La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251
Raspunsuri - Pagina 7
laura_dimitris spune:
seara buna!
ce ma bucur ca este seara si mai am putin si culc micutii teroristi ![]()
si mai sunt happy pentru ca eleni a stat astazi fara pamapers si a facut la olita ba,mai mult... acum 10 minute mi-a cerut olita ca sa faca kk... mai statea ea fara pampers ziua dar imi trantea un kkde toata frumusetea in pantaloni
a stiut micuta mea in seara asta sa mi-o ceara exact la timp.
am laudat-o asa de mult... si ii spuneam "baravo mami, ai facut kk la olita, eleni este fetita mare" iar ea mi-a raspuns serioasa " si pipi a facut"
facuse si pipi...
Doamne cum suntem noi mamele... ce ma entuziasmez, extaziez, pentru un kk la olita ![]()
Mirikule, cum mai este bruno cu diareea ( ca sa raman pe "subiect"
)
hmmmm, ce zi de rasfat ati avut... ce ma bucur ca iti place bona si ca sunteti multumiti de cum s-a descurcat cu piticii !!!
apropo de bona si lasat copiii acasa... pare incredibil dar asa mare si veche dorinta am sa merg si eu intr-o seara la un film cu barbatul...
parca este un vis imposibil de atins...![]()
cand vine mama la mine, pentru ca sta ziua cu copiii... seara nu mai am curaj sa-i spun sa mai stea ca sa merg sa ma "distrez" la film cu barbatul...![]()
si uite asa visez in fiecare zi...
stancutza,
bine ca ati ajuns acasa!!! stiu cum este sa o controlezi la pampers de n-spe mii de ori
am patit-o si eu odata cu eleni...vai ce inspaimantata eram... mai ales ca doctorii mi-au spus ca daca nu face pana a doua zi sa ma intorc la sital ca trebuie sa ma interneze...
atunci am scapat de grigore alexandrescu ca si-a reveit eleni
dar, ca sa stiu sa fiu pregatita... am intrebat si de preturile de la medlife....
i-am dat pentru prima data in viata ei chilotei pe ea. este asa de mandra de ei ( i-am luat ieri o precehe micuta si roz din auchan
) ca sta cu bluzita ridicata in sus ca sa si vada ![]()
astazi am avut o zi frumoasa.
a fost o prietena in vizita la noi cu copiii mei.
dimitrakis a mancat juma' de castronel de ciorba si juma de ardei umplut INCREDIBIL ![]()
eu nu m-am tinut de promisiunea si m-am incercat din nou la un "dulce"
mi-a iesit
o ciocolata de casa delicioasa plina de nuci pe care le-am copt putin in cuptor in prealabil
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
aurel_cris spune:
Am reusit si eu sa vad pozele din ultimele 3 capitole caci ramasesem restanta.Am vazut pozici frumoase foc cu Mateias de mami Ereena,Daria clopotel de Nemary,Dudu si Aca,Sofia de mami Mada28,gimnastul Pletosel,botezul lui Sasha,Eleni si Dimi,Sofia clopotel de mami Stancutza,Maya,Adeluta,Sara,Eva tunsulici,Emma,sper ca nu am uitat pe cineva.
Nu am putut vedea filmuletul cu gimnastul Razvanici.
La multi ani!pentru toate mamicile aniversate zilele acestea.
Multa sanatate la clopotei bolnaviori.
Noi tot asa suntem cu nasucul,am fost la doctorul de familie si zice ca fata e ok,nu ne da trimitere la ORL,nu mi-a dat nici o exlicatie care ar fi cauza.Eu nu stiu ce sa ii mai fac,i-am pus diverse chestii in camera pt. respiratie,am pus si apa intr-un vas,ii dau cu niste picaturi,ce as mai putea face?
Altfel ce sa zic cred ca Bia mea are rau de masina,pana acum nu a avut nimic si am mers destul cu masina.Luni tati a luat-o cu el la Londra sa imi faca o surpriza la aeroport,pe drum i-a vomat de 2 ori in masina.Cand am venit spre Manchester a vomat de ma luase frica,vai ce rau i-a mai fost.Am crezut ca in ianuarie cand am fost In Cornwall a fost ceva trecator dar se pare ca nu este asa din pacate.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
aurel_cris spune:
Iulia Maria
Maia
Radu Ion
Yannis
Stancutza ma bucur ca sunteti acasa,multa sanatate micutei Sofia.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Ellenuta spune:
buna gagicile,
am fost la film .. ala ptr care ma pregatisem sambata trecuta si a incurcat sotzu zilele. invitatia a fost la afi, la imax, la avatar .. wow, ce sa spun, a fost super. mi-a placut tare tare mult. ce efecte, ce machiaje, ce peisaje. musai sa-l vedeti!
eva e la ai mei, ramane peste noapte. imi zicea mama ca mai devreme a iesit afara cu tata si ii spunea "veau la mama mea" ..
ma bucur ca va place tunsoare evitei, la vara o tund si mai scurt. si m-am decis sa ma tund si eu .. scurt caci imi cade parul rau. sa vedem ce-o iesi.
revin sa citesc din urma. sper sa ma lase annita ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
laurici cum a fost drumul la piatra? cum e thea?
eliza mi-a inghetat inima cand am citit. si eva mai da cu piciorul si deschide geamul .. insa odata era la ta-su in brate si a deschis usa .. noroc ca eram pe straduta noastra si aveam maxim 20km/h .. oricum, mi-a stat inima cand am vazut masina luminata si semnul de usa deschisa pe bord ..
laurici of mititelu dimi, sa stea el descult. si smecheroasa de eleni baga prostiute la cap .. acum prind orice si trebuie sa fim tare atentie la ce spunem, ca e prapad. ce papica buna ai facut!
roxanici tinem pumnii stransi stransi ptr luni!! bafta!
gatta asa ii sta parul evei. il are un pic ondulat si se aseaza tare bine asa scurt.
lala tare dulci is baietii tai. mie imi pare ca anna aduce cu pletosel cand era mic ..
grati vai cred ca te termina dudu cand iti spune "atata" .. oricum, iti tin pumnii sa fie o intarcare usoara!
mai fetelor, clopoteii vostri plang la spalatul pe cap? e jale cu eva. de ceva vreme urla ca din gura de sarpe, nu ne lasa s-o spalam si nici s-o clatim .. ce ma fac cu ea??
ceska merge tare tare bine piure.
ven imi pare tare rau de problema descoperita .. eu nu stiu ce sa-ti spun de ea, numai ma rog sa nu-ti afecteze sanatatea. 
miri uf si bruno cu kk moale .. sper sa-si revina repede! ma bucur tare ca sunteti ok cu bona!
stancutza mi s-a facut sufletul ghem .. prin ce treci cu soficua in spital. of Doamne .. nu e drept, atata suferinta pe un sufletel mic si scump. bine ca sunteti la medlife unde sunt conditii umane .. eu cu eva am fost la alexandrescu si nici nu vreau sa-mi aduc aminte .. sanatate multa sofiucai!
cristina ar fi bine cand veniti in tara sa-i faci un control orl biei. macar sa stii ce si cum.
pupici
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
grati.ela spune:
Cristina si Ozi are rau de masina. A debutat la 9 luni si a fost extrem de agresiv pana pe la 7 ani. Noi nu mergeam la drum mai lung de 3 ore si asta numai cat timp dormea. De cand s-a nascut Dudu, pt ca trebuia sa aiba grija de el cand se trezea a invatat sa-si controleze raul de masina. Noi am incercat sa-i dam pastilute, chiar si Peritol (mare greseala, a fost agitata, ii venea sa verse in timp ce era somnolenta...) dar fara efect.
miri_mik spune:
fetelor... am realizat ca.... nu suntem hotarati cu numele lui bebe?daca ma iau dupa kharma... bebeloi e impregnat de jeremy. dar am cautat sa vad c einseamna... dupa ce am respins noah ca prim prenume din cauza d eincarcatura religioasa.... am tradus jeremy - ieremia... am citit semnificatia si am intepenit. in nici un caz nu poa sa ramana jeremy noah:( dar oare bebe s-ar supara pe noi? sunt prostii poate, dar ca si ziua de nastere, consider ca numele trebuie sa fie ca o manusa pe viitoarea personalitate...
dar ce ne facem? bruno zice bebe jeremy... noi la fel... imi vine sa plang:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik fetelor... am realizat ca.... nu suntem hotarati cu numele lui bebe?daca ma iau dupa kharma... bebeloi e impregnat de jeremy. dar am cautat sa vad c einseamna... dupa ce am respins noah ca prim prenume din cauza d eincarcatura religioasa.... am tradus jeremy - ieremia... am citit semnificatia si am intepenit. in nici un caz nu poa sa ramana jeremy noah:( dar oare bebe s-ar supara pe noi? sunt prostii poate, dar ca si ziua de nastere, consider ca numele trebuie sa fie ca o manusa pe viitoarea personalitate... dar ce ne facem? bruno zice bebe jeremy... noi la fel... imi vine sa plang:( miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31 Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
am cautat si eu pe google sa vad .. hmm, te inteleg .. chiar nu stiu ce sa-ti spun si cum sa iesiti din dilema. poate sa ramaneti la noah .. sau la remy noah .. suna tare bine. sau de ce nu sa alegeti nu alt nume ptr pitix, sunt sigura ca bruno se va obisnuit cu el!

Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
LUCA
La multi ani, iubaret frumos, pui de alinus! Sa fii fericit, norocos, vesel si optimist!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
ISABELLA
ALEXANDRU
MIHNEA
La multi ani! Sa fiti sanatosi si norocosi!

SIMONABB
ANCASOARE

La multi ani! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun