Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*
Raspunsuri - Pagina 5
suede spune:
Raluk16 ,stai linistita,trecusem de momentul critic si de-aia mi-am permis sa fiu comica
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
liliac1 spune:
Ia uitati cum se distreaza copilasii mei in timp ce eu bantui prin casa cu diverse. Intreaga actiune se petrece in...pat
Cand i-am vazut sa mi se faca rau, nu alta!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
hepilica spune:
[quote]citat din mesajul lui liliac1
Ia uitati cum se distreaza copilasii mei in timp ce eu bantui prin casa cu diverse. Intreaga actiune se petrece in...pat
Cand i-am vazut sa mi se faca rau, nu alta!
[/qu
ce frumos!!!! sunt atat de dragutei amandoi. andra e domnisoara mare..mai liliana. il iubesete mult pe radu, asa-i? ea l-a dus in cort? radu vad ca zambeste, ii place compania surorii mai mari. dragii de ei.
o mamica de milioane.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Ia uitati cum se distreaza copilasii mei in timp ce eu bantui prin casa cu diverse. Intreaga actiune se petrece in...pat Cand i-am vazut sa mi se faca rau, nu alta! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Care v-a sa zica aveti si voi cort(bilele unde sunt) si mergeti pe burta.Noi l-am luat "la oferta" cu 70 ron si acum e parca 55 . Si cornuri manaca Radulescu de e asa frumos si tu mergi pe burta,nu?!
Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
liliac1 spune:
Da,hepi, l-a tras acolo...numai ei stiu cum ca eu n-am auzit nici pas prin casa. Radulescu nu caraie, nu maraie.
moni avem si bile dar numai pe-alea n-am alunecat prin casa...asa ca le tinem in cutie. Asta mai imi trebuia, eventual sa-l traga pe bile in interior Cornul este pentru Andra...dar eu stiu daca nu l-a diversificat si pe el un pic?
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliac1
Vaaaaai, cat de bine-ti sta Nu'sh de ce dar am senzatia ca daca-ti pui si-o clamita-n par arati mai degraba ca surioara mai mare a lui Alex, nicidecum mamica lui scumpa si dulce. Ca sa nu mai comentez ca Alex seamana 100% cu tine. Si uite ce baiat cuminte ai Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
toata m-am emotionat. Multu mult mult
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila raluk, si tu esti ca mine, daca iti faci par tepi o sa zica lumea ca esti minora. ia sa incerci...si sa faci si poza Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
Abia astept!
Multu mult
crissbebe spune:
Buna seara si de la noi..
LILIANA ce frumosi sunt copilasii tai..Andra cred ca e o surioara tare iubitoare..Cred ca abia asteapta sa se faca mare Don Radulescu sa aibe cu cine se juca mai bine.
Noi ne pregatim de baita..recuperez cap trecut si revin mai tarziu..
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
raluk16 spune:
Liliana sunt mortali ai tai puiuti . Sunt tare curioasa cum l-a dus Andra si mi-e drag de ei de mor cand mi-l imaginez pe Radulescu silentios, sa nu o dea de gol!
Elle superba domnisoara, arata ca o mica frantuzoaica . Dar pe nora mea cand o mai vad?
Moni_iulia mersi mult ca mi-ai zis, ca eu toate le bag laolalta . Olite cred ca sunt stil fotoliu, am vazut prin pozele oamenilor
techila iar ai fost simpatica cu nervii pe sot. Io sper totusi ca te-ai calmat cand l-ai vazut
Diamar o sa incerc mai tarziu dupa ce reusesc sa-l culc sa o traduc. Acum eu mananc la calc si el maraie... Imi pare tare rau de canalele infundate, si eu stiam ca pe la un an se intervine... Cu diversificarea incepi la 6 luni pentru ca asa ai vrut sau pentru ca a fost bolnavior?
Alex mersi mult . Nu ma asteptam la asa o reactie la freza mea . Am tinut pumnii pentru control si vaccin. Cum a fost?
Crystina ai fost tare scumpa cu discoteca frumoasei tale Lilly. Foarte emotionant
revin mai incolo
Fragutza spune:
Hello din nou!
So, doc zice ca e dermatita atopica, parea relaxat insa, a zis ca foarte multi copii au in ultima vreme. Mi-a dat o crema Locobase se numeste si trebuie s-o dau 7 zile. Daca nu vad vreo ameliorare in 3-4 zile merg si la un dermatolog.
Cu diversificarea mi-a recomandat sa astept pana la 6 luni pt ca ia bine in greutate. Acum are 7800 gr si 69 cm. Mi-a dat insa o schema, o voi scrie mai tarziu aici.
A controlat-o si la urechiuse, nu are nimic, a zis ca probabil si le descopera. Si mi-a mai zis sa nu mai folosesc betisoare ci s-o sterg cu un tifon.
In alta ordine de idei, mango si avocado nu-s de mine...eu sunt mai rustica, prefer merele si prunele
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.