Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Diamar iti trimit o

Da' mådålina noastra pe unde umblå??Chefuieste?!

fetelor eu cand citesc cum vorbiti de fructe/ legume din gradinå må apuca o tristete in adevaratul sens al cuvantului.Cumnata mea are o bucata de pamant daca pot spune asa inchiriat pe care 'se joacå' pe perioada verii..Mai pune si ea ceapå, rosii(care nu se coc niciodata, decat le folosete gogonelele pt muraturi , ca så le papa eu), mai pune cateva capsunele dar se fac micute si fara gust.Ce zic eu ca e ca la Romania si aici nu se gaseste niciodata, e visinul care il are si ma infrupt de fiecare data cand merg la ea vara.Aa mai are si 2 pruni in curte din care mai face magiun pe care sårim cu totii..In rest de cumpårat ioc, oricat de verde e culoare pe eticheta produselor nu se compara cu cele pe care le pui tu cu mana ta le ingrijesti , le culegi.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Gata, am trimis un link cu poze pe mail.

Liliacule, si eu schimb pampersi intr-o veselie. Dar ma bucur, ca are niste dureri de burta dc nu face in ritmul ei, asa des.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika mami, nu vrem sa te intristam. Hai macar in vizita si papa cat poti . Doamne ajuta sa aveti cat de repede casuta voastra sa puteti pune pe langa ea tot ce va doriti

Santo gata, m-ai facut sa ma hotarasc clar, fierb eu orezul , sucroza e un indulcitor foarte rau pentru organism.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Ma bag si eu ca musca....
Si Tudor are niste bubite pe la gurita dar, cred ca sunt de la laptic. La fel au si alti bebelusi din parc. La Tudor dispar la frig. Poate si la Natalix e la fel(mie asa mi se pare) doar ca ea s-ar putea sa aibe pielea mai uscata.Eu il dau cu ulei de masline si pe fata dupa baita(pana dimineata e tocmai bun de pupat)si l-am mai dat f rar cu www.laropharm.ro/popup.php?categ=4&id_produs=1" target="_blank"> gel de galbenele .

Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Gata, am trimis un link cu poze pe mail.

Liliacule, si eu schimb pampersi intr-o veselie. Dar ma bucur, ca are niste dureri de burta dc nu face in ritmul ei, asa des.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Io am vazut prima!..Ce razåcioasa grasunica am vazut eu!! e o frumusete si are niste bulanase

Mami så nu te ingrijorezi si så nu te consumi cu bubitele acelea da?pt ca nu e grav.. stai linistita si nu mai citi de pe net toate prostiile alea ca te fac så le si crezi si chiar nu e cazul..Te tzuc dulce

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Natalix e o scumpa, are un zambet asa frumos! Si freza faina, de parca ai tuns-o. Ca sa nu spun cat mi-s de dragi copiii care dorm defect "profesional" . Nu mi se par bubitele ceva grav. Sper sa se rezolve

Fetelor, va pup cu drag ca trebuie sa fug . Noapte buna!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Iulika, nu-s foarte ingrijorata, ca ea nu pare deranjata de ele.Sper si eu sa treaca, sa nu se agraveze.

Moni, la Natix se agraveaza la frig.

E drept ca si baga in gura tot..linge/suge hainele cu care e imbracata, jucarii, lenjerie de pat, scutece, absolut tot ce prinde...

Raluk, ce cosmetice folosesti pt Alex? I-as lua si eu ceva bio pt pielea sensibila. Pana acum am folosit chicco, dar vad ca pielicica pe corp e cam uscata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hihi Liliacule, ba al meu face tot de 6-7 ori. Eu schimb si 10 pamperi pe zi kk si pipi Eu am tacut malc sa nu sara fetele pe mine. EU chiar nu ii dau nimic, asa e el, asa a fost de cand l-am nascut. Pe o parte baga pe partea cealalta scotea imediat. Acum la fel face, dupa fiecare masa aproape si mai face si intre

Fragutza, descarc acum ce am facut de dimineata poze si le pun. NU stiu cat de bine se vad, n-am reusit sa le fac asa cum trebuie. SPer sa intelegi ceva.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,

La multe lunite dovlecel de Diamar!

Nu am reusit sa mai intru azi dar am revenit ca sa multumesc tuturor fetelor pentru ajutor in problemuta noastra. Maine spre sa ma pun la zi ca citsc in paralel si cap 68 si sa pot raspunde si eu.

SI in caz ca nu reusesc La multe lunite sarbatoritilor de maine si La multi ani Luto! Sa fii bucuroasa si sanatoasa si sa reusesti sa realizazi ce ti-ai dorit in Viata!

Pupici si noapte buna

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Happy Valentine's Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Daca tot ii era dor Ralucai de mine, iata-ma-s la apel! Prezenta!
Imi pare tare rau fetelor ca nu am timp sa ma scriu pe forum. E o perioada tare grea pentru mine si Mosorelul meu cel mic nu prea ma lasa sa dorm noaptea. Sunt in pioneze.

N-am mai citit nimic de 12 capitole, asa ca n-as sti ce sa va spun.

Dar mi-e dor de voi si va pup pe toate.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput