Pepenasi de iulie - august 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

miki, votez si eu in fiecare zi cand intru.Cat despre greutate, eu stiu ca la un an copilul ar trebui sa isi tripleze greutatea, deci daca a avut 2400 gr la nastere...undeva in jur de 8 kg la un an si 10 kg la 1,8 ani este numai bine! Relax! Dr tau are dreptate! Daca e vioaie si bine dispusa...ce ai cu ea?

moni, ai perfecta dreptate in ce zici tu acolo Eu stiu cel mai bine, ca pic mereu la mijloc in unele dispute dar recunosc ca ma aprind pe moment si apoi imi trece, nu putem fi la fel, si mai ales daca nu suntem fata in fata este mult prea greu sa simti tonul si firea omului.... . Si mie imi place covorul vostru!

gata pauza
toate cele bune!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Oaka,Didi81 multumesc mult fetelor

Oare cum sa o fac pe Dilara sa manance fructe?
Inainte manca fructe pasate dar de vreo 2-3 luni nu mai vrea nici pasat nici bucatzele

Oare care e greutatea copilului in functie de varsta/luni?

Astept inca raspunsuri din proprie experienta fetele

_
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

noi in plina curatenie ca vreau sa las curat in urma noastra cat vom fi plecati. plecam la amsterdam, moni. cand ajungem acolo de fiecare data ne simtim ca in luna de miere si incercam o zi sa ajugem si in delft unde s-a nascut pictorul meu drag vermeer

multumesc mult pt pareri. sincer plec mai linistita dupa ce am vb cu voi

anka spor la trebi ca nu mai e mult transmite-i lu' capri ca ii pupam si le dorim succes cu biznisu'
miky a mea undeva ceva nu absoarbe fierul si daca nu ii dau fier 1 luna iar scade hemoglobina. ca sa nu ii dau numai fier ii dau 2 luni vitam care e un complex de vitamine care contine si fier, si 1 luna fier haussman fara vitamine. ea manaca f bine, in special carnea , si fructe si legume, in afara de dulciuri gen gris cu lapte, orez cu lapte, totul e bun, si tot ii dau vitamine. are 10.800 g si 87 cm si s-a nascut cu 3550 g daca nu i-ai facut pana acum eu i-as face niste analize, macar stii daca e ceva ce poti corecta.

biri ca tot se plangea toata lumea de dureri de sale...sa le vezi pe ale mele efectiv dimineata is anchilozata si ma ridic din pat pe o parte ca in sarcina. ma doare pana pe coapse in jos si eu personal parca simt o galma pe la L5. mentionez ca am stat numai in pat in sarcina si ca atunci cand au vrut sa imi faca rahi nu intra acul si ziceau ceva de calcifierea ligamentelor. am sanse sa imi mai revin? e o durere continua ca de inceput de travaliu...parca ma si arde cateodata...stiu ca ar trebui sa fac o rx da' mi-e nu stiu cum de iradiere prin zona respectiva unde si asa is varza...any idea?

-----

Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE

-----

Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Hello!!

Mikycris am votat zi de zi. Cat despre greutate, asa cum ti-au spus si fetele eu zic sa nu te panichezi. Maya s-a nascut cu 3,600 kg si acum la 19 luni are 10,5 kg si 83 cm. Nici macar acum nu si-a triplat greutatea de la nastere. Insa eu este foarte energica, nu sta locului o secunda. Eu sunt multumita de ea cum mananca, in sensul ca mananca diversificat si nu refuza nimic. Cantitativ nu este foarte mult, in medie cam 150 gr la o masa*4mese, la care se adauga cam 400 ml de lapte(dimineata si seara) plus ce mai ciuguleste intre mese.

Nu mai stiu ce sa spun, sigur am uitat unele chestii!!

Revenim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 173

Mergi la inceput