La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251
Raspunsuri - Pagina 2
ginnette spune:
Gata, am plecat la sedinta; acolo 'mor' pana la 7 

![]()
!
Pup bulinutzele si bulineii!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor.
Va rog, daca sunteti pe receptie, sa-mi spuneti ce sa-i dau Theei ca-mi vomita. A vomat de vreo 3-4 ori in dupa amiaza asta, iar noi maine mergem cu masina la Piatra
Si nu prea mancase, deci nu inteleg de la ce: lapte, un pic de cascaval si aproape 1/2 de portocala, atat toata ziua, dar dupac e s-a trezit a inceput "distractia"
Metroclopramid, parca?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Buna, fetelor. Va rog, daca sunteti pe receptie, sa-mi spuneti ce sa-i dau Theei ca-mi vomita. A vomat de vreo 3-4 ori in dupa amiaza asta, iar noi maine mergem cu masina la Piatra Si nu prea mancase, deci nu inteleg de la ce: lapte, un pic de cascaval si aproape 1/2 de portocala, atat toata ziua, dar dupac e s-a trezit a inceput "distractia" Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete La mare - iulie '09 La mare - sept '09 |
da, metroclopramid. imi pare tare rau .. da-i biscuiti sarati sau sticksuri .. sper sa fie bine maine pe masina.
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
roxanici sa stii ca se face f usor ostropelul .. daca vreti, dau reteta. e deliciu .. 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta si cel mai important .. am tuns-o pe eva! a venit coafeza acasa si abia am pacalit-o caci incepuse sa planga si fugise la ea in camera .. in cele din urma, s-au imprietenit si eva i-a zis sa mai vina pe la noi. mi-a spus tipa asta ca ea nu recomada par lung la copii caci le fura mult din resurse (si cum eva papa din 2 in 2) .. tunsulici pupici Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Am deschis link-ul cu teama
Dar m-am linistit, credeam ca ai tuns fata de tot sau ma rog scurt.
Insa este adorabila!
Pup coafata !

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
aurel_cris spune:
Daria Maria
Eduard Cristian
Sa fiti sanatosi si fericiti pui scumpi.
Vera 
Sa ai parte numai de bucuri in viata mami draga.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Laura Ioana spune:
Vera
sa fii fericita, sanatoasa si iubita!
Elle
multumesc. Am trimis-o pe saraca sor'mea la farmacie sa-i ia...sper sa-si revina pana dimineata. NU a mai vomat de vreo 2 ore, e semn bun, nu? Mi-e si frica sa-i dau sa pape....i-am dat un pic de morcov (mi-a cerut f insistent) taiat cu dispozitivul ala de curatat legume, dar a baut si un bibe de apa de imi era frica sa nu-l vomite pe loc. Deocamdata e bine, dar sa am tupeu sa-i dau lapticul diseara? Pe la 21,30 cam asa?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
Eliza spune:
La multi ani, Daria si Eduard!
Gabitza mai intra sa ne spui despre Dariuca si voi.
La multi ani, Vera! Sa fii fericita mamico alaturi de comorile tale.
Pentru Bruno, Sacha, Sofia si Benji multa sanatate.
Elle , adorabila Eva cu noua tunsoare. Si are un par de invidiat.
Gatta ce bine vorbeste Sara.
La noi, din ciclu cate o boroboata pe zi, azi Emma a deschis geamul de la masina cu piciorul, in timp ce eram pe autostrada cu 120km la ora. In prima faza nu am realizat ca era geamul, am crezut ca era usa si m-am speriat rau. Cred ca e timpul sa-i mutam carseatul pe mijloc.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
miri_mik spune:
eliza, am intepenit... mie mi-a deschis sacha usa, nush cum a deblocat-o si era sa fac pe mine. am tipat la el zdravan, dar da, e cazul sa o pui pe mijloc...
elle, sa o razi in cap si tot ar fi o frumoasa:) ador buclele ei, si stie si ea ca e o frumoasa si o cocheta:) cu jeremy, are 2kile la aproape 31 de saptamani. mare va fi,d ar nue xagerat, zic eu... vedem noi. cu data... 11 pica duminica, nus e poate, medicul e in concediu. numaratoare ivnersa incepe din 12. cred ca 12 va fi. mai e pana in 4...
gatta... doamne d em-ai auzi cum oftez... cand o aud pe sara... si ce mi-as dori ca bruno macar sa vorbeasca cum vorbeste ea...
lauraI, da-i lmichide cat de multe, lapte de soia si pregateste-te pt o noapte agitata. nu e imposibil sa fi venit cu o gastro din egipt.
azi a vneit a doua babysitter in vizita. n-ar emulta minte in cap dar a interactionat imediat cu bruno pe car el-a recunoscut d ela scoala de anul trecut de cand a inlocuit-o pe "doamna" doua zile cat a fost bolnava. acu ezit>. i-am zis sa vina de cealalta sambata... intre timp o testam pe prima. dar poate aveti vreo sugestie...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa !!!
Poftiti la cafeluta caaaalda si aburinda 
Imi da mana sa fiu vesela si binedispusa astazi caci nu trebuie sa merg la birou
tau cu copiii acasa. nu stiu daca diseara voi fi la fel de vesela si binedispusa dupa o zi intreaga cu ei
cred ca-mi vor pune creierii pe moatze ![]()
alternativa sa infrunt canalele vieneze ce poarta denumirea de strazi din bucuresti este insa muuult mai putin tentanta ![]()
Ieri am avut niste peripetii... saracul dimitrakis a alunecat si a cazut intr-o balta. s-a facut fleasca. la gradi a trebuit sa-i dau si sosetele jos si plangea mititelul ca nu vrea sa stea cu piciorusele goale. norocul meu ca aveam la mine niste sosete ale unui copilas de 3 ani pe care le uitase la mine la petrecerea lui elenita asa ca l-am incaltat cu alea si am salvat situatia.
eu, in schimb, nu am putut fi la fel de norocoasa.... m-am udat la picioare si asa am stat pana seara la 17.30 cand am ajuns acasa 
e prapad frate ce este prin bucuresti.
ma plangeam zilele trecute ca este prea multa zapada. pai acu' e de toate: zapada, gheata, apa ![]()
eu am alunecat pe o pojghita de gheata si sa ma fi vazut cum fluturam bratele de parca vroiam sa-mi iau zborul... in ultima clipa m-am redresat dupa cateva secunde de miscari caraghioase de incepusera sa rada aia din jurul meu...imi venea si mie sa rad dupa ce am reusit sa-mi inghit nodul din gat ![]()
azi avem sarbatoare mare : ziua pitezicii noastre scumpe si vorbarete ![]()

IULIA 

LA MULTI ANI PAPUSA FRUMOASA !!!! SA-TI DEA DOMNUL SANATATE SI NOROC, SA-TI FIE VIATA LINA SI FERICITA IAR TU SA FII LA FEL DE VESELA, DE PRIETENOASA, SA IMPRSTII BUCURIE IN JURUL TAU ASA CUM O FACE MAMI TAU DRAGA !!!!!
100000 X 

la mamica si fetitasi nu pot sa o uit nici pe bunica ta ... sa-i dea Dumnezeu sanatate si ei sa se bucure de mandretea de nepoata si nepoata de bunica ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010