Pepenasi de iulie - august 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mda..vad ca o tii pe a ta cu depresia...nu cred ca am vreo depresie...m-ai facut curioasa de-am si intrat sa caut despre depresie...simptome...e clar, nu am asa ceva...dar stiam acest lucru...
o singura data am avut asa ceva, cand a murit Darius...atat!

Si m-am saturat de discutia asta cu alaptatul pana peste cap...ce naiba nu poate sa inteleaga lumea asta ca nu toate femeile nu sunt infocate sa alapteze???? Eu am mai spus aici, voi face tot posibilul sa-i dau laptic de la mine 6 luni...apoi...sincer nu imi mai doresc sa alaptez.
De ce??????? Pentru ca asa gandesc eu si pentru ca cine ma cunoaste pe mine cu adevarat stie ca nu sunt DELOC genul care sa stea cu copilul in parc sau mai stiu eu unde cu el la san...si pentru asta nimeni nu trebuie sa se ia de mine.Asta nu inseamna ca am ceva impotriva mamicilor care o fac. Am tot respectul pentru ele! Bravo lor ca pot sta in parc sa alapteze!

Si gata, se schimba subiectul....nu mai raspund provocarilor!
De acum inainte, daca am intrebari o sa caut pe net...nu forumuri...o sa ma descurc eu, ca doar nimeni nu are grija de Flavius in afara de mine si slava Domnului este un copilas sanatos, normal, fericit...iar eu o mamica implinita...si daca ma mai panichez cand plange sa stii ca tot singura imi revin foarte repede, ca doar nu a venit niciodata nimeni sa ma scoata din starea asta...eu singura m-am calmat si am gasit solutia....

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

salutari!

haide-ti mai fetelor ce atita tragedie de la niste biete tzitze, cu lapte sau fara, zau asa.....

Anka la tine ma gindeam sa nu uit sa-ti zic, daca mai ai doar o luna: baga in tine tot ce iti place si de care-ti va fi dor, ca o sa iti fie, si rrrau... si de merdenelele unsuroase de la coltul strazii.. rade tot si nu te mai gindi la kile, le dai tu jos acolo sapind prin zapada

Ariadno da orajel ai incercat? la noi face minuni.

Vio sper ca nu vorbesti serios de regim la fata atita vreme cit ea maninca mincare gatita, sanatoasa, nu prostii, poate sa manince cit pofteste, la virsta asta. Parul ala de bebeu cam se schimba si poate cadea asa feshteloace, daca pielea capului e ok, nu are vreo eczema ceva nu e nimic anormal. lapte si eu zic ca Mada ca e bun si batut/ iaurt/ brinzica etc, dar ai sa vezi ca iti va accepta si laptele dulce, tre doar sa treaca o perioada sa uite gustul de tzitzi. si carnea, iar nu-i bai, las-o o perioada, incearca iar, pursi simplu sunt si copii necarnivori. oul e bun inlocuitor in definitiv.

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata!... la

Tare trista atmosfera de aici

Prefer sa nu ma bag in discutii, desi in multe m-am regasit de multe ori...

Mada de irl are dreptate in felul ei

Camy nu ai gresit cu nimic, decat ca nu ai fost fost prea explicita...

De multe ori nici eu nu duc la capat o idee , nu sunt destul de explicita , dar revin cumva cu explicatii. Uneori nici timpul nu-mi permite sa fiu mai activa

Aici, pe forum e o "alta lume" unde plangem, radem, "ascultam" pareri, ne impartasim idei, experiente, etc.
Aveam cea mai frumoasa odisee, cel mai frumos club, haide-ti sa lasam la o parte neintelegerile si sa fim mai intelegatoare.

Ganduri sunt multe, timp prea putin sa ni le impartasim, comunicam cumva in gand iar cuvinte mai putine se astern aici, asa e in cazul meu, cel putin....

Cate o floare infloreste pentru fiecare mamica!

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Dana pui linkul cu filmuletul incarcat pe youtube asa:

[ tube ] link [ / tube ] - fara spatii intre caractere...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Am citit in mare ultimile pagini. Daca a avut cineva nevoi ede mine (ceea ce nu cred) am rugamintea sa imi scrie pe PM.

Cum ne jucam noi...mai degraba Bicu caci eu cu el ma joc mai putin din lipsa de rabdare si imaginatie...
- cu mine se alearga prin casa si ne ascundem unul de altul.
- rar stau cu eel si facem castele din cuburi, in scimb isi ia o cutie cu cuburi de lemn a carui capac are gauri sub diverse forme si sta linga mine si le pune in cutie.
- acum de exemplu sta lipit de mine si se uital ace scriu...
- altfel are o chestie cu tobogan si scara si niste chestii de catarat si o foloseste din plin (probabil ca asa am evitat cataratul pe mobila)
- mai are un cort sub forma de castel cu 3 intrari si un tub prin care se baga
- se joaca cu pisica, adica maltrateaza pisica
- se joca carti cu bunica-su, adica bunicu ii da cite o carte, iar el ia si le pune teanc alaturi...
- si in general sta cam 2-3 ore pe zi cu prietenul lui si se joaca impreuna.

Si ca am ajuns la jucatul cu prietenii...mamele cu 2 copii si nu numai poate vin cu 2-3 sugestii. Cupilul meu care e mai mare cu 6 luni decit colegul dinsului de joaca, are iesiri de genul ridicat mina si dat cu palma in prietenul lui. Ieri parca si-a luat avant si a plecat de pe canapea si s-a napustit cu palmele asupra lui Dado. Am incercat sa evit sa il cert de fata cu Dado orice ar face pentru ca am observat ca are tendinta de a se razbuna batandu-l, am incercat sa ii explic cu frumosul, parese sa intelege pe moment, dar o ia de la capat... Este cumva o etapa prin care trec copii la varsta sta?

Altfel daca va intereseaza ce mai fac eu...pai eu m-am apucat sa proiectez o terasa care sa fie alipita la casa si pe care sa pot sa o inchid pe timp de iarnaa si sa o folosesc ca sera. Apropos de asta, Bujo ia baga tu o informatie la colega ta aici si spune-mi care este panta minima a unui acoperis in zona de cimpie, ca as vrea sa vad daca ma incadrez in norme si daca schimb sau nu solutia. Dupa ce termin faza de desen o sa trec la partea financiara si aici sa vad cum o sa ma mai descurc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Flo !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violeta29

Am scris un roman si am uitat ce era mai important.Vroiam sa intreb si eu cate ceva:

1.Acu cateva zile cand o pieptanam s-a desprins un smoculet de par(vreo 20 fire sa zicem)cu radacina cu tot.E normal,sau ar trebui sa-mi fac probleme?Sunt cu capul nu?

2.Nu vrea sub nici o forma carnea,desi erau perioade cand ii placea.am incercat n variante si blenduita si copanu-n mana, si bagata pe blat in mancarea preferata,cum simte gustul cum scuipa tot jos.Ce ar trebui sa-i dau ca sa compenseze?

3.Nu a acceptat niciodata si nici acum nu accepta nici un fel de lapte.E ok daca mananca lapte batut si iaurt(cam 200-400 ml /zi)?

4 De ceva vreme mananca cam mult,asta in conditiile in care deja e sarita mult de limitele de greutate specifice varstei.Si totusi face si foarte multa miscare,in special in aer liber.Ar trebui sa o bag la regim ?

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

1. Nu am idee care ar fi cauza, poate o eczema, poate s-a tras de par in somn si a ramas smocul acolo....
2. Eu am avut o experienta cu Alex cand nu mai vroia carnea, accepta tot ce era mai dulceag, am mers la doctor (Stanciu) si dupa un set de analize printre care si ex. coproparazitologic s-a lamurit treaba, ...giardia , acum NU zic ca are si Alexandra, experienta mea!
3. Toti copii au o perioada de timp (mai mare sau mai mica) in care nu mai accepta laptele deloc sau consuma cantitati foarte mici, e ok sa pape alte lactate.
4. Nici vorba de regim! Poate daca are vreo 10 ani si 60 kg!!!! Doamne fereste!

_

Mergi la inceput

Pica se mai intampla la ai mei sa isi arunce cate o palma, un impins, eu ii cert, le tin predici si uneori e suficient sa-i vad cu mana sus si decat ii strig pe nume si lasa garda jos.

Alex nu loveste alti copii, in schimb la David am observat ca se impune si asa (cand se cearta si se enerveaza pe un obiect/jucarie) dar asta foarte rar, mai exact cu cateva luni in urma facea asa, acum nu mai face.
Eu nu prea ies cu ei, se joaca cu verisorul lor sau cu fetita unui prieten de familie.
Nu avem prieteni cu copii numa' din astia proaspat casatoriti... Nu stiu cat de coerenta am fost, nu am inspiratie la scris

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MULTUMESC FLO!!!! mi-a iesit

21+& CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Neatza fetele

Flo1980 multam de am servit si eu una k e tare buna cand e gata facuta

Camy_pus iti multumesc mult pt voturile acordate pana acum si imi pare rau k te retragi cu un gust amar
Eu te inteleg f bine pe tine
Sper din tot sufletul sa mai revii
pt tine si pt baiat.

_
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Un vot in fiecare zi

http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=miky77&id_user=3621

Mergi la inceput