Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fraguta te-a inebunit cu diagnosticul. Poate este o forma usoara totusi si trece cu cremuta. Este bine totusi sa o vada un dermatolog.
Si ce bine a luat Natalix in greutate si-n lungime . Bravo ei!

Mai fetelor, vad ca voi majoritatea aveti pb cu la bebe...dar mai sunteti cu kkciosi ca noi?? De-aia de fac de 6-7 ori pe zi?? Ma tot gandesc la un ucilagiu de orez...dar parca e prea devreme totusi. Daca pap eu de-astea...ma duc naibii cu totul ca si-asa stau sa pocnesc

diamar Capul sus, copila, ca toate se rezolva mai usor daca ramai optimista! Nu stiu ce sfat sa-ti dau dar macar te tare de tot!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Seara buna!

Diamar bafta multa cu ochisorul lui Matei. Si eu am auzit opinii si opinii, cei mai multi spuneau sa se astepte pana la un an, dar citisem pe net si de operatii facute mai devreme. M-am interesat si eu pt ca si lui Andrei ii lacrima un ochisor si i se tot infecta. Pana la urma i-a trecut dar nu stiu daca de la masaj, de la picaturi sau de la sine!

Apropo de ce zicea Fraguta cu mango, in seara asta mancam eu si Adi un mango si i-am dat si lui Andrei sa linga o feliuta. A fost extaziat, si nu exagerez, impingeam cu manuta lui mana lui Adi in care avea feliuta si cand i-o scotea din gura ridica din capsor dupa ea! Nu imi venea sa cred pt ca asa i-am mai dat zilelea astea sa linga mar, para dar nu a parut prea incantat. Oare e ok sa le dam fructe exotice?

Raluk mi-a placut cum iti sta tunsa. Se aranjeaza super parul!

Fragutza ce unguroaica grasunica ai! Ptiu, ptiu sa nu-i fie de deochi. Poze cu ea cand ne mai pui? Imi pare tare rau de diagnostic, dar eu zic ca mai bine sa o vada si un pediatru!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Am o intrebare legata de cerealele cu fructe, ca vad ca sunt tare laudate. Mie mi se par cam departe de "natural", fiind fructe uscate, sau aroma, sau ce o fi. Nu mai bine punem cereale si fructe de la noi? Si am mai vazut printre cunoscuti care incep cu astea. Si oare nu ar trebui vazuta intai toleranta la fructe? Sa inceapa cu suc de mere si cu piure de banane, piersici, etc. si abia apoi cu cereale cu banane si piersici?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Bine punctat, Raluk.Nici eu nu cred in "naturaletea" lor,a cerealelor cu fructe. Dar, eu nu cred c-o sa-i dau cereale , sa vedem ce zice si dr.

Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Hai sa vb in cunostinta de cauza..adica io-ti arat bubele ei, tu mi le arati pe la Atomix Trimit acum o poza pe mailul comun.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

La fel are si Brucu meu si cam in aceleasi locuri..si la fel folosesc Locobase.la fel se evidentiaza cand mergem afarå..Dar ca si acolo aici nici nu parea ceva anormal..Mi-a spus ca multi fac , ba de la bålute, ba de la frig , ba ca au pielea sensibilå..Acum, drept så iti spun de vreo 2 zile parca, parca nu s-au mai inrosit asa .Eu am mai folosit si INOTYOL, nu stiu daca e in si romania dar mi se pare ca de la crema aia s-au uscat si nu mai se inrosesc..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Moni_iulia bun atunci, deci nu sunt singura care isi pune semne de intrebare...

Santo multumesc mult . Eu cred ca e ok orice fruct vor ei, orice leguma... au si ei preferinte, ce sa le faci? Atata timp cat nu e ceva nesanatos, gen cola si cartofi prajiti Eu asa am ramas cu idei in cap din ce am citit, ca totul trebuie treptat, si nu trebuie fortati, sa nu capete o aversiune fata de mancare.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Mai fetelor, vad ca voi majoritatea aveti pb cu la bebe...dar mai sunteti cu kkciosi ca noi?? De-aia de fac de 6-7 ori pe zi?? Ma tot gandesc la un ucilagiu de orez...dar parca e prea devreme totusi. Daca pap eu de-astea...ma duc naibii cu totul ca si-asa stau sa pocnesc

Cu fier sau ceva vitamine cu fier ai incercat? Am observat ca Tudor se constipa de la elevit-ul meu dar, acum am inceput sa-l iau constant sperand ca rezolva caderea parului. Mie dr mi-a zis sa iau pana la sf alaptarii si-mi mai daduse si supliment de fier dar, deja era groaznic pt fundul meu burtica mea.

Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Liliac sa stii ca si andrei era mare cacacios pana acum vreo luna si ma tot batea la cap medicul de familie si asistenta ei sa-i dau un pic de ceai de menta, ca vezi doamne face prea des. Eu nu am vrut, tocmai pt ca ma gandeam ca mai bine cacacios decat sa iaba probleme ca alti bebei. Si uite ca acum s-a reglat el singur, face odata sau de doua ori pe zi. Si daca e la san e regula ca se duce pana la gat! Asa ca lasa-l in pace pe Radulescu cel roscatel!

Raluk eu chiar am cumparat o cutie din asta de cereale de la Nestle ca ma batea gandul sa incerc sa-i dau seara. Am cautat pe net sa gasesc unele care se fac cu apa, dar nu au lapte praf. Singurele pe care le-am gasit erau astea cu orez si roscove. Dupa ai m-am uitat pe cutie si am vazut ca au sucroza. Pt ce naiba le indulcesc nu stiu! Asa ca deocamdata nu i-am mai dat si sunt tare curioasa daca exista unele fara indulcitor. De cereale integrale eu citisem ca nu se dau sub un an, dar nu mai stiu unde.

BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

moni tocmai ca vreau sa evit sa ma eu ca abia-abia ce m-am reglat cat de cat si plus ca fac fisuri si parca m-am saturat de unsori si dureri si sangerari prin locri neprietenoase De-aia ma gandeam ca poate exista vreo solutie de compromis. Daca nu...mai suport eu vreo 3 luni ca nu-i bai.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Iulika, beibi , asa mi-a mai zis si mie, ca de la balute, de la pielea sensibila..nicidecum ce grozavii citisem pe net.

Santo, acum incarc niste poze!

Liliacule, o sa merg si la un dermatolog.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Stiu Raluk, si eu stiu ca nu trebuie fortati si imi aduc aminte si din copilarie, ca uram anumite alimente si cand ma mai fortau bunicii sa le mananc nu stiam cum sa le scuip si sa le ascund prin buzunare. Asa ca nu vreau sa-l fortez in nici un fel, ca oricum are cu cine semana mofturos (si eu si Adi am fost la fel)!

BOTEZ

Mergi la inceput