Pepenasi de iulie - august 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 18
ankalaura spune:
De Capri am zis ca spun... Didi a si intrebat ![]()
Apai ei sunt ocupati tare. A inceput sa miste treaba cu business-ul. Dupa experienta cu spitalizarea, din toate relele s-au ales si cu una buna: a inceput fata sa manance, ba chiar CERE de mancare!
Capri a intrebat de voi si mi-a tot zis ca nu a mai avut timp nici sa citeasca, desi ii lipseste....
Ce sa zic, poate zice nu-stiu-ce cantarul, dar parerea mea e ca Ilincul arata adorabil! Este ca o pisicuta finuta, foarte pletoasa, cu un breton plin de seriozitate (fata de a mea care are niste smoace in toate partile...), e subtirica precum un pui de balerina. E si mai putin inalta, totusi, dar are cu cine semana. Intr-un cuvant, e un copil super proportionat!
Fi-mea parea un mic urias pe langa Ilincuta.
Capri zice ca n-a vazut in viata ei copil mai cuminte ca al meu.
Erika nu a plans dupa mine deloc; i-am pasat-o lu' Capri in brate, din poarta, si am zburat. Si n-a zis nimic, in 3 minute se juca frumusel cu Ilincul si basta. M-am intors dupa ea dupa vreo 2 ore si gata.
Randul trecut, la Iriss, am crezut ca n-a plans pentru ca era cu Eliza. Acum a fost singura insa, si totul a decurs perfect.
Sper ca asta sa fie un semn bun pentru acomodare la gradinita, ca nu va dura mult si va trebui sa o incepem si pe asta...
Si inca o data le multumesc fetelor pentru ajutor!
Iriss ca s-a oferit sa le tina in acea seara, apoi a doua zi mi-a cumparat pampersi de la Carrefour 
Capri pentru ieri - si probabil ca o sa repetam povestea saptamana viitoare. Capri, daca citesti, sa stii ca pot sa fac eu papa si ti-o aduc la sufertas luni, daca nu ai cum sa te ocupi tu duminica!
Si mai am o Cristina forumista dar nu de la pepenasi, care o sa mi le tina joi pe amandoua.
Acum fug la trebi. Am o groaza...
Talciocul meu
flo1980 spune:
Dana ms, am fost pe faza, atata tot! 
Estrela 
Miky si eu am votat numai cu 10 stele, bafta!
Offf ce greu imi e la scris, ca am mozilla de cateva zile..
Va pup si o zi buna la toate!
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
MIKYCRIS spune:
Flo1980 multumesc mult-mult!

_
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452
Un vot in fiecare zi
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=miky77&id_user=3621
Tecky spune:
Ce nu-mi place ca au inceput iar discutiile pe forum......
Va citesc dar nu-mi place sa ma bag in discutii mai aprinse.
Va doresc o zi placuta!
Kimmy spune:
Sun
sa te faci bine!
Eu din fire sunt bolnavicioasa.Daca le-as insira,ati zice ca ma cel putin 50 de ani
.Dar toate trec...
Eu nu prea am rabdare sa ma joc cu Timi.Uneori ma trezesc ca ma trage de maneca si eu ii spun sa se joace cu altceva ca am treaba
.Nu inseamna ca nu ma joc deloc cu ea.Avem si noi activitati asemanatoare cu cele spuse de voi
.
Cu mancarea,am observat si eu,ca are perioade.2-3 zile abia manca,apoi iar intra in normal.Nu vrea oua.Ii dau doar camuflat.In schimb manca destul de bine carnea.Ieri am facut tocanita de cartofi fara carne si peste la cuptor.Mie mi se pare ca manca echilibrat.
Azi fac o ciorba radauteana
.Ciorbele sunt preferatele noastre.
Saptamana trecuta am experimentat si eu cu Timi lasatul la bunici.Niciodata mai mult de jumatate de zi.Totusi dupa vreo 2-3 zile de purtat de la o bunica la alta,a inceput sa planga de cate ori o lasam.Mama a lasat-o in pace si s-a calmat,soacra mai sa-mi sara in cap ca sunt mama denaturata ca las fata 2 ore cu ea,ca mai bine de o ora nu a reusit s-o calmeze din plans,si ca daca mi-a trebuit copil sa stau s-o cresc
.Ma rog,eu credeam ca-i fac o favoare ca-i las nepoata pe care o vede destul de rar si despre care sustine ca e singura pe care o iubeste si care merita orice.Dar de la spus la pus in fapta...eheee
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ariadnabr spune:
Neata si de la noi,
Biri oranjel n-am incercat si nici nu l-am vazut pe aici.
I-am dat bonjela si niste panadol pt ca urla ca din gura de sarpe si tragea din suzeta cu niste neeeervi....!!! A adormit intr-un final pe la 4,30. Am dormit si io 3 ore
Aia e, sper sa doarma diseara ca Sonia reincepe scoala maine. 
O zi buna,
Pup
Kimmy spune:
Mie mi s-a parut o discutie constructiva,care sper sa nu se fi lasat cu suparari
.E omenesc sa mai intelegem gresit unele chestii.Nu cred ca ar fi fost careva rau intentionat 
Timi are 16 dinti,totusi baga toate obiectele in gura mai ceva ca la primii.Si nu mi se pare ca ii dau ultimele masele.
Fug ca ma trage de maneca ![]()
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
MIKYCRIS spune:
Tecky
Cum merge cu elevii?
Kimmy altadata ai cu ce ii scoate ochii soacrei daca iti reproseaza h nu isi vede des nepoata 
Ariadnabr cand incepe scoala?
Intrebare -Dilara mea nu mananca mai nimic,asa e de cand am nascuto si ma gandeam sa ii dau ceva vitamine dar nu stiu ce
?
Dr pediatru zice sa nu ii dau k mananca atat cat considera ea dar sa fim serioase...pai doar 2-3 linguritze la o masa si mai mult de 2-3 mese nu mananca/zi
.Pai asta nu inseamna k ea mananca.
Am intrebat o pe dr pediatru daca e cazul sa ii fac analize si ea spune //lasa copilul in pace! arata f bine,ce ai cu ea? pai asta e copil de analize?
//
Are doar 10 kg la 1 an si aproape 8 luni 
Daca va amintiti k acum ceva timp adica de 1 an si ceva e vorba,ma plangeam aici k e tare slabuta![]()
Ai vostri copii cate kg au si daca au luat ceva vitamine 
_
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
MIKYCRIS spune:
Mihamiha LA MULTI ANI!,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

_
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
flo1980 spune:
Profaaaaaa ce mai faci bre'?
Tot energica esti sau te-ai calmat?
Sau nu trecura' cele 2 saptamani? ![]()
Ia vina'ncoa si destinde atmosfera! Ajungi sa te reclame vecina o ba?
Se intoarce roata...ha? 
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!