Pepenasi de iulie - august 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hai ca se mai lumineaza cerul bostanei...da Doamne!

La multi ani (chiar daca ne citesti sau nu) motiv sa ne petrecem nitzel

Mihamiha

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Tot aici

Miky,Timi are 11 kg la un an si aproape 8 luni.Fata de cat manca pe la un an,si ea manca foarte putin.Vorba ta,uneori dupa cateva lingurite e satula.Ea bea lapte la 8,ceva cereale la 10-11,sau alt mic-dejun,iar lapte la 13,dupa care face nani.Pe la 16 manca ce am gatit,ciorbe sau felul doi.Nu vrea niciodata amandoua.Pe la 18-19 ii mai dau iaurt,gris in lapte,orez in lapte,clatite,gogosi,budinca...ma rog,cam ce pofte am si eu ,apoi la 21 lapte si nani.Lapte bea in jur de 300-500 ml/zi.Intre mese mai papa fructe.
Mi se pare galbuie,ma gandesc sa-i fac ceva analize,ca nu i-am facut niciodata.
Si de la mine tot cate 10*

Mada Irl pup gagicile!Nu am mai vorbit noi de mult,dar sa stii ca ma gandesc tot timpul la voi,si nu am sa uit niciodata ceea ce ai facut pentru mine.
Anka,esti o persoana deosebita!
The Andreea m-a ajutat si ea foarte mult,si mi se pare ca nu i-am multumit niciodata suficient.Iertare !
Si inca multe fete care au foat alaturi de mine cu vorbe bune.
Va imbratisez cu drag!

La treaba cu mineeeee

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Asheeea...

Anko te iubesc fata da' asa cu nabadai! Si stii ce e mai nasol? Ca iaka ca pleci si io raman neconsolata!!! Ca vb aia iti pusesem gand rau si cred ca imi fac aparitia curand in tara

Miki Sonia a inceput scoala in sept anul trecut ca aici asa e. Se incepe mai devreme. Acum a avut o vacanta mica de doua zile deci maine suntem din nou la scoala. De Dilara, nu stiu ce sa-ti zic. Fac si io ca Mada, nu se infometeaza copilul si papa cat are nevoie. Iti zic tie ca mie degeaba imi zic altii, is romanca si nu-mi intra in cap! Nici Julia nu e mai departe, are 10.2 kg nascuta de 4.1 kg. Da' noi am avut ceva problemute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Mai fetelor eu ma tot plang k imi este greu din toate punctele de vedere dar am citit aici la mica publicitate cazuri carora le este si mai greu decat imi este mie
Asa imi dau seama k de fapt eu nu o duc chiar atat de rau/greu financiar de fapt cred k la mine problema este sufleteste

K daca o luam asa financiar oricat ai avea tot nu iti ajunge!

_
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

David are 10700g la 83cm si mananca normal, 3 mese si 2 gustari/zi.

Miky fata prietenului nostru de familie era foarte slabuta de cand s-a nascut. La 1 an nu termina un borcanel de iaurt de 125g si mai ciugulea 2-3 masline si cateva bucatele de paine. Deci asta manca ea toata ziua, firimituri!
De cand a inceput gradinita s-a ingrasat, s-a inaltat si mananca orice.

Acum, asa o fi felul ei, totusi nu strica si unele analize, macar te asiguri ca e ok!

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Kimmy pai fata ta mananca bine in comparatie cu Dilara!
Multumim mult pt voturile de 10*

Ariadna_br bafta la scoala! dar cam mica vacanta

A mea e nascuta la 2,400kg si 47cm dar totusi...zic eu k tre sa manance mai bine .
De unde isi ia vitaminele daca nu mananca mai deloc si nici fructe nu vrea. Mar cu biscuite nici atat
Offf.....greu!

_
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Sofia e nascuta cu 3200g si acum, la 18 luni are in jur de 9700g. Cred ca suntem pe locul doi dupa Ilinca a lui Capri.

Are vreo 6 mese pe zi, doua de lapte si in rest una de fructe si trei de mancarici diverse. Arata bine, cam slaba, da de atata timp ne'am obisnuit. Oricum, nu conteaza aspectul. Nepoata mea este o sclifosita la mancare si daca te uiti la ea pare un copil rotunjor.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Anyway,

Imi cer scuze aici public ca mi-am auto-asumat rolul de avocat pt unii si voua pentru faptul ca am stricat oarecum atmosfera. Asa-s io pusa cu tincusa stramb .

La jocuri nu prea ma bag, ma bag la ghidilat , ele se joaca impreuna si prefer sa le las pentru ca le dezvolta relatia dintre ele. Joaca cu apa primeaza spre "bucuria" mea , in rest nu ma plang, face cam tot ce ar trebui sa faca. Eu zic ca cea mai buna activitate pe care o puteti face cu ei e sa le cititi povesti sau carticele, le dezvolta atentia, puterea de concentrare si vocabularul. In rest, puzzle-uri si alte de astea vor veni ele incet incet.

Ma retrag si io la treburi ca si-asa azi functionez ca drogata ai zice ca dupa un an si ceva de treziri noaptea am ceva antrenament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut!
Am aparut si eu, cu niste arsuri groaznice la stomac si trista rau ca e maica-mea tare bolnava, sper sa nu fi facut pneumonie, azi merge la medic, dar e rau-rau

Legat de atmosfera - haideti fetelor ca nu e asa tragedie daca mai sunt si discutii si pareri impartite, ca doar asa e in viata, nu? Asa sunt relatiile interumane, nu putem fi mereu de acord cu toti ca am fi falsi. Iar daca nu putem sa ne spunem parerea deschis ce sens mai are sa scriem aici? Ca sa discutam despre vreme?

CAMY - Mada a avut cele mai bune intentii cand a scris ce a scris (dupa umila mea parere). Prietenul adevarat nu e cel care e mereu de acord cu tine (pe fata, ca sincer si in adancul sufletului nu cred ca putem fi in permanenta de acord cu cineva, decat daca suntem siamezi eventual) ci acela care are curajul sa iti spuna si adevarul atunci cand doare. Nu adevarul absolut, ca pe ala nu=l detine nimeni, ci perceptia lui despre adevar. Poate e gresit ce a spus, poate am gresit multe in ce am spus si nu e din cauza ca te judecam. Cu exceptia lui Bujo, a lui Sun si a catorva fete care te cunosc si in realitate, noi nu te cunoastem decat prin prisma a ce scrii tu aici. Poate e o cunoastere gresita, cu siguranta nu e completa, dar daca cineva te-a judecat gresit sau a spus lucruri care nu se potrivesc cu tine (cum esti tu cu adevarat) nu a fost din rea vointa ci doar din ceea ce a inteles fiecare din mesajele tale. Ti s-au dat sfaturi/pareri cat sa "iti crape capul" nu pentru ca sa te mai stresam sau incarcam in plus ci pentru ca ne-ai intrebat si noi am raspuns la ce am inteles noi ca ne-ai intrebat. Nu a spus nimeni ca nu-l ingrijesti bine pe Flavius sau ca esti o mama rea pentru ca nu-l alaptezi pana la 10 ani. Eu cred ca te-ai fi simtit mult mai prost daca nu-ti raspundea nimeni la intrebari si la mesaje. Ai primit atatea raspunsuri pentru ca TOATA LUMEA de aici de la pepenasi te indrageste, pe toate ne doare sufletul pentru tragedia prin care ai trecut, toate ne-am bucurat la nasterea lui Flavius de parca ni s-ar fi nascut propriul copil. TOATE am fost cu inima alaturi de tine si am stat cu sufletul la gura sa aflam vesti de la Sun pe 30 octombrie, TOATE ne-am bucurat alaturi de voi pe 17 ianuarie si am plans cand am vazut pozele de la botez... Eu n-am fost aici de la inceput dar nu cred ca s=a emotionat niciuna atat de mult pentru botezul vreunui alt pepenas. Si asta pentru ca tinem la tine, Camy!

MADA IRL - restul ti l-am spus pe mess. Imi pare rau pentru chinul cu dintisorii, si noi trecem printr-unul asemanator ca ies 3 canini deodata, dar macar Luca numai de vreo 2 ori pe noapte se trezeste...

Lasat copil cu altii - eu sunt dusa rau cu capul, n-am putut pana acum sa ma despart de Luca nicio noapte, cel mult l-am lasat cu maica-mea de dimineata pana seara cat am fost in Ungaria. Pe undeva imi pare rau ca nu am profitat, pt. ca cu 2 va fi si mai greu, dar pur si simplu n-am putut. Cred ca e mult mai greu pentru parinti decat cu copii. MAI3, Alexandra e mare acum, nu cred ca va avea absolut nimic pt. 4 zile, mai ales ca sta cu persoane dragi si in plus ea e atat de sociabila... Unde mergeti?

TRULI, felicitari pentru terminarea sesiunii! Asteptam poze!

DANA - iau progesteron pt. ca eu mereu am avut dereglari hormonale, l-am luat ca sa previn iminenta de avort la inceputul sarcinii, oricum iau doza mica si nu am restrictii gen stat la pat sau de astea. E superdraguta Clara cum canta ea!

KIMMY, ce sa zic, asa e cu majoritatea soacrelor... Din ce zici, e clar dusa cu pluta si n-are ce face... Bine macar ca nu va intersectati zilnic.

MADA UK, multumesc de aprecieri legat de covor! Si mie imi place, cand mai am timp o sa pun poze cu el in realitate, sa vedeti ca arata si mai bine ca pe net. Si cel mai important e ca ii place lui Luca. Sa ne spui cum a fost la vaccin.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 25+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Miky, eu sincer nu cred ca e nimic iesit din comun ca are 10kg la 18 luni. Adica na, nu toti copii sunt la fel, unii sunt mai grasuti, altii mai finuti. Iar cu mancatul... iarasi depinde acum; nici sa o indopi cu vitamine nu cred ca e indicat. Bine, mie imi vine usor sa zic, dar cred ca trebuie sa abordezi mesele cu relaxare, sa nu simta ca e o activitate stresanta mancatul asta.
Aida s-a nascut cu 2500g si 46 cm, si acum are aproape 12kg si 84cm (e cam dolofanici ). De mancat mananca asa (asta in ultimul timp, pt ca nu isi mentine un program batut in cuie multa vreme, brusc isi schimba singura orele de somn etc si n-am ce-i face):
-pe la 8 cand se trezeste laptic cam 200ml
-la 9.30 fructe blenduite cu orez/grau
-la 12.30 mancare gatitia sau ou fiert amestecat cu mamaliga, branza si smantana, sau peste cu mamaliga si mujdei (asta ii place la nebunie)
-doarme cam de la 14 la 16 si pe la 16 cand se trezeste mananca iaurt amestecat eventual cu fructe
-la 20 ciuguleste ceva de la noi, dar doar asa de pofta
-la 22 laptic (cam 230ml) si nani

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput