Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (373)
Raspunsuri - Pagina 21
Piciulika spune:
Mari, tot cu gandul sunt la tine, de ieri, des-des - ca stiu ca pe tine pica greul... 
Am tot vrut sa-tzi sms, dar nu stiam daca mai ai si cartela teutona. Bine ca nu ai ajuns in spital cu Daniel.
Multa putere!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Picio, si eu ii dadeam lui Tudor Bonnisan in fiecare seara inainte de alaptare, 10 picatrui, preventiv, chiar de cand am ajuns acasa. E 100% natural, baza e uleiul de marar...daca imi amitesc corect. Si nu am avut ulterior probleme cu colici. De vreo 3 ori am fost si harnica si i-am dat ceai de cimbrisor salbatic cu seringa, tot preventiv. |
Zicea si Erina
de Bonnisan - si Gripe Water... Nu se gasesc aici. Nici echivalente. Nici in Germania. La Micha aveam un sertar plin cu 'di tati', preventiv - le-am dat mai departe nedesfacute (sau aruncat, expirate). Acuma nici nu mi-am pus problema!Ceai de cimbrisor salbatic i-am dat - nada!
(Luat de ala, bio Azi - sa bat in lemn - de la ora 15 incolo a fost f ok, cu noile mele tehnici de lupta...

Mi-e si frica sa sper. (Am cautat cuvantul asta naspa si-n DEX
Chiar azi am fost la control cu Alex: a crescut 1630 g, 4 cm lungime si 2 cm capsorul. (In ciuda racelii 3 sapt si colici 2 sapt.!) Una peste alta e multzumita consiliatoarea: Alex urmareste bine cu privirea, cerceteaza, reflexe bune... (La medic am primit termin doar pe 1 martie (la 6 sapt.) ca am sunat "doar" cu 2 sapt. inainte. Mi-au spus ca trebuia sa sun dupa ce am nascut...!
In fine, la cum e, oricum nu-i faceam inca vaccinarile. Care-s optzionale, anyway. Dar le vom face cu elan.)Sabina, am fost azi la medic sa-mi faca o hemoglobina si nu stiu ce depozite de fier si alte minuni. Joi sun sa aud cum stam cu paloarea mea. Vezi ce cuminte-s si te-ascult?

La kuki ca maine ma lupt cu cei doi flacai toata ziua.
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
Piciulika spune:
Ah, cu somnul - ca tot ziceam ca plec. ![]()
Oricum o iei si-o socotesti, durata somnului copilului e aceeasi, si e individuala. Se face protocolul somnului din 24 de ore, pe o sapt. Se observa si se decide: cand il bag in pat si cat doarme la pranz. Si se executa programul de migrare a orelor alea de somn - cu trezirile de rigoare (dimineatza, pranz)! Se muta ora de pus la kuki treptat, in pasi de 1/2 ora.
Nu potzi cere sa doarma 20-9 si 3 ore la pranz. Nu se poate antrena somnul. Ata ete!
(La noi e 21-7 (cand doarme lung) si cam o ora la pranz. Daca il uitam dormind la pranz, vine 'factura' seara - sau mai bine, la 5 dimineatza!)
Alex (16.01.2010)
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Si acum vestile. Am fost la medic. Bebelusul e bine, estimat la 2800g,cronologic 35 sapt implinite astazi, biometric 36 sapt si o zi (dupa capusor ca lungimea membrelor etc exact pe virsta). Col inchis, membrane intacte, uter cu tonus normal. Mai avem pina ne intilnim, sper sa fie o asteptare usoara, frumoasa si in sanatate. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 35+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Bravo pentru rezultate asa bune!

Inca putin si soseste marea intalnire!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Yaia hai inca putin si scapi de birou!
Piciu citesc cat te lupti cu alaptatul.
Mi-ar fi placut sa fiu si eu cel putin o parte din cat esti tu de perseverenta.
Din pacate,Lisa ma refuza cu vehementa.Mai ca dau in plans.Nu mai vrea aproape deloc.Se trage,se arcuieste gata gata sa-mi sara din brate.Ma plimb cu ea prin toata casa cu sanul in apropiere.Il apuca,musca si trage tare.DAR nu vrea sa suga.Reusesc sa ii mai dau noaptea,cand e adormita si primeste orice.Uneori si noaptea urla rau daca ii dau san.E un stres sa stau cu ea,sa incerc sa o fac sa suga.Transpir toata,ma apuca depresia,nervii si dupa 10 minute in care ea ma musca doar...renunt.E pacat...
Eu n-am reusit sa am momente unice la san cu copilul decat f putin.Sa stau jos,pe canapea,sa o privesc cum suge linistit.Am crezut ca dupa ce trece de primele luni o sa fie altfel,dar n-a fost asa...In fine,eu am sa mai incerc,cat am energie si pot.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Erika seara adoarme pe la 8:30-9!Se trezeste pe la 6:30-7 dimineata!
De la ora 1:00 face nani de pranz circa 1.5-2 ore!
Trei ore la pranz doarme ff rar!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
Erina spune:
Buna dimineata!
Un pic de rabdare si fac capitol nou!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle