Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*
Raspunsuri - Pagina 14
x_ggg spune:
La multi ani, LUCIA!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
Fragutza spune:
Neatza!
Luto, draga mea, La Multi Ani inca o data! Iau si o pizza chimica si abia astept si o felie de tarta!
Alex, mai bine ai suna pediatrul. Tot de la vaccin a facut si fata mea febra dar a scazut relativ repede cu panadol. Si-am tinut-o si un pic mai dezbracata.
x_ggg, nu stiu ce sa zic cu scaderea in greuatate. Daca in comportament nu e nicio schimbare nu e ceva de speriat. Mai urmareste un pic.
Dana
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
monique02 spune:
Buna dimineata,
Luci la multi ani si iti doresc o zi superba azi!
Fragutza Natix e blondina superba, cel mai mult mi-a placut cum dormea ea in caruciorul nou nout . Cu dermatita asta a voastra tin minte ca a avut si Teodora o data vara in jurul guritei de la suzeta si medicul nu ne-a dat nici o crema, ne-a zis sa ii dam suzeta mai putin.
hepilica spune:
Lucia - LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, draga mea, sa fii o mamica asa buna, senina, vesela si echilibrata cum esti acum. Sa te bucuri de comoara din viata ta si sa ai parte de multe bucurii si dragoste. Sa fie totul asa cum iti doresti.
Iti doresc tot binele din lume.
Te imbratisez din tot sufletul!
La multi ani!!!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
Sper sa nu vi se para tampita intrebarea, dar ce inseamna mai subtire imbracata?
Eu am in sufragerie 21 grade si o tin in mod normal imbracata asa: body cu maneca lunga subtire, dress subtire, bluzita si pantalonas subtirele pe deasupra....e ok?? Mi-e ca daca mai tai din ele sa nu raceasca, ca asta mi-ar mai trebui .....help, ca se trezeste si nu stiu cum sa o imbrac!!!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
Dragelor, multumesc ca v-ati gandit la noi..suntem bine, sanatosi! (asta-i cel mai important..restul, le rezolvam noi)
o sa fie o perioada in care nu voi mai intra atat de des (adica, nu voi mai aveau macar un post pe ora, ci doar unul-doua-trei pe zi)..nu plec si nu ma retrag pentru ca imi sunteti mult prea dragi ca sa pot face asta, dar trebuie sa ma concentrez pe o chestie importanta pentru noi si sa profit altcumva de timpul liber pe care mi-l lasa Ana.
va imbratisez si sunt aici, ...aproape
PS..ma duc sa vad ce scriu oamenii la coffee chat..subiectul zici ca-i facut pentru mine
PPS..de maine vreau sa intru si eu in gasca "scurtelor"..nu se mai poate, din pacate..plus ca imi ajut putin parul sa se mai regenereze si poate cu ocazia aceasta scap si de vopseaua chimica..ca tare mi l-a deteriorat!
tzuc!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
La Multi Ani Luci!!!!
Sa fii sanatoasa,fericita si Davidosu' sa va aduca multe , multe impliniri!!!
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
selen80 spune:
AZI E ZI DE MARE SARBATOARE PT CLUBUL NOSTRU, DRAGA NOASTRA LUCI ERA SI EA UN DOLVECEL MIC MIC SI DRAGUTZ (nu ca acum n-ar fi) ACUM FIX 33 DE ANI!
LUCIA
MAMICA DRAGA SI SPECIALA, ITI DORESC DIN TOATA INIMA SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA (CARE SPER SA SE MAREASCA IN CURAND ) SI SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI!
se pare ca azi ne imbuibam , ca ne cinsteste si Suede: sa-ti traiasca dovlecelul, la multe lunite!
La multe lunite si pui de Diamar, pt ieri!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Fragutza spune:
Alex, eu o tin in body cu manece lunga si-n pantalonas cu talpite. Cred ca e un pic cam grosut din ce zici. Si ca temperatura, e la fel si la mine.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
madalina84 spune:
LUTOsa fi sanatoasa,fericita si sa ai parte de ce iti doresti alaturi de familia ta.Sa ramai aceasi fata vesela, frumoasa si plina de viata.
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea Rasplata a sosit