vad pozici cu Pipetelu' mic!

Laura crede-ma ca si eu le astept, inca nu a dat nici un semn fotograful.Tare matza ta ca a invatat in greaca postioare, incredibil cum prind copii astia tot.

Eliza am patit-o si eu avea vreun an si 4luni cand a deschis usa pe DN ploua si tot asa aveam vreo 120, dintr-o data s-au aprins toate luminile in interior,am inghetat si eu si cumnata mea,am pus-o imewdiat pe avarii si am oprit cat am putut pe dreapta, de atunci nu le mai blochez din butonul de pe usa sofer ci daca deschizi usa masinii cumva pe lateala exista ca unbuton de il sucesti cu surubelnita(in cazul meu a mers cu cheia de la casa)chiar arata pe butonul respectiv un copil, edte f bun ca si dc uiti sa blochezi tot nu poate deschide, nu-ti spun de cate ori m-am urcat in spate sa o schimb am inchis usa si acolo am ramas ca nu se deschide decat pe afara, sa ma vezi ce escaladam pana la contact sa iau cheia sa deschid geamurile cu ea.

Elle,precum celelalte fete ma asteptam sa o vad baietoi, da de unde este foarte frumoasa matza ta, cred ca in curand o va astepta i pe a mea foarfeca tot asa i se incurca de numa la spate si mi-e tare mila sa o descurc, oricum in ritmul in care ii creste ei parul pana la vara o sa- aibe la fel!

Laura de PN multa sanatate Theei si drum bun pana acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Iulia, Maia, Radu, la multi ani, clopotei scumpi!
La multi ani cu intarziere si pentru sarbatoritii zilei de ieri, Dariuta si Cristian!

Si un la multi ani special pentru Diana si Vera !!

Lauuuurriiiiiiciiiii....eu acum am vazut! Pe 8 a fost ziua ta!!! Esti nascuta in aceiasi zi cu tatal meu! Ooooofff...cum am ratat sa-ti spun si eu la multi ani??!!!
La multi ani, draga mea! Sa ai parte de multa multa fericire si noroc pentru ca esti o persoana foarte speciala si meriti numai lucruri bune! Sa te bucuri de puisorii tai si de sotul tau!
Ce ghidusa Eleni, cu injuratura ei! Hihi!

Mirik drag, sper sa fie mai bine baietii azi! Pare rau ca-ti da emotii gineco al tau...dar jos palaria pentru gestul sau!
Nush' ce sa zic legat de bone... Chiar nu stiu!

Elle am vazut si eu zana zanelor blondina! Tare bine ii sta tunsa asa! E o scumpa!
Cum ai facut ostropelul la cuptor? Sunt in mare pana de idei de mancarici si colac peste pupaza au inceput si picii sa fie mofturosi. Ca aia nu e buna, ca aia nu le place, ca aia nu are sare, ailalta are nu mai stiu ce...
Apropos de Eva care tot mai papa blenduit....eu am o alta problema cu Ana. Nu renunta la suzeta ioc! Innebunesc deja!!!! Din cauza ca sta cu ea tot timpul in gurita (foarte rare momentele in care este f concentrata la ceva si reusim sa o luam fara racnete) are un spatiu f mare intre dintisorii de sus si cei de jos. Practic ea nu poate musca!!! Ma gandesc sa merg cu ea sa o vada un stomatolog, nu?
Voi cum ati scapat de suzete??? A mai fost vreun clopotel asa indragostit de suzi?

Eliza, ce spaima cred ca ai tras!!! Trebuie grija mare cu copiii astia atomici din ziua de azi!

LauriciI, cum mai e Theiuta?

Gatta, n-am apucat sa vad Saratica vorbareata, dar bag ochiul imediat ce trimit si eu mesajul asta (sper sa apuc...scriu la el cred ca de mai bine de o ora! )

Doamne, Mada...ce-ai sperietura ai tras si tu cu usa la masina! Eu sunt tare stresata mereu de chestia asta (ma rog...cred ca-s tare putin lucruri care sa nu ma streseze pe mine vav de copii ). Bine ca ai avut stapanire de sine!

O zi frumoasa, fetelor!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata, si multzu de

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, IULIA!
SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE FAMILIE.

[s} LA MULTI ANI, MAIA SI RADU
.

Aseara a fost de coshmar la sedinta - zic si eu, ca Laura, cred ca v-ati plictisit de cat va 'sec' cu pb de la munca.
Imi vine sa-mi iau campii; ce pot angajatorii, sa se foloseasca de chestia asta, cu criza.

Laura, n-au zburat piticii, pt ca pediatra mi-a zis ca 'sa stau linistia, nu-i pb dak e creatinina mica' - o idoata. O sa ma duc si al alt pediatru.
Pt Fe (adik pt sederemie sub lim min) mi-a dat in continuare sirop 5ml/zi, 20 zile - 10 zile pauza - timp de 3 luni. Noroc ca nu e scarbos la gust, siropul si nu face mutre buburuza.
Si mi-a zis sa-i dau vigantol, pana in aprilie, dupa care il reiau in septembrie.

Una peste alta, e in regula - numai creatinina aia imi sta pe creier.

Geniala Eleni, cum a retinut ea, injuratura ; Adela a fost cu tata in masina (si tata 'le zice') si sa vezi acum cum face, cand se urca la el in masina - probabil, face vre-o asociere, ca, dak este cu mine, nu-i ies porumbet. Nnorocul meu ca se urca/merge rar cu 'taie'.

Helene, saru'mana de reteta; dak zici ca-i usor - si poate fi facut si de cei care n-au nici-o treaba cu bucataria - atunci ma bag.

LauraI, off, imi pare rau de Thea; dimineata cum s-a trezit?

Eu am si vazut-o jos, Eliza; sunt ceva de speriat copii astia; Adela imi deschide frecvent geamul; i-am spus ca-i pun centurile peste maini, dak mai face asa.
Dar usa, am blocat si noi (cum a zis Mada) si butonul de pe lateral. Evident, cel mai mult a stat mama blocata (impreuna cu Adela), ca ea merge in spate.

(Luni se vede Dan cu neamtzul - el este 'seful regional'; stam amandoi, ca pe ace; park am da licenta)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Voi cum ati scapat de suzete??? A mai fost vreun clopotel asa indragostit de suzi?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

N-am scapat .

E-adevarat, ca pe timpul zilei,n-o mai foloseste de pe la 8 luni, insa cand doarme (fie la pranz, fie seara), dak nu are 'gonia' - nu ma intrebati de unde-i zice asa - se lasa cu jelanie.

Si numai cat adoarme, dupa care si-o scoate si pana dimineata n-o mai baga.
Seara, mai ales, spune povestea (o poveste fabricata de mine ) cu ea in gura

Abia astept, poate gasesti tu metoda magica de scapat!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

d-ale carnavalului....

banditii lui mirika s-au dus e la scoli si pe la "servicii" mascati". ii era plina casa cu soricei (bruno) si pirati (sacha) car emai de car emai hliziti si mai neastamparati. mirika face exercitii cu ei d eo saptamana. sacha e incantat, bruno... catar dom'le! la scoala sta la pictat; acasa... parca l-ar picura cu ceara! dar a iesit schma: toti copiii la scoala erau mascati doar ca au zis ca bruno e iepurash... si el era soricel - mare drama.... iar la mamie chantal, alexis, prietenul cel mai bun al lui sacha a vrut sa-l dezechipeze instant...na peste alta... e de bine:)

cu babysittera... le luam pe amandoua de proba.vedem care se lipeste mai bine de copii.

cu casa, azi a venit exprtul pt certificatul si scorul de energie. am facut-o si p-asta. sunt neregului dar nah... daca nu vor casa, treaba lor, eparam, si ridicam pretul. dar sunt maruntisuri, nu cred sa ne puna intr-adevar cu spatele la zid.

mah, vika jigulina si eduard maya fac neshte ravagii in topurile belgiene de numa si mai e un videoclip cae dupa cum suna... tot un roman tre sa aiba in spate doar c aniciodata n-am apucat sa-i vad titlu. bun 'shea:) ar epe ce da mirika din fund cu aspiratoru in mana:))))))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

PS. sacha doarme iar in sac. a ramas 2/3 din noapte in pat, dar a si cazut de 2 ori. dar de dimineata era doar pe jos, plapuma in pat. sa fie asta solutia? nus tiu. ii mai lasam timp:)

cu kk si voma. bruno e ok, sacha... nu se dezminte, daca tot am luat rezerva de pampersi... macar s-o folosim:))))

edit2: cu suzi, noaptea e sfanta! ziua a fost sfanta, dar i-o scoatem cu forta din gura cand vine dimineata in sufragerie. stie ca e doar pt cand vine acasa seara si la culcare; la inceput era un circ fenomenal. acu chiar daca se opune stie ca nu are dreptate:) o solutie pt scapa de suzi... o taiati in fata copiilor: oups, s-a stricat...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Iulia!!!

Rox tin pumnii stransi pentru Dan luni la interviu!

Azi am avut o sesiune scurta de photo :)
O puteti viziona aici, daca doriti, evident : http://avlaudum.blogspot.com/2010/02/azi-sesiune-photo.html

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare zuzici !

Multumim mult pentru laude !

Elle , tare bine ii sta Evei cum ai tuns-o . I-a intors varfurile cu peria , sau asa se intoarce el ? Vreau si eu reteta de ostropel , ca nu stiu nici eu ce sa-i mai gatesc bubulinei .

Miri , multumim pentru sfaturile legate de shamponel. Chiar ma gandeam sa incep s-o spal pe cap cu shampon de-al meu profesional care descurca f. bine si lasa parul moale si stralucitor ...nu stiu insa daca este bun pentru scalpul ei ...cred ca tot la foarfeca ajungem , desi mi se rupe sufletul .

Roxana , tinem pumnii lui Dan sa impresioneze neamtul si sa ia job-ul.
Pentru anemie , cica sunt f. bune ouale de prepelita, contin de 15 ori mai mult fier decat un ou de gaina. Eu ii dau Sarei cate 6 oua pe saptamana , de 3 ori cate doua si am observat cresterea clara a apetitului , mi-a luat in greutate f. bine de cand ii dau ...haleluiah , ca ma disperase cu mofturile ...voi stiti cel mai bine

Laurici ,de coma Eleni cu "amishu". Trebuie sa avem mare grija cu ce scoatem pe gura , ca papagalitele astea mici baga la cap toate prostiile

Lala , ce fratiori dragutzi am vazut eu in poze . Andrei e al tau iar Bogdan e copia fidela a lui tati. Sa-ti traiasca feciorii frumushei si destepti !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput