Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (373)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 Roxana ce mai faci?si ce mai fac copilasii? andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007) |
Multa munca la birou. Si ma refac dupa atatea chefuri din weekend.
Copiii sunt binisor, Andrei mare are o tuse usoara, dar merge la gradi. Insa nu il las la somn ca i se infunda rau nasul dupa aceea si nu prea ii pun ei picaturi.
multumim de grija. Totul bine la tine?
Roxana_G spune:
Cred ca nu v-am mai terminat demult capitolul. ![]()
Azi a facut Erina vreo www.trilulilu.ro/jawaddana/6a166d7147046f" target="_blank"> dedicatie ? 
aandreea27 spune:
nu stiu daca aa facut,sau daca a facut,mi-a scapat mie.la noi,andu este bine,asteapta sa reanceapa cresa,pleaca bunicii,noi muuuuuultaaaa munca la serviciu,eu sunt spre bine.mai am un hop,mic,sa speram.
.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Yaia imi pare rau sa aud ca nu te simti bine. Sper ca de vineri sa te poti odihni la maxim. Treburile le-ai cam terminat,Tudor e la gradinita deci premizele sunt bune. Pupiciei si sa treaca repede-repede saptamina. Si eu am dureri cam naspa dar in tota euforia ca e bine bebelusul si celelalte discutii despre sarcina si programare nici nu am mai spus la doctor. Ma bucur ca a ajuns de data asta pirdalnicul de plic...as fi vrut eu sa pun ceva in el dar erau mai importante vederile. La Daria eu am folosit Bonnisan-de la Hymalaya. Colicii nu au fost foarte agresivi. |
Tocmai asta e, ca acasa nu am facut mai nimic, am multe lucruri de facut inainte de nastere, de asta eu sper sa stea Bebelusa la burtica pana la termen, ca Tudor. Dar azi chiar ma gandeam sa plec acasa, ca nu mai puteam. Poate stau maine sau joi acasa, daca o sa fie tot asa rau si vineri predau tot si gata!
A ajuns plicul in sfarsit...mama ei de posta! Uite, si terminarea albumului lui Tudor si pregatirile pentru cel al Bebelusei sunt pe lista de facut inainte de nastere.
Picio, si eu ii dadeam lui Tudor Bonnisan in fiecare seara inainte de alaptare, 10 picatrui, preventiv, chiar de cand am ajuns acasa. E 100% natural, baza e uleiul de marar...daca imi amitesc corect. Si nu am avut ulterior probleme cu colici. De vreo 3 ori am fost si harnica si i-am dat ceai de cimbrisor salbatic cu seringa, tot preventiv.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
cecilia L spune:
Program somn: la pranz doarme de la 13-13,30 pana la 16-16,30 chiar 17...dar il trezesc eu
, seara adoarme pe la 22( adoarme in timpul povestilor, mai spune el, mai spunem noi, mai cantam ceva si gata se face liniste) si se trezeste la 1 sau 2 sa vina la noi in pat, adoarme imediat pana la 6,30-max7 cand cere apte cu tasea si gata trece la joaca....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
Fetelor cochetelor, promit sa am grija si sa-mi trag o zi libera daca nu ma simt bine! Multumesc de grija, sunteti toate niste dulci!
Merg sa spal cupilu' si sa-l culc. Tuseste cam rau de vreo zi, doua...plus ceva muci, dar fara febra, deci nu ne baga nimeni in seama pentru asemenea "nimicuri"...
Sa aveti o seara placuta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Celia spune:
La mai multe lunite , Alex! Sa fii sanatos si papacios (si mai putin colicos...)Piciulika, sa va bucurati de minunatii ursuleti!
La multi ani, sotului tau Valentina! Sa fie sanatos si fericit alaturi de cei dragi!
Erina, ma bucur de vestile bune. Sa aveti o perioada plina de momente placute in capitala.
Yaia, ce putin mai e ...si urmeaza o scurta perioada de relaxare...dar apoi momente pline cu Tudor si bebelina( se apropie momentul si inca tii secret numele...)
Sanatate multa lui Tudor , sa treaca repede "nimicurile".
Sanatate multa Daniel de Mariana. Sper ca e bine . Dulceata cum e?
Rox, sanatate multa , sper ca te simti mai bine.Sa va fie de bine petrecerile si sa va traiasca finutul si sa va bucurati de el.
Teo , vad ca nu o lasi pe cumatra singura sa "boleasca"...ii tii companie... sper ca si tu esti mai bine , din moment ce ai fost la job...sanatate multa.
Andreea27, sa fie totul bine si sa scapi de stresul asta si sa te poti gandi linistita la bebe2.
Maruntzica , felicitari lui Puppi-trilingva...ce le stie . Felicitari mami!
Cu programul de somn la noi...Andreea inca doarme cu noi, tzatzaleste la greu ...inainte sa adoarma-in jur de 22-23(adoarme cu tzatza in gura...), in timpul noptii de cate ori ma prinde si dimineata pe la 7 isi mai ia o portie buna si daca nu e alt program doarme pana la 9 , daca nu ma simte in pat e in picioare ... Somn de pranz in jur de 2 ore... Are nopti cand e super agitata de o adun de prin pat ... Eu tot sper ca odata cu intarcatul ala sa se linisteasca...iar intarcatul parca, parca se intrevede...am avut cateva seri sporadic in ultimul timp cand a supt o perioada , apoi s-a intors si a adormit fara tzatza...
Carpatina, ce voiaje faci...macar de te-ai alege cu ceva sacose...
Dar merita asa copii minunati ...
Am vazut si eu ,cu ceva vreme in urma o dulceata de trandafiras...
Rodica , vazut morosanii scumpi foc. Sper sa treaca perioada asta mai dificila si sa va puteti bucura pe deplin de minunatiile voastre.
Gabriela , am admirat domnisoarele dulci ...
SabinaY, ce minunatii ai acolo...sa va bucurati de ele.
Alina, felicitari dansatorului!
Maria, ce face Teuta? Alex?
Annisia,sa fie asa cum iti doresti legat de plecare . Cum e papanashul scump? Ce ia mai zis bunicii? Mi-au placut povestioarele si cum reuseste el scumpul sa va pacaleasca...
Papanash, sa aveti o vacanta de vis!
ramonaiani spune:
Erina, Celia si restul fetelor care ati intrebat de mine 
intr-adevar, am reusit sa ma intalnesc cu Luy si Maria. E o scumpete de copil, vorbareatza rau si ... bine (adica vorbeste mult si corect, in propozitii frumoase, spre deosebire de-a mea care doar sa numere in germana pana la 11 stie corect, in rest foloseste cuvintele importante dintr-o fraza, ca sa spuna ce doreste).
Ii multumesc Valentinei pentru promptitudinea cu care m-a sunat sa imi dea toate informatiile necesare legate de spitale, regimuri de alimentatie samd. Intr-adevar, am scapat de internare (dat pe semnatura ca eu nu raman in spital), acum sunt cu Daniel la mama si Eliza e cu tati la mama soacra. Aveam si noi nevoie de liniste (ati povestit deja de ritualul de culcare: vreu lapte, unde-i mutzunache, fac pp, fac kk, il mai strigam pe Daniel de vreo 3 ori sa ne asiguram ca a adormit
si tot asa pana mai trec vre-o 2 ore de cand ne-am bagat in pat la culcare.)
Daniel e pe drumul cel bun, scaunele inca sunt moi, dar macar arata normal, fara mucus sau sange. Mergem inainte cu antibioticul, electrolitii (vai, ce amari pot fi!) si vietatile alea ce-i refac flora intestinala.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
aandreea27 spune:
celia multumesc mult de tot.
mari ma bucur ca e mai bine daniel,de abia am scapat de o eneterocolita si stiu ce inseamna.
noi va spunem nopate buna.
.
Piciulika spune:
Draga Maruntziko, dragelor toate - sper sa nu uit pe cineva ca-s cam
: Carpatino, Yaia, Gabi, Celia... Ursuletzul si familia va multzumesc si va pupa cu drag - si am facut azi cu dedicatzie poze cu el ursulit (in costum cu urechi si coada
). O sa ajunga candva si pe site...
Rodica, ce superbi sunt "gemenii" tai! Uluitor!
Valentina, La multzi ani! sotzului - adica sa te rasfetze multzi ani!
Si asa o tzii tot intr-o sarbatoare - BRAVO!
Multzumim cu plecaciuni
pentur mesajul foarte emotzionant din cartea de oaspetzi!
Meritam? Te imbratzisam si te pupam tare apasat!!!
Erina, vezi ce super-vesti? BB e bine, doar tu sa o iei usurel, sa tzina ambalajul.
(Dar musai ia-l de guler pe nenea cu inundatzia aia - ca igrasia arata altfel, mai modest
). Avetzi grija de voi!
Yaio, ce-mi spuneai tu mie? Pai si io sa fac ce zice popa, nu ce face el?! Ia lasa-o moale!
Rox, itzi doresc sanatate si energie cata itzi trebuie...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)