La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sunt un huhurez... nu pot dormi.am frisoane si o senzatie cretina in picior. bruno vorbeste in somn, sacha a adormit pe jos. am verificat cand ne-am dus in pat. i-am adus plapuma inapoi pe principiul ca cu un sac nus e face o noapte de vis. acu de se pun e pe jos macar nus e culca direct pe gresie:(

ven, nush ce inseamna exact hidronefroza, dar ca orice boala, daca sunt sfaturi de urmat inseamna ca exista si solutii de vindecare. daca trebuie sa bei apa, da-i asa cum zicea stancutsa, direct dins ticla, cand iti amintesti, dar bea! hai, curaj, dreaq nu e chiar asa de negru...

stancutsa... imi pare rau ca am zis ca s-ar putea sa fie asa ceva:( nu merita sofiutsa sa petreaca noaptea in spital, micuta de ea:( dar daca e sa alegi intre doua rele, v-ati ales cu raul mai mic totusi. eu rasuflu usurata ca cu tot kk moale care-l face (mai nou si bruno e implicat) bea suc aquarius de le stinge. nu)mi pasa ca e cu zahra ca o fi c-o pati, sa bea, lichid sa fie. c-apoi cand ii trece, ne revenim si noi cu dieta.

si ca sa revenim la insomniile mele, are cineva vreo explicatie? ceai am baut, am facut si baie cu flori de portocal, am citit, casc. cum inchid ochii ma apuca frisoanele si dracii, imi amorteste intr-un fel ciudat piciorul. ce naibii s amai fac?

si ca mi-am adus aminte, am comandat d epe net cadoul lui bruno: childsleep night and day clock. e un ceas fara cifre, cu doua animalute.unul care doarme celalat care alearga. poate fi programat de la ce ora sa doarma si la ce ora sa se trezeasca animalutul asa incat copiii huhurezi ca ai mei sa stie ca e inca noapte si mai trebuie sa stea in pat pana pleaca animalutul la plimbare
va sugerez siteul smarter products co uk (cu pincte si www) pe o multime de idei frumoase. uiteti-va in special la me-feed-me, didicar si produsele trunki. isi merita pretul.

pusici si nu e sigur ca nu revin pe aici

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Nu am putut sa intru zilele trecute asa ca urez acum din toata inima:

La multi ani Ana Maria, Daria Maria, Eduard Cristian, Iulia Maria, Maia, Radu Ion, Yannis-Sebastian !

Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Multa sanatate clopoteilor bolnaviori si fratiorilor lor !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!!
Pofiti la cafeluta si astazi intr-o zi mohorata si ploioasa

A trecut si ziua de ieri cu o multime de treburi gospodaresti, si cateva drumuri prin oras cu masina. Pe care, by the way, am reusit sa o scot din parcare norocul meu ca era plecat cel din spatele meu ( este o "parcare " pe o latura a aleii dintre blocuri ) iar eu am reusit sa dau cu spatele prin locul liber si sa ies exact in strada principala... varianta normala era sa iau frumos stanga de volan si sa ies in aleea pe care sunt parcaa dar din cauza de doua santuri enorme forate de roti nu aveam nicio sansa...
s-a sculat acum si bubulina mea si isi bea laptele uitandu-se la oraselul lenes cu frate-sau

YANNIS

Alinush, nu mi-ai spus la multi ani de ziua mea? eram convinsa ca ai facut-o... cred ca am simtit telepatic gandurile tale bune
stai linistita ametita mai mare decat mine care uit de fooooarte multe ori sa spun la multi ani unor prieteni apropiati... nu exista !!!

roxanici, offf.. ce sa zic... nasol cu sedintele astea lungi da'.... bine ca exista si ca avem sa mergem la ele sper sa o pot face si eu in continuare... a inceput sa bata vantul rau de tot si la noi...
umbla zvonul ca din 2500 de angajati trebuie sa ramanem 500 ca asa vrea onor guvernul
eu, munca la mine in directie exista pentru multi ani de acum incolo pentru toti cati suntem...
vor insa ( nu sefii mei ci aia cei mai de sus ) sa externalizam serviciile juridice... si uite asa... sa dam dosarele la avocati, care avocati vor lua doar pentru un dosar un onorariu egal cu salariile tuturor juristilor pe o luna...
unde-i "economia" ????
habar n-am ce se va intampla... Doamne Ajuta !!!! offffffffff
tin pumnii strans-stans pentru Dan luni !!!!!

mirikule, aoleu ce mai trageti si voi cu diareea aia...
cat despre insomnii... eu la ambele sarcini le-am avut... in special in ultimele 2 luni dar pe mine ma bucurau ca atunci era liniste in casa ( ma rog... vorbesc in special de cand eram gravi cu eleni ) si ma puteam uita la televizor, sta pe forum si... apoi ziua puteam dormi linistita si recupera

lalaD, amandoi baietii tai sunt tare deosebiti, au un aer "aparte" nu stiu cum sa spun... cred ca nu sunt subiectiva si nu vorbeste nici subconstientul meu dar... se vede de la om posta ca sunt tare inteligenti !!!

simona, eu am gasit odata in cora un sampon pentru copii cu balsam in el de-i descurca firavele bucle ale lui eleni imediat... nu mai am si am uitat si cum se numeste . ce vroiam sa-ti spun... se gaseste si la noi !

gratiela, vai ce scump este dudu cu "atata" lui.... dargul de el.... ce sa faca si el daca-i bun laptele lui mama... macar "atata" sa-i mai dai si in cursul zilei

ceska, sa mor daca mai pot auzi/pronuta cuvantul "zapada" ma doare sufletul ca l-am putut scrie...
off, si de luni incepe si la noi din nou

eliza,
laura bubulina frumoasa si gospodina!!!!
Doamne ce ochisori are...

ven, te-ai mai linistit?! hai ca nu pare foarte grav. si vorba fetelor... 2 litrii de apa pe zi ... e greu la inceput dar te vei obisnui cu vremea. va deveni un reflex. si hai sa ne mai povestestei de flacaii tai frumosi! spunei si lui cuscra natalia ca mi-e dor de ea sa faca bine sa pofteasca pe aici!!!!

stancutza, din nou:
cum ne-ai spus... asa cumva - ca vei vorba -ca sunteti internate... pai eu m-as fi vaitat pe juma de pagina de "nenorocirea" ce ar fi dat peste mine...
ar trebui sa invat de la tine atetea lucruri despre masura, despre bun simt chiar...
muulti si muuulta sanatate!!!
cat mai costa o zi de internare la medlife? la asta se adauga si plata tratamentului, nu ?

cred ca a nascut kosir...oare?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

"hhhz76t txc dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssjhbm,
bb,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,lhjuhuhuhgztkjjghfhghuftsaaliztxdufc"
Mesaj de buna dimineata de la gaza mea cea mucoasa si cu tusea la purtator.

Of, Stancutza, spital? Oricat de bune ar fi conditiile tot spital e. Sper sa mergeti in dimineata asta acasa si sa va refaceti repede.

Ven,
uite fetele zic ca se rezolva problema cu multa apa si tratand bine infectiile urinare. Nici eu nu beau lichide decat cand imi amintesc si asta f rar.... si nu e bine deloc!
Te asteptam cu vesti bune insa despre baietii tai...

Shose,
si eu am impresia ca vii sa ne dezvalui o oarescare surpriza pentru Pipetel care nu va mai fi mult timp singurica la parinti. Scuze daca ma insel....

Noi am avut iar o noapte de groaza cu tuse in rafale, somn pe spongi desi as dormi intr-una. Gatul mi-e in pioneze, nu pot intoarce capul care-i intepenit...Halal week-end!

Laura_D,
iar fulguieste usor!!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

cred ca a nascut kosir...oare?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Buna!

Da, a nascut! O fetita de 3,500 kg, 52 cm si scor Apgar 10.
Aici e mesajul transmis printr-o alta mamica.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 30+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik
si ca sa revenim la insomniile mele, are cineva vreo explicatie? ceai am baut, am facut si baie cu flori de portocal, am citit, casc. cum inchid ochii ma apuca frisoanele si dracii, imi amorteste intr-un fel ciudat piciorul. ce naibii s amai fac?

Nu prea ai ce face cu insomniile. Eu in ultimele 2 luni se sracina dormeam o noapte /sapt., in celelalte nopti doar 2 ore spre dimineata. Si orice am incercat nu a dat roade.
Iar cu piciorul, cam tot asa, nu prea ai ce lua, daca e de la nerv......Eu sunt Stan-patitu'.Singura consolare e ca inca te poti misca si nu ai nevoie sa depinzi de cineva. In curand o sa treaca, dupa ce nasti.
Mult curaj si rabdare.

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicitari Kossir si bine ai venit pe lume Sofia. Multa sanatate.

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!

pai cu insomniile, stiu ca nu e leac, dar ma enervez frate cumplit daca-l mai aud pe al meu cum sforaie. cu piciorul e o chestie super enervanta, nici nu doar,e nici nu amorteste, dar nici nu pot sa descriu senzatia. mama lui de picior, dar cum zice airlandeza... trece dupa nastere.

la noi iar da zapada. nus e mai opreste veci pururi amin????

azi am spart gheata si-am lasat copiii cu babysittera. dar e de treaba, m-a sunat sa ma itnrebe chestii (uitasem sa-i spun de hainute, pe udne le gaseste), sacha a fost cam agitat, dar s-a descurcat fat. jos palaria. deci se poate. o sa-i trimit un sms lu cealalta sa nu mai vina. asta mi-a venit cuc azieruld e la primarie, cu copia dupa buletin, tot ce-am cerut. deci,se straduie. i-am luat niste inimioare de cioco din oras ca maine e valentine's day. s-a bucurat de ele. cand am intrat in casa astia micii se hlizeau d en-aveau treaba. alergau prin casa, veselie mare, ce mai! au supravietuit, asta conteaza.

noi am avut parte de un shopping. d-ala fara: hai odata ca nu mai are rabdare. am fost la fnac (imensa librarie) am baut cafea rasfoind carti si reviste!!!!! n-am facut asta de 5 ani!!! mi-am luat chestii de scrapbooking si-am stat pe langa ele o vesnicie ca s ami le aleg:))) domnul sot s-a dus in voie si s-a lafait de-a dreptul intre rafturile cu carti tehnice. am lungi ochii in magazinele de lenjerie si oftam amandoi:)))

intre timp am facut si o hipo. am stat la o coad aintr-un magazin in drum spre casa si am facut-o lata. am mancat rapid cand am intrat in casa, sa speram ca nus ar glicemiile in tavan. oricum azi nu le iau, ca s anu fiu intr-un stres constant.

ceska, miere, multa miere si lamaie. lemocin pt dezinfectarea gatului la tine. la benji... propolis si miere.

stancutsa, cum sunteti?

lauraD, deci tot ai iesit:))) nu te-ai lasat "rapusa" de troieni:))) am doar 4 ore dormite azi noapte... sacha era treaz la 6, bruno la fel. abia astept sa vina ceasul ala de scriam mai devreme. acu stam sa se faca ora 3 si s aicnerc sa dorm. dar daca dorm, nu mai dorm la noapte si i-ac'asa.... greu frtae, greu!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele, multumim de gandurile bune si de incurajari, ne-am externat azi la pranz, acum suntem acasa, unde e tare, tare bine. Pana luni inclusiv vom mai face probabil antibiotic (am pastrat branula) si in rest regim si...cam atat.

Infectia urinara nu s-a confirmat in spital, dar suspiciunea inca exista, analizele de sange au iesit bine, fierul e putin sub limita dar in rest e ok.

Nu e foarte sigur totusi ca a avut eneteroviroza, poate mai degraba o infectie bacteriana...nu se stie.

Speram sa fim si mai bine in urmatoatrele zile si mai ales sa revenim la ritmul normal de papa + baut lichide.

Va vine sa credeti ca Sofia nu a facut pipi de ieri de la 12 ziua pana azi dimineata la 9? Cred ca am verificat-o de sute de ori la pampers ...

Intreba Laura de costuri: cu trimitere de la doc de familie, costa doar cazarea si mesele aferente - 500 lei pt mama + copil, pe noapte. Investigatiile si tratamentele se deconteaza prin CNAS.

Va pup, asta mica nu vrea sa doarma, prin urmare e calare pe mine...

Mergi la inceput