Pepenasi de iulie - august 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
'seara![]()
Flavius il omoara pe ta'so..cum il ia Pustache in brate, cum incepe circul...parca e constient ca e altcineva in afara de mine si urla cat poate, cum vin eu...se linisteste... asa ca azi Pustache s-a dat batut...si a zis ca face ORICE, numai sa nu-l mai auda pe Flavius urland...acum bebe doarme...si Pus face curat, spala, face papa...Doamneeeeeeeeeeeeeeeee ce bine este 

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
siiii, nu, nu mi-a venit ciclul...deci nici gustul laptelui nu e schimbat 

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
diarux spune:
CAMI nu mai ai nr ala de orange????ca pe cosmo nu mai am credit. am sunat acu vreo 2 zile si mi-a rasp o voce suava care mi-a zis ca am gresit. asta dupa ce citisem pe aici.
deci:(dupa modelul ANKA
)Plangi cat ai chef aici, atata vreme cat te ajuta sa te descarci.
alapteaza cat poti si cat vrea minunea. citeste-le pe fetele cu experienta(desi si eu cred ca se cheama ca am experienta in "domeniu" ca am reusit 8 luni sa feed the beast.)Daca nu te simti confortasbil, asta e. s-a inventat laptele praf. Oricum daca esti stresata nu curge nik. deci relax.
de urlat...hmmm mai tii minte cand radeam oleak de tine la inceput?
ca astept momentul asta?(era o glumita facuta cu drag si ma bucur ca ai ajuns sa te plangi si tu de nopti nedormite.inseamna c alucrurile au intrat in normal
adicatelea, ASTA e normalul de care iti ziceam.)Lasa bre s aurla cupilu . daca urla inseamna ca are plamanii tari si vrea s aiti faca creierii varza, deci poate!
The "S"word....hmmm...mai bine tac ca ma vaneaza SORMIA acusi pe aici s avaza ce zic despre asta.
nu am stiut nici noi ce sa facem cu cupilu la inceput. da invatam si ne adaptam pe parcurs. nici acum nju stou ce sa fac in anumite situatii. si nu cred ca exista manual pentru asta. da...crek pana la urma ...om reusi.
pup si fruntea sus.
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
HAPPY ST. VALENTINE'S DAY!
Noi sarbatorim nitel altfel ziua asta, ca e ziua de nastere3 a fratelui meu, asa ca la noi cam asta primeaza pe 14.
In rest suntem binisor, cu somnul stam asa si asa, o noapte doarme, 2 nu, deh, e rac ce sa-i fac.
Apropo de raci, mamicile de racusori, si ai vostri is tipicari? Eu sunt rac si intr-adevar si eu sint taaare tipicara, am o ordine si preferinte in toate si greu le schimb, de la marci de produse, la locul unor obiecte, la ordinea in care se fac anumite lucruri, etc. Vad ca Miruna mi-o ia pe urme. De ex. vineri i-am luat tetine noi, si i-am luat si 2 de-alea tesite (noi folosim cu varf rotund). Nu a vrut sa puna gura pe ele. Dupa ce i le-am schimbat a studiat atenta tetina, si abia dupa ce s-a convins ca-s "de-alea bune" a pus gura sa bea apa. Iarasi, i-am luat covoras antiderapant, nu a vrut sa se aseze pe el, nu a vrut in vanita pana nu i-am pus buretelul ei...
Felicitari fetele pt. terminarea sesiunii!! Chiar, care in ce an sunteti?
Camy
sper sa va gasiti un program si un ritm al vostru, sa va fie bine. Cu plansul, eu te inteleg, ca si eu am simtit si inca simt nevoia sa o fac. Eu incerca sa-mi pastrez sperantavsi optimismul, dar de oboseala nu totdeauna imi iese.
Mina felicitari pt. locul 2!!
Gata, tre sa fug ca ma trage de deget, iar vrea gummy bear! 
Va
o seara frumoasa va doresc!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
monalac spune:
TECKY,mai am de dat si sala,n am dat decat ex la scoala,ca asa se face acum.....
vad ca vb de sex....eu la sarcina cu cris de la 18 saptamani n am mai facut nimic,ca n aveam voie,iar la sarcina cu codrin de prin saptamana a 10 a,parca...asa ca,dupa ce am nascut,eu am pacatuit![]()
,pt ca sotul n a mai avut rabdare sa astepte sa trec de cele 6 saptamani...
LADYMINA,felicitari pt bogdan!!!cred ca esti tare mandra de el...
codrin l a vazut pe cris ca se da peste cap si acum incearca si el....
e tare fandosit,azi scotea tot patrunjelul din ciorba cu limba si apoi il lua cu mana...
si nu suporta sa l pupe cris,se fereste,iar daca l pupa se sterge....si mai ales cand se trezeste din somn il respinge pe cris,tipa daca l atinge cris...
nu adoarme pana nu ma tine de mana si cu degetelul ma freaca pe o unghie de la mana si daca incearca cris sa i dea mana lui,urla....
cand il schimb de caca ,daca i ridic picioarele mai sus,zice''au,au'',de zici ca cine stie ce i fac...
a invatat sa scuipe[de la cris,of course] si acum scuipa mereu si pe urma se uita la mine si rade smechereste,ca stie ca nu mi place...
azi scuipa pe oglinda si pe urma stergea cu un servetel umed..
sau ia un pistol si merge cu capul bagat intre umeri ca si cum s ar feri sa nu l vedem [tot la cris a vazut],e tare,tare haios...
le am facut curat iar in jucarii,le am mai pus un sac pe balcon,ca iar se stransesera nu stiu cate si le imprastiau in toata casa,dupa care nu mai prezentau interes jucariile...
anaxena spune:
mai apar si eu in peisaj
multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase scrise pe picasa
noi suntem bine,in sfarsit ne-a mai dat un dintisor,facusem o maree pauza,cu olita tot pauza,azi am facut eu pipi in ea sa-i arat copilului care de altfel sta pe ea dar nu face nimic,nu de alta dar noua cum ne da un dintisor cum ne oparim la pasarica si am zis ca poate poate intelege scopul olitei,stie cand face caca si zice dar mereu dupa
in sfarsit mananca singura,tine lingurita corect asa ca am scapat de o chestie si mai nou leaga 2 cuvinte iar la gradinita adoarme singura,acasa numai dupa ce ii cant alunelul(nelu),in padurea cu alune(pu-pu-pu) si podul de piatra(pou)...vorbeste mereu,doar ca in loc de c zice t si credeti-ma ca sunt mult prea multe cuvinte cu c
va pup pe toate si sper sa am din nou timp liber sa mai scriu si eu
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Didi81 spune:
Noi am mancat in seara asta placinta cu branza dulce si stafide, cu un pahar de vin. Iaaaami!
Chiar, ce dinti ar mai trebuii sa le iasa si cand? Aida are de muult toti incisivii si caninii si 4 masele. Ce mai urmeaza?
Cu statul la olita, sta in fiecare dimineata dupa ce se trezeste, si uneori dupa ce se trezeste la pranz, dar foarte rar chiar face ceva. Si era o vreme cand spunea dupa ba chiar si inainte sa faca kaki; acum nu mai spune deloc. Hmmm...
Ruxule, ti-am scris poezie si tu nu zici nimic
. Halal recunostinta! 
Nu stiu ce vroiam sa mai zic; cred ca de la vin mi se trage 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
maitreyi spune:
buna seara,
intru scurt ca nu prea am timp sa va intreb pe cele care ati mai plecat mai mult de 2 zile si ati lasat piticii acasa cu bunicii, bona, etc, cum s-au comportat? nu imi fac griji pt zilele respective neaparat cat pt cand ne vom intoarce...nu ne va reprosa ca am plecat? nu va tanji dupa noi? n-as vrea sa fie o mini trauma pt ea plecarea noastra...
umreaza sa fim plecati 4 nopti...va sta cu persoane pe care le agreaza, cu care se simte bine, deci din punctul asta de vedere sunt linistita. insa sincer as cam returna biletele...probabil e si o pasarica de-a mea si la fel de probabil trebuie sa mi-o rezolv da' nu stiu ce a fost in capul meu cand am luat 4 zile si nu 2 sau cel mult 3
2 zile am mai fost plecati da era mai mica...acu is 4 nopti si aproape 5 zile in care nu ne vedem...
nu stiu cat de cursiva am fost...sper sa ma intelegeti si sa imi puteti raspunde.
multumesc si o seara faina 
-----
Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE 
-----
Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree
mcoca spune:
Mai3, asta vara Maya a stat o luna in ro la bunici. Habar nu a avut de noi. Ei inca nu au notziunea timpului. CAnd m-a vazut s-a bucurat foarte mult si am stat lipite vre-o 2 zile :). So, relax, take it easy, totul o sa fie OK. Pe de alta parte, daca tu o sa stai tot timpul cu gandul la ea ..., mai bine returneaza biletele, ca o sa fie stresul mai mare decat orice si nu are sens.
Vicky si Printzesone
MIKYCRIS spune:
Fetele ne am mai inscris la un concurs
daca binevoiti sa ne votati la amandoua...

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452
Un vot in fiecare zi
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=miky77&id_user=3621