Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*
Raspunsuri - Pagina 12
lutoniana spune:
Langa fursecuri va pun si ceva frumos ca sa incepeti ziua bine
www.youtube.com/watch?v=LbHxaxFTxJw&feature=related" target="_blank">Dedicatie pentru FETELE MELE
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Langa fursecuri va pun si ceva frumos ca sa incepeti ziua bine www.youtube.com/watch?v=LbHxaxFTxJw&feature=related" target="_blank">Dedicatie pentru FETELE MELE Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
La papanashi,grupul Erikai,era o mamica care era intotdeauna foarte atenta cu fiecare si ne facea surprize care mai de care.Daca as fia vut timp suficient,tare mi-ar fi placut sa daruiesc fiecarei mamici un mic cadou,deocamdata am incercat azi,pentru Lucia.
Lutoniana draga,iti doresc un calduros La multi ani!Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca!
Ti-am lasat un cadou pe mailul comun!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi...ma rog, pentru cine o fi buna!
Ieri la control a fost totul ok, dr zice ca aratam foarte bine, am verificat toate cele si nu mai trebuie decat sa continuam cu masajul la piciorusul drept, insa nu e grev. Peste 2 sapt incepem diversificarea direct cu piureutz de mar copt.
Am facut vaccinurile, la intepatura nu a spus nici pas, am reusit sa nu vomite nici Rotarixul, toate bune si frumoase, m-am bucurat ca se simte super bine si e voioasa, insa aseara avea febra 38, am dat nurofen si am zis sa nu ma panichez ca nu e mare febra, insa, surpriza, dimineata avea deja 39..am bagat supozitor cu paracetamol....mi-e frica de mor, sper sa trecem peste febra astazi ca eu fac cu capu'.
Multumesc ca v-ati gandit la noi si daca aveti sfaturi pentru scazutul febrei dupa vaccinuri, va rog sa nu ma ocoliti, tare amarata sunt.
Chiar daca am citit tot din urma nu va suparati pe mine daca nu am puterea sa va raspund, da?
Va pup si va doresc o zi minunata. Ma duc langa pitica.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
LUTO
x_ggg spune:
Neata, fetelor!!!
Am citit, si citit...si intreb: DA` EU DE UNDE IAU PRUNE, NEAMULE??? Ca eu stau intr-un targ mai de la tzara asa, am luat ieri din Kaulfand niste prune galbene, foarte acre pe care i le-am dat lui Junior, dar fara efect....
AL meu in primele 2 luni facea kk de fiecare data cand papa la san, nu stiu de ce s-a schimbat asa...sapt trecuta a facut in 4 zile consecutive cate unul si dupa aia pauza 4 zile...si se screme pana plange, se vede ca il doare burtica...
Colac peste pupaza, aseara cand l-am cantarit, am descoperit ca avea cu 20 de grame mai putin decat acu o saptamana.... cantarit in aceleasi conditii mereu.... Ce naiba ma fac cu el, dc avea diaree intelegeam de ce nu a luat in greutate, dar asa?? De foame nu plange, papa destul de des, e in schimb un bebe foarte activ...
Stateam ast-noapte si ma gandeam ce s-a schimbat de saptamana trecuta, ca pana acu a luat f bine in greutate...ei, de o saptamana tin si eu un fel de regim: adica nu mai mananc paine, cartofi, am limitat f mult dulciurile(spre deloc) si am inceput sa pap fructe crude... Rezultatul pt mine e bun, am scapat de 2 kg (din cele 20 pe care le am in plus), dar oare asta sa fie cauza?? Laptic este, el suge multumit....
Ce sa fac???
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
Diamar noi avem aceeasi problema cu canalele infundate, am fost la un dr foarte renumit aici in Bucuresti, si la alti 2 si am primit acelasi raspuns peste tot: nu intervenim pana la un an pentru ca se pot infunda din nou si nu isi au rostul mai multe interventii, mai ales ca odata cu cresterea nasucului se pot desfunda si singure.
Eu ti-am spus ca raspunsuri am primit noi...sper sa te ajute.
Multa sanatate.
lutoniana spune:
Sabinamultumescccccc, dar de unde mai ai tu poza cu Davidelu la maternitate ?
Ce tare m-am emotionat
Multumescccccc, nu am cuvinte.
Alex buna dimineata. Lasa sa-si faca efectul Nurofenul inainte de a trece la altceva si supozitorul de asemenea. Daca tonusul fetitei e bun febra va scadea, fii sigura de asta. Incearca sa nu te panichezi pe langa ea, asa cum iti este tie felul, hai fii tare.
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabinaY. Ti-am lasat un cadou pe mailul comun! |
oare Lucia o fi deschis cadoul??!! pot sa bag si eu un ochi?!! pash, pash..nu ma vede nimeni, da?!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
x-ggg eu cand aveam probleme mari mancam prunde dinacelea uscate. Sa gasesc la tarani in piata ...asa afumate yamiiii sau la supermarketuri acolo la fructe uscate, confiate etc.
Acum nu stiu de care se dau la bebelusi dar poti manca tu in prima faza cateva sa vezi poate se regleaza si puiul.
alex25 spune:
Luto esti o draguta ca deobicei, sincer iti spun ca la cat m-am sucit daca sa ii fac sau nu vaccinul, nici nu ma mira ca a facut febra, si pentru ca intr-un fel ma asteptam (desi nu febra atat de mare - la 39 ma refer) nu sunt panicata in adevartul sens al cuvantului, inca, dar sunt amarata tare.
Va multumesc din suflet ca existati, tare ma ajuta pe mine.