Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*
Raspunsuri - Pagina 9
monica_dicut spune:
UIte aici http://picasaweb.google.ro/Buflici26/LunaA4A#5418078712847675410 se vede putin. Era inceputul, inainte de Craciun
MA scuzati ca nu mai stau sa pun intre ghilimele etc linku...
Descarca cum alea de azi si revin
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Raluk, ce cosmetice folosesti pt Alex? I-as lua si eu ceva bio pt pielea sensibila. Pana acum am folosit chicco, dar vad ca pielicica pe corp e cam uscata. |
Am mai scris o data cu caractere mici de rusine . Noi inca nu am trecut la cosmetice de la baita completa in ceai de musetel. O data doar a facut kk si pe picioare si mi s-a parut cam lipicios si l-am dat cu gel de dus. Io am de la astia sampon, gel de dus, crema de corp de cand aveam firma de produse bio. Poate o redeschidem anul asta DACA se scoate forfetarul si DACA e cuminte Alex . Pentru ca si eu si prietena mea asociata am nascut anul trecut (ea in iulie). Deci nu ne puteam ocupa de firma cat sa le platim forfetarul ala. Si total pe langa subiect, prietena incerca de 8 ani sa aiba bebe, eu iar credeam ca nu sunt sanse, deci eram puse pe afaceri .
Dar ce folosesc totusi: de la napati sau rangali www.napati.ro/produse/ingrijire/Balsam_calmant_pentru_iritatii,_175_gr,_100--16--1.html" target="_blank">asta si la fund si pe burta la masajul de colici si pe cap pentru cojite. Asta imi place tare mult, cum am mai spus, nu numai ca e bio (cum sunt multe produse care totusi au o eticheta de ingrediente lunga lunga si cu chestii care nu stii ce is)... dar are ingrediente naturale. Tot de pe site-urile astea mai am: www.rangali.ro/details.php?categ_id=8&prod_id=99" target="_blank">crema cu zinc, www.rangali.ro/details.php?categ_id=8&prod_id=97" target="_blank">crema cu galbenele. Si mai am www.rangali.ro/details.php?categ_id=8&prod_id=63" target="_blank">lotiunea asta, uite ce interesant scrie la ea. N-am folosit-o inca pentru ca scria ca numai peste 3 luni. Si mai am tot bio si folosesc la scutec de la Aboca www.musetel.ro/prospect.php?id=2565" target="_blank">crema de galbenele.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
Monicule, da seamana cu ce are Natalix. Eu as vrea sa merg si la dermato,saptamana viitoare. Offf, mama ma-sii..
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluk16 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Daca tot ii era dor Ralucai de mine, iata-ma-s la apel! Prezenta! Imi pare tare rau fetelor ca nu am timp sa ma scriu pe forum. E o perioada tare grea pentru mine si Mosorelul meu cel mic nu prea ma lasa sa dorm noaptea. Sunt in pioneze. N-am mai citit nimic de 12 capitole, asa ca n-as sti ce sa va spun. Dar mi-e dor de voi si va pup pe toate. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Ce noroc ca am stat sa-i raspund Ralucai!
Am sperat sa lipsesti de bine ce ti-e .
Pupici dragi! Si asteptam sa ai o perioada mai linistita
Fragutza spune:
Raluk,merci mult! Pare interesanta lotiunea aia!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
lutoniana spune:
citat din mesajul lui santorini Apropo de ce zicea Fraguta cu mango, in seara asta mancam eu si Adi un mango si i-am dat si lui Andrei sa linga o feliuta. A fost extaziat, si nu exagerez, impingeam cu manuta lui mana lui Adi in care avea feliuta si cand i-o scotea din gura ridica din capsor dupa ea! Nu imi venea sa cred pt ca asa i-am mai dat zilelea astea sa linga mar, para dar nu a parut prea incantat. Oare e ok sa le dam fructe exotice? |
eu vin la voi dupa baita....ca acum sunt efectiv rupta in doua .....imi vine sa plang de oboseala si draci in popou ......
azi pot sa spun ca s-a diversificat si david, a mancat piure de mango ....si m-am oprit eu sa-i mai dau ca el ar mai fi haplit.....
sugea tot ...si-si mesteca si buzele si ma tinea cu ambele manute sa nu plec de-acolo .....
NO COMMENT
asta in timp ce isi crea singur voma cand am incercat sa-i dau piure de morcov cu pastarnac nici nu a pus limba...DELOC
am asa multe sa va spun.....si nu am mancat azi
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
UIte asta http://picasaweb.google.com/Buflici26/Dermatita#5437100621060549682 este cea mai elocventa. Am pus mai multe poze, le-ampus la gramada ce am incercat sa fac azi.
DAr am uitat ce era mai important si am vrut sa spun. Azi dupa amiza mi-a trecut mie as aprin cap sa-i dau cu lapte de la mine pe ele. Am stors cele 2 ramasite de picaturi de lapte pe un tampon demachiant si l-am tamponat. VReau sa va spun ca in foarte scurt timp s-au estompat.
EU cand s-a nascut l-am spalat cu sampon Bio, Earth friendly baby luat de la un magazin din Auchan. Il dadeam si cu ulei tot de la ei dar dupa un timp ii mireoseau toate hainele a ranced desi le spalam si am renuntat si am incercat tot ce era posibil. Acum am revenit la samponul bio si e mai ok. Azi din disperare i-am dat cu crema de la Buebchen fara parabeni pe care scrie ca e avizata si pt DA. Si chiar s-au estompat putin dar dupa laptele meu s-a vazut clar estomparea...
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
eu vin la voi dupa baita....ca acum sunt efectiv rupta in doua .....imi vine sa plang de oboseala si draci in popou ...... azi pot sa spun ca s-a diversificat si david, a mancat piure de mango ....si m-am oprit eu sa-i mai dau ca el ar mai fi haplit..... sugea tot ...si-si mesteca si buzele si ma tinea cu ambele manute sa nu plec de-acolo ..... NO COMMENT asta in timp ce isi crea singur voma cand am incercat sa-i dau piure de morcov cu pastarnac nici nu a pus limba...DELOC am asa multe sa va spun.....si nu am mancat azi Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Mami du-te diversifica-te si tu si povestim noi si alta data. Dupa diversificare fa-te bella sa te prinda miezul noptii asa .
Mi-e ciuda ca nu mai rezist pana la 12, ca aveam deja in minte texte de genul ca la noi in Ro deja se serbeaza ziua ta, ca si Revelionul vine pe rand pe fiecare meridian! Asa ca astept pana maine sa fac urari...
Dar cum de ati dat-o pe piureuri? Nu ai zis ca mergi o perioada numai cu sucuri de fructe? Pana mai inspre 6 luni? Haplea Davidosu te-a lamurit? Deja mi-l imaginez fugind dupa tine sa-i dai mango ala
Pupici dragi, fug la pat sa le inchid la astia uscatorul de par, doarme Relu cu piticul cu zgomot de fond de mai mult de o ora...
santorini spune:
Fragutzo sa-ti traiasca frumoasa! Eu zic ca seamana cu tine!
Luto cred ca s-au vorbit copiii astia! Chiar ma plangeam la fete ca nici nu a vrut sa deschda gura la supita de morcov (ca noi cu asta am inceput) in schimb sugea la felia de mango de ziceai ca-i tzatza!
Eu va pup si ma bag la somnic ca Andrei e fomicos noaptea, nu ziua!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
Fragutza spune:
Santo, creste inima-n mine cand aud asa ceva!