Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse intra in contul lui Alex!va multumesc!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hop si noi la spartul targului

Azi am avut iar o zi de kko zici ca-s coapta,ieri am suferit de durere de cap si azi de durere de stomac

M-am enervat,mi-am luat juniorul in carucior si tai-o la plimbare 3 ore n-am vazut pe nimeni si nimic

Cristina,colegul asta m-a ajutat la un examen,sa-mi pregatesc un proiect (ca si Raluk de altfel) si i-am zis de atunci ca ma revansez cu o cafea la sfarsit de sesiune.Cred ca ramane pe sesiunea viitoare
Shhttt,Calin nu stie nimic (glumesc)

Anamaria,

Ma bag la somn,ne citim dimineata

Dana,mami,ce mai faceti voi?

Nela,te pup dulce tare si te

Fraguta,Monica,sper sa se rezolve cu puiutii vostrii si sa nu fie DAva pup cu drag

Am fugiiit,noapte buna

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor am reusit cat de cat sa recuperez,insa mai am un pic..

MONI_IULIA felicitari ptr primul "tata" din viata voastra,abia astept si eu primul cuvintel

MELY felicitari ptr examene,esti o mamica model . Ce frumos ca puiutul tau a zis "mama",asta e cuvantul pe care mi-as dori si eu sa-l aud ptr prima data..

RALUK voiam sa-ti zic ca mie imi place foarte mult cum iti sta cu parul scurt...finutul tau e haios foc,are niste ochisori superbi iar de carliontii lui nu mai zic...
Sa stii ca si eu la inceputul sarcinii m-am tuns foarte scurt..aveam parul pana la mijloc,cret..

CRYSTINA s-a facut!! Asa ramane...

MIMIKA super filmuletul...nu credem ca e posibil asa ceva...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

MONICA sigur este vorba de DA?
Si Alex are o astfel de pata in frunte de marimea unei monede..noi inca nu am ajuns la dr dar sincer ma cam speriati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai, acum la spartul targului...vin si eu sa ma exprim. Din ceea ce-am vazut in pozici, din pacate, pare sa fie si la Dragoselu' si la Natalix DA Nu este o forma nasoala, e doar un inceput. Poate ca-i bine sa mergeti la un dermato, totusi.
Va si sper sa veniti cu vesti bune si sa descoperiti factorul care genereaza nebunia asta.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si daca tot e trecut de miezul noptii, vreau sa fac o urare din suflet

La Multi Ani, Lucia!!!!
Primeste toate gandurile mele bune si toata admiratia mea sincera!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri o viata intreaga de Davidosu' si speram sa vina si-o Sarah mica si frumoasa cu ochii ca marea!
Fie ca toate visele sa ti se implineasca!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Liliacule, asta e,o sa merg si la un dermatolog. Din ce tot citesc, vad ca nu prea e leac,mai trece cu creme, mai apare. Acum incerc sa identific de la ce apare.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

SI ACUM SA INCEAPA PETRECEREA......

LUCIA

Sa fii sanatoasa mami si sa ai parte numai de ce e bun in viata asta...Sa-ti fie viata plina de fericire,bucurie si noroc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Fetelor cine stie poezia aia: Pisicuta, pis pis pis, Te-am visat azi-noapte-n vis......???

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Luto, La multi ani, draga mea! Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!
Te imbratisez cu mult drag!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput