Pepenasi de iulie - august 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
mai fetelor????? dar eu acum zau asa...cu ce gresesc????????...ori sunt proasta vai steaua mea...ori nu stiu!
Mada de Irl...zau ca nu stiu cu ce am gresit...eu am citit tot ce mi-ati scris, toate...am atatea inf in cap ca o sa-mi crape...
...cred ca nu mai intreb eu niciodata nimic...o sa intru doar sa va spunem ca suntem bine...
O sa iau o pauza de forumeala....
Va pup pe toate!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
bujo spune:
Eu cu Filip am program de dans zilnic (cu scheme de dans diferinte in functie de gen
) si de citit brosura de la Carrefour. Ne asezam pe jos si ne uitam la fiecare produs in parte si comentam: fii atent ce ieftin e zaharul!!! Si la gel de dus e reducere!! Moaaaaama si ce faina e plasma asta!!
bujo mami de Filip
ana_a spune:
bujo, ce tari sunteti! Si eu cu Matei ne uitam in ziarul de la kaufland ce il mai gasim in posta
.
proud mummy
katalyna spune:
miky, eu votez de fiecare data cu 10*
anka supeeeeeeeeeeeeeeeeeer, mai e atat de putin
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
maitreyi spune:
azi bebelusim amandoua
am facut o oala de pop-corn si orez cu lapte, ne-am cocotat in varful patului si da-i bobineala
se pare ca varianta no-tv i-a prins bine si bonei, plus discutia pe care am avut-o cu ea vineri, pt ca azi le-am auzit povestind, s-au jucat, etc.
noi ne jucam mult cu bucataria sau la bucatarie unde facem mancare, i-a adus tati de la bucuresti si sortulet ca al meu, si bucatarim - ea cocotata pe blat, hranim animalele, papusile, sau inventam un party la castelul pe care il are si unde sunt invitate toate printesele si le punem sa danseze, sa pape si la sfarsit la nani
are treaba mai nou cu dezbracatul piticilor din ACZ si ii duce si le face dus pt ca au facut caca
desenam, pictam, construim, ne fugarim prin casa cu cate o patura in cap, ne facem casuta sub o masa peste care pun o patura si stam acolo si citim. i-am facut o data un traseu din perne si alte obiecte care sa reprezinte obstacole si trebuia sa sarim peste perne, sa ne bagam pe sub scaun, sa ne dam pe topogan, toate intr-o anumita ordine. eu am dormit f bine in noaptea aia
si ne mai jucam de-a trenuletul - eu is locomotiva si ea vagonul si facem turul casei. eventual poate baby sa fie locomotiva si sa ii spui sa mearga mai repede, mai incet, stanga, dreapta, etc. in wk cand vine tati avem si noi program de dans si dansam in 3 si suntem toti topiti
ma mai gandesc ce mai facem 
-----
Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE 
-----
Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree
ariadnabr spune:
Cami - iar o sa zica fetele ca-s rea si cu gura pusa stramb si n-o sa neg. M-am suparat pe tine pentru ca desi am zis ca nu mai scriu ceva timp din anumite motive, am intrat sa iti scriu tie, iar tu mesajele mele le-ai ignorat pentru ca aveau tenta pro alaptat. Si sa stii ca nu avem nici un chef sa scriu nimanui si am ignorat fete care mi s-au adresat direct si care sunt fete pe care le iubesc sincer.
Eu te inteleg ca ai trecut printr-o trauma majora si ai ramas cu sechele. Dar cateva fete de aici ti-au sugerat sa filtrezi problemele pe care le ai printr-un psiholog. Pentru trebuie ca tu sa inveti sa continui sa traiesti pentru copilasul ala pe care il ai acum in brate. Nu am nici un drept sa te judec ca vb aia nu voi stii ce simti si ce ai simtit, dar pentru ca imi pasa si vad in tine ce faceam eu cand era Sonia de vreo 7 luni...trebuie s-o spun. Cu Sonia am facut o depresie urata de tot. Pur si simplu eram paralizata, lumea isi continua cursul si io stateam acolo imobilizata. Ma purtam ca un robot, hraneam copilul, il schimbam, dar nu simteam nimic. In felul asta am pierdut aproape 6 luni din viata Soniei. Sunt asa, intunecate zilele alea si acum le regret amarnic, regret ca nu am admis ca ceva nu era in regula si m-am dus tarziu sa zic ca nu e OK. Si vad asta in tine acum. Nu vrei medic, OK. Exista carti, exista forumuri de specialitate pe internet, exista tratamente, naturaliste sau nu. Exista ajutor. Trebuie numai sa il ceri. Stresul in care esti tu acuma, nu e ok si are o cauza si se trateaza. Ai atat de multi oameni in jur carora le pasa! Deschide ochii si vezi ce ai in jur Cami!
Bujo - zau ca mi-as dori si eu asa prietena, s-o sun pe ger si ea sa se duca la supermarket pt mine!
Nasa-ta- care e OM!!!!!!!!
Profa - care si aia trece muntii sa ajute.
Si multe multe altele care sunt dispuse sa se aseze 10 min aici si sa-ti scrie tie doua vorbe ca sa te ajute.
Si tot asa...si tu zici ca nimeni nu te intelege, ca nimeni nu te crede, ca nimeni nu te ajuta? Eu iti zic ca tu nu stii ce e aia sa fi singura Cami. Chiar si faza asta, intrii pe forum si zici "vaaaiii nu mai am lapte si copilul nu vrea din sticla" si lumea sare si da sfaturi. Tu ce faci? Ignori pe toata lumea care a zis ceva pro alaptat. Pai oare nu era mai simplu sa admiti pur si simplu ca nu mai vrei sa alaptezi? Ca te solicita fizic si ca atata poti? Ca nu te judeca nimeni. Cel putin nu aici! Si-ai fi primit suport, cum sa intarci, cum sa convingi bb sa ia laptic praf si nu isi batea lumea gura cu sfaturi despre productia de lapte si alte de astea. Si dupa aceea intri si admiti exact cele zise mai sus, ca nu mai vrei sa alaptezi de fapt ceea ce mi se pare lipsa crasa de respect fata de cei care au sarit sa iti ofere suport pro alaptat. Si faza cu "am atata info c-o sa-mi crape capul" Cami, daca nu vrei sfaturi nu le cere. E simplu. Cand intri si ceri in un sfat si ai un asemenea raspuns asa cum ai avut aici, pai io as fi fericita!! Ca inseamna ca pentru oamenii astia de aici contezi!
Vrei sa stii de ce m-am suparat? Pentru ca sfatul cu notatul cat papa si la ce interval e dat de mine, nu de Nati si asta mi-a demonstrat ca ai ignorat ce am scris acolo, ceea ce in parte ma jigneste pentru ca daca nu te interesa ce aveam de zis, trebuia foarte frumos ca la primul meu mesaj, sa scrii "Mada de Irl, multumesc frumos pentru mesaj, dar nu avem aceleasi pareri" si ma abtineam de la a mai pierde timpul.
Si cu asta basta, pentru mine subiectul e inchis. Nu-s expert in parenting si-s plina de defecte, dar prefer sinceritatea.
maitreyi spune:
ca mi-am adus aminte - ce ii plac Alexandrei f mult sunt cartile cu magneti sau cu autocolante. si cu alea avem de-a treaba
uite www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi" target="_blank"> AICI PE ALESE
-----
Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE 
-----
Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi anka da' dupa ce a inceput sa vb v-a reprosat vreodata ceva? a tinut minte evenimentul incat sa o afecteze pe termen lung? va considera ca am parasit-o? nu luati cuvinetele mele ca venind din partea unei mame paranoice pt ca nu sunt, probabil ma agit intr-adevar, dar nu pt mine. nu as vrea sa isi piarda increderea in noi asa de mica fiind...si nici nu am cu cine ma sfatui.. ----- Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() ----- Ruby eekyaa. Ehla xana, ehla xana kondamou Ehla bruwee, maydeenabee Seesu samee ahkeeraa Ruby ruby kree |
Nope, nici mai tarziu. Relax, au memorie scurta
Talciocul meu
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Anka, merci de lamuriri cu turismu' in Buc. Nenea asta, aka colegu, vine la sf lu martie, inainte de florii, pentru 3 zile, in saptamana. Si cred eu ca ar vrea sa vada acel ceva, ce vizitezi in orice oras cand mergi. Eu nu cunosc Bucurestiul, dar ma gandeam ca ar fi fain pentru el sa descopere micul Paris, si de ce i se zice asa. Mie chiar mi s-a parut ca se aseamana, cum timisoara se aseamana cu Viena. Ei la Timi daca ar merge, pai as sti unde sa trimit omu : in piatza Unirii, la o plimbare pe corzo sau pe malul Begai, dar la Bucuresti nush. Imi zicea cineva ca Lipscani s-a renovat. E adevarat? Uff sunt in kk, si o sa fiu si mai in kk daca o sa ma trimita cu el, ca deh sunt "de-al casei". Vicky si Printzesone |
Apai Vicky, nu stiu cand sunt Floriile, dar daca vii cu el si pot, vin si io tu!

Acuma na, eu am zis ce mi-a dat mie prin cap. Pe Lipscani nu am mai fost de o graza, ma indoiesc sa se fi renovat ceva, ne tot ameninta cu asta, dar nu au facut nimic din cate stiu... Daca ajung weekendu asta sau urmatorul, iti zic.
Talciocul meu