Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*
Raspunsuri - Pagina 5
suede spune:
Raluk16
,stai linistita,trecusem de momentul critic si de-aia mi-am permis sa fiu comica ![]()
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
liliac1 spune:
Ia uitati cum se distreaza copilasii mei in timp ce eu bantui prin casa cu diverse. Intreaga actiune se petrece in...pat 
Cand i-am vazut sa mi se faca rau, nu alta!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
hepilica spune:
[quote]citat din mesajul lui liliac1
Ia uitati cum se distreaza copilasii mei in timp ce eu bantui prin casa cu diverse. Intreaga actiune se petrece in...pat 
Cand i-am vazut sa mi se faca rau, nu alta!
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
[/qu
ce frumos!!!! sunt atat de dragutei amandoi. andra e domnisoara mare..mai liliana. il iubesete mult pe radu, asa-i? ea l-a dus in cort? radu vad ca zambeste, ii place compania surorii mai mari. dragii de ei.
o mamica de milioane.
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Ia uitati cum se distreaza copilasii mei in timp ce eu bantui prin casa cu diverse. Intreaga actiune se petrece in...pat ![]() Cand i-am vazut sa mi se faca rau, nu alta! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Care v-a sa zica aveti si voi cort(bilele unde sunt) si mergeti pe burta.Noi l-am luat "la oferta" cu 70 ron si acum e parca 55 . Si cornuri manaca Radulescu de e asa frumos si tu mergi pe burta,nu?!

Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii

Romania
liliac1 spune:
Da,hepi, l-a tras acolo...numai ei stiu cum ca eu n-am auzit nici pas prin casa. Radulescu nu caraie, nu maraie.
moni avem si bile dar numai pe-alea n-am alunecat prin casa...asa ca le tinem in cutie. Asta mai imi trebuia, eventual sa-l traga pe bile in interior
Cornul este pentru Andra...dar eu stiu daca nu l-a diversificat si pe el un pic
?
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliac1
Vaaaaai, cat de bine-ti sta Nu'sh de ce dar am senzatia ca daca-ti pui si-o clamita-n par arati mai degraba ca surioara mai mare a lui Alex, nicidecum mamica lui scumpa si dulce.Ca sa nu mai comentez ca Alex seamana 100% cu tine. Si uite ce baiat cuminte ai ![]() Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila raluk, si tu esti ca mine, daca iti faci par tepi o sa zica lumea ca esti minora Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
Abia astept!

Multu mult

crissbebe spune:
Buna seara si de la noi..
LILIANA ce frumosi sunt copilasii tai..
Andra cred ca e o surioara tare iubitoare..Cred ca abia asteapta sa se faca mare Don Radulescu sa aibe cu cine se juca mai bine.![]()
Noi ne pregatim de baita..recuperez cap trecut si revin mai tarziu..
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
raluk16 spune:
Liliana sunt mortali ai tai puiuti 
. Sunt tare curioasa cum l-a dus Andra si mi-e drag de ei de mor cand mi-l imaginez pe Radulescu silentios, sa nu o dea de gol! 
Elle superba domnisoara, arata ca o mica frantuzoaica
. Dar pe nora mea cand o mai vad? ![]()
Moni_iulia mersi mult ca mi-ai zis, ca eu toate le bag laolalta
. Olite cred ca sunt stil fotoliu, am vazut prin pozele oamenilor ![]()
techila iar ai fost simpatica cu nervii pe sot. Io sper totusi ca te-ai calmat cand l-ai vazut ![]()
Diamar o sa incerc mai tarziu dupa ce reusesc sa-l culc sa o traduc. Acum eu mananc la calc si el maraie... Imi pare tare rau de canalele infundate, si eu stiam ca pe la un an se intervine... Cu diversificarea incepi la 6 luni pentru ca asa ai vrut sau pentru ca a fost bolnavior?
Alex mersi mult
. Nu ma asteptam la asa o reactie la freza mea ![]()
. Am tinut pumnii pentru control si vaccin. Cum a fost?
Crystina ai fost tare scumpa cu discoteca frumoasei tale Lilly. Foarte emotionant 
revin mai incolo
Fragutza spune:
Hello din nou!
So, doc zice ca e dermatita atopica, parea relaxat insa, a zis ca foarte multi copii au in ultima vreme. Mi-a dat o crema Locobase se numeste si trebuie s-o dau 7 zile. Daca nu vad vreo ameliorare in 3-4 zile merg si la un dermatolog.
Cu diversificarea mi-a recomandat sa astept pana la 6 luni pt ca ia bine in greutate. Acum are 7800 gr si 69 cm. Mi-a dat insa o schema, o voi scrie mai tarziu aici.
A controlat-o si la urechiuse, nu are nimic, a zis ca probabil si le descopera. Si mi-a mai zis sa nu mai folosesc betisoare ci s-o sterg cu un tifon.
In alta ordine de idei, mango si avocado nu-s de mine...eu sunt mai rustica, prefer merele si prunele![]()
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.