Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Liliacule, cand a avut Andra?

Natalie a mai avut un episod, la 2-3 saptamani..era plina pe fatuca de bubute. Atunci au trecut cu Cicalfate si toate hainutele spalate cu Dermalin.

Cele de acum au inceput timid, le-am vazut dupa ce o pupase tasu cu foc, el fiind cam neras. Tot au curs balutze, a mai lins jucarii si s-au agravat.

Scuze, girls, nu vreau sa acaparez discutia, da-mi tot sta mintea la ce-am citit.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

UIte asta http://picasaweb.google.com/Buflici26/Dermatita#5437100621060549682 este cea mai elocventa. Am pus mai multe poze, le-ampus la gramada ce am incercat sa fac azi.

DAr am uitat ce era mai important si am vrut sa spun. Azi dupa amiza mi-a trecut mie as aprin cap sa-i dau cu lapte de la mine pe ele. Am stors cele 2 ramasite de picaturi de lapte pe un tampon demachiant si l-am tamponat. VReau sa va spun ca in foarte scurt timp s-au estompat.

EU cand s-a nascut l-am spalat cu sampon Bio, Earth friendly baby luat de la un magazin din Auchan. Il dadeam si cu ulei tot de la ei dar dupa un timp ii mireoseau toate hainele a ranced desi le spalam si am renuntat si am incercat tot ce era posibil. Acum am revenit la samponul bio si e mai ok. Azi din disperare i-am dat cu crema de la Buebchen fara parabeni pe care scrie ca e avizata si pt DA. Si chiar s-au estompat putin dar dupa laptele meu s-a vazut clar estomparea...

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Io iti zic intre o gura de sandwich si cafea(azi n-am tiramisu)...nu e atopie!Are o dermatita,o iritatie pe piele,dar atopia este muuuult mai pronuntata,se vede de la distanta!Mergi la dermatolog!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Raluk incerc sa-mi fac timp sa-ti scriu despre proprietatile orezului,ca sa te conving ca nu sunt doar calorii goale.
Pana una alta,sa stii ca cel mai bun orez pt bebei este orezul brun(care e mai scump si nu stiu daca se gaseste in tara) dar se poate face f bine si din orez normal,nu neaparat faina de orez si apoi zdrobit cu blenderul bine de tot pana ajunge pasta.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Bine fie, la mine inca nu e miezul noptii DAR intind masa, pun fata de masa necalcata, scot paharele cu picior si bag la cuptor "pizzele" alea congelate, deosebit de gustoase si infiorator de chimice.
Desert nu am dar maine cumpar niste ingrediente pentru o tarta si daca are cine sa mi-o faca am sa mi-o si mananc....ca da, ati inteles e tarta mea, de ziua mea.
Fac 33 de anisori sau mai bine zis....."am prins in cununa vietii al 33-lea trandafir" (urare oribila pe care o scriam la copilasi pe carti cand le duceam cadou).

Sa inceapa cheful .....

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de urari,,,as putea sa spun ca sunteti primele dar mi-a scris un mail si un fost coleg de facultate in 10, crezand ca atunci e ziua mea....El ma felicita in fiecare an, dar mereu in jurul datei de 12. E un dragut ca nu ma uita.

Diamar multa sanatate si putere
Fetelor eu l-am dat pe David cu hidrocortizon si nu am de gand sa citesc nimic pe google ca sa imi cada si putinul par ce-l mai am.
L-am dat 5 zile parca sau 6...numai pe suprafata petelor si i-au trecut de la starea nasoala in care erau in mod miraculos. Ulterior am schimbat si eu detergent, am clocotit hainutele etc...ce faceti si voi.
I se intensificau in apa de la baita si suprafata lor era foarte aspra, doctorul nostru de familie l-a diagnosticat scurt: eczema.
Mi-a zis ca pielea lor trebuie sa fie foarte hidratata si foarte 'moisturizata' asa ca am lasat uleiul de masline si am inceput cu o crema care a dat rezultate.
Ca sa nu mai spun ca am si o creme speciala si minunata de la scumpa si draga de Santorini.

Tuturor bebelasilor le doresc numai sanatate ca e cea mai buna.

Asa cum am glumit cu o buna prietena de la odisee: "se pare ca toti dovleceii sunt patati" ....si sper ca gustati gluma.
Asta imi aminteste de o mica problema ce am descoperit-o la davidelu ....si eu ca eu eram agitata dar Adi mi-a spus pe un ton sfasietor: "vezi, nici el nu-i perfect cum nu suntem nici noi si cum nimeni nu e".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LUTO LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Acum mai scriu si eu din amintiri....
Mi-a placut ca Nela a fost in forma azi...si glumeata nevoie mare....Se pare greutatea buna a Anei e calea catre Nela pe care o stim noi
Mangulici explica-i lu'Piski sa nu mai planga ca de fapt el va fi un smecher cu camera lui, patul lui....etc...si nu un prichindel dinasta ca al meu care doarme cu masa si tasu la varsta asta
Bafta la despachetat si pupam puiul drag si scump. Stai linistita, cata vreme esti acolo cu lapticul cald nu se va teme de nimic puiul mic.
Crystina azi mi-am propus sa te sun si pe Claudia.....dar am avut o zi groaznica, dar absolut infioratoare asa ca am uitat sa sun si la Adinus care ma sunase dimineata.....Dar imi iau revansa fata de toata lumea si fata de toate fetele pe care le iubesc.
Mesajul tau m-a impresionat profund.....eu cred ca o sa-l nenorocesc pe Adi cu jalea si oftatul cand va pleca Davidelu cu fetele.....sau mai bine zis cu viata lui...pe drumul lui....(si aici se pleaca mai devreme decat in Romania)
Pup si eu fetele...una eleganta si frumoasa balerina iar cealalta un dovlecel care face cinste acestei adunaturi de dovlecei cu obrajiorii ei dulci.
Techila draga mea....ce sunt eu varza dar tu .....esti o fata de milioane pt ceea ce faci si pt cum te descurci...dar mai ales pt umorul tau pe care-l savurez....Felicitari pt ca faci fata la doi pui, doi caini, o pisica, te mai suporti si tu pe tine insati (ca la mine si asta e dificil)....
Sabinamami esti in concediu sau cum ? ca ai scris azi cat pt o luna.....Mare bucurie ne mai faci. Eu salut cele doua fete minunate si in special febletea mea aia mare
La cat sunt eu de obosita si ciufutizata...in multe posturi de-ale tale si de-ale Ralukai16....mi se pare ca vorbiti o limba straina mie.
Ca sa vedeti cam cat duce capul meu....cand a zis Raluka ca ea se gandeste sa macine orezul...in loc sa privesc si eu in profunzime efectele benefice ale mancarurilor sanatoase ...m-am surprins in cap cu intrebarea: oare unde macina fratica orezul? cu ce ? cu rasnita de cafea ?

Suede vad ca si tu ai avut azi o zi foarte grea...
Liliachio ce draguti sunt copilasii tai in cort. Auzi, eu zic sa iti faci planul pt la primavara la o iesire cu cortul ...sa se bucure si astia mici de 'real life'

Incerc sa-mi mai amintesc .....si apoi sa va povestesc de Charlie ca tot ma intreba scumpa de Monica

Pup pe Iubitoarea de Tudoritape Biaz ....pe cine am mai citit azi ? pe Mary mamica eroina si sotie ideala: culta, cu copilasi, tanara, draguta....Cristina care pariez ca la ora asta nu mai are ciocolata
pe Selenica care e fix in aceeasi categorie cu mine: nu prea stie ea ce-i cu prajiturelele dar nu se lasa, de-asta o iubesc....auzi, esenta de cafea ....strangi tare bobul de cafea pana tasneste esenta din el
Natalixul e o bombonica cu o fetisoara de pui dulce.
O pup si pe mamica Maiei si o rog sa ia lucrurile mai usor si sa nu se mai framante asa mult. In fond, fetita e o delicata care mananca ca o domnisoara

Mergi la inceput

Danangie multam, dau un suc...ia zi care a adormit primul azi ? Alessio sau Mattia ?
Sa stii ca am vazut pozele cu noua ta casuta minunata dar nu mai stiu daca te-am felicitat. Sa traiti in ea ani frumosi si plini de iubire. Lucrusoarele se vede ca sunt noi si frumoase, alese cu drag si emotie. Totul arata impecabil iar tu ai muncit ca o martira
Eu cand vad femei ca tine sau ca Mary ma intreb daca nu ar trebui cumva intr-o zi sa spunem STOP....filmul sa se opreasca in loc si sa luam o pauza....o pauza nebuneasca in care sa uitam de datorii si de necazuri...sa fugim o zi pana la mare, sau pana la un castel, sau pur si simplu sa iesim cu sotul la o cafea pe o terasa cu scaune din fier forjat cu pernuta textila pe care eu personal le ador.
Nu stiu de ce m-am inclus si eu in categorie ca eu nu sunt asa eroina ca voi .....dar zau ca uneori ma intreb DE CE ATATA GRABA ? viata e numai una, asta pe care o traversam zilnic .....offfff......
ca devin melancolico=plangacioaso.emotiva si nu am de gand sa las garda jos tocmai azi cand trebuie sa demonstrez vietii ce am facut pana la 33 de ani....si sa o fac sa nu observe nerealizarile

Mergi la inceput

E adevarat ca mi-am desfacut o bere dar va rog, nu ma lasati sa scriu asa la nesfarsit

Fetelor vreau sa va cer ajutorul: cum sa fac sa-l culc pe David mai devreme ? Ca as vrea sa se trezeasca mai devreme.
El intra la baita la 10 si adoarme la 10.40-11. Dimineata se trezeste sa pape si in total doarme pana pe la 10 dimineata chiar mai mult.Ia mesele de dimineata cu ochisorii inchisi si ii deschide pe la 7-8 cand schimbam chilotelul, ne iubim, radem glumim si nanel iar.

Pai m-am dus azi ca o patzachina cu copilul la 9 la Charlie unde a fost SUPERB si el a adormit bustean
Charlie canta la o pianina imensa, cu microfon cu nebunii(asa cam ca la nunta) toti copilasii urlau, bateau in tobe zanganeau toate zanganitorile si instrumentele pamantului ce le aveam primite fiecare, aplaudau, tipau, chiuiau si al meu dupa 15 minute dormea dus in tot acel iures.
Cei mici stateau la mamici in brate si se uitau, sau stateau singurei in fund.....cei mari (cu varste in jur de 1 an faceau tambalaul)...si al meu dormea.

Eu am incercat sa-i fac baita mai devreme, a papat dar dupa aceea a stat treaz si tot la 11 noaptea s-a culcat.
Cum naiba sa fac ?

Mergi la inceput

Ma duc sa ma culc ca sa fiu si eu maine fresh.
Bine ca s-a incheiat ziua de azi si sper ca maine sa fie mai bine.
Va pup si las pentru toate fetele bunataturi virtuale

Mergi la inceput