Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*
Raspunsuri - Pagina 13
Dana15 spune:
am vazut cadoul Sabinei..ce emotionant!!! si frumos..cred ca va fi incantata mamica noastra draga!
Lucia mami..as vrea sa-ti urez ceva frumos, dar parca nu gasesc cuvintele..sa ai parte de cat mai multe lucruri bune in viata, sa ai alaturi oameni dragi si buni, sa fii sanatoasa..te imbratisez cu mult drag!!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Luto!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Alex, daca nu scade mai bine fugi la dr. Mie imi zisese sa merg la urgenta in caz de ceva.Acum,39 nu e mare daca scade la paracetamol(cica novocalminul nu-i bun pt bebei asa mici desi ar scadea mai bine febra). Sosetutele cu otet jumate otet jumate apa sunt cam controversate ca cica s-ar absorbii alcoolul, in ultima instanta un prosop ud la temperatura camrei dar, asta doar daca creste excesiv.Cred ca mai bine suni pediatrul.
x-ggg mie mi s-a intamplat sa-mi scada productia cand am incercat un regim nu si calitatea. Eu mi-am bagat picioarele in regimuri pana dupa Paste cand va face puiul meu 6 luni. Nu mai sunt de multa vreme snur asa ca 2 luni in plus nu mai conteaza. Important e sa pape dragostea mea.
Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
moni_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
oare Lucia o fi deschis cadoul??!! pot sa bag si eu un ochi?!! pash, pash..nu ma vede nimeni, da?! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Si eu?
suede spune:
Buna dimineata,
Luto
LA MULTI ANI!!!!
Tot ce-ti doresti,multa sanatate si fericire.
Multumim de tratatie si de dans .
Si pentru ca este o zi speciala si pentru noi-implinim 4 lunite- va invitam si noi la sampanie,cockatil-uri, ,,tort,bere,pizza...si ce mai vreti,dar sa spuneti.
Va asteptam la petrecere!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
moni_iulia spune:
Ce cadou lacrimogen!
Mie nu-mi vine sa cred cat de mici au fost. Am fost sambata in vizita la o prietena care a nascut de curand.Puiutul avea 3 saptamani si mi se parea asa mic...
monica_dicut spune:
MUlti ani traiasca, multi ani traiasca,
Laaaaaa muuuuulti aaaaaani,
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
Laaaaaa muuuuulti aaaaaani,
CIne sa traiasca? CIne sa traiasca?
Laaaaaa muuuuulti aaaaaani.
Luci sa traiasca, Luci sa traiasca,
Laaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaniiii!!!
Happy BIrthday to you,
HAppy Birthday to You
HAppy Birthday dear LUci,
HAppy BIrthday to you
TOate cele buna, sanatate, fericire, multi ani impliniti alaturi de familia ta frumoasa si la anul pe vremea asta sa te bucuri si de micuta Sarah cea cu ochii precum cerul senin
SI un brat de ce flori iti plac tie
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
angelli spune:
LA MULTI ANI LUCIA!
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
cristina_ana spune:
Neatza fetili!!!!
Astazi am zi de curatenie si nu pot sta cu voi. Dar am intrat special pentru una dintre cele mai dragi mamici de aici:
La multi ani Lucia!!!!!!!! Sa ai parte de toata fericirea din lume, sa fi sanatoasa, sa nu cunosti decat partile frumoase ale vietii si sa ai bucuria de a avea langa tine numai oameni care te iubesc si carora sa li se lumineze privirea la vederea ta! SI sa ramai mereu fata minunata care esti acum!
Eu iti fac cadou o bucatica din minunata ciocolata pe care am facut-o ieri! (si care e pe terminate, mancata in proportie de 90% de catre mine ).
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Dana15 spune:
Alex va fi bine micuta! daca totusi febra creste mai mult de 39 (in fundulet ai masurat, nu?) suna medicul si vezi ce zice; daca Alessia este ok, nu pare molesita/nu se agita suplimentar..incearca sa te linisteti si tu;
vad ca a zis Moni-Iulia despre comprese imbibate in apa la temperatura camerei..peste torace, mai ales..si comprese cu otet si apa la incheieturile mainilor si la picioaruse..sincer, nu cred ca se absoarbe asa mult alcool incat sa dauneze copilului;
sa nu fie foarte cald in camera (20, max 22 grade) si nici Alessia sa nu fie prea gros imbracata..
x-ggg sa stii ca si Ana a avut intr-o saptamana cu 60 grame mai putin decat la cantarirea anterioara..de atunci nu am mai cantarit-o (adica de 3 saptamani)..eu zic sa nu te ingrijorezi daca puiul pare vioi si vesel; au si ei perioade de stagnare.
Sa creasca mare si frumos Mihnea!!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri.
Dana, da, dimineata la 7 la trezire i-am masurat-o in fundulet si avea 39 fix, am bagat supozitor cu paracetamol, am papat si acum doarme, cand se trezeste o masor din nou si sigur voi suna dr, nu stau eu asa...sper sa fi scazut ca sa nu mai fie nevoie de comprede....Doamne ajuta, parca nici nu mai e asa rosie la fata...ca doar stau langa de ea de azi dimineata.
Va tin la curent.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!