Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (373)
Raspunsuri - Pagina 19
toma_lly spune:
mai Erina ce urat arata pata aceea de igrasie !
imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva si va urez multa bafta diseara ! 

Natalia-13 sept. 2007
Poze
aandreea27 spune:
mami de Natalia,sa stii ca e cand au venit cele doua randuri de bunici si eu am probleme cu somnul lui andu.are impresia ca somnul este tot o joaca sau un joc si se comporta ca atare.asa ca tare greu mai adoarme.dar unde mai pui ca are preferinte face nani sau cu mamaie,sau cu tataie sau cu amandoi.si se joaca pana adoarme de ma dispera.dar dupa ce pleaca mamaie si tataie,isi revine el.
toma_lly spune:
Yaia io zic s-o iei mai usor cu munca....nu cred ca merita...
si mai e atat de putin pana nasti, mai bine profita de putinul timp ramas de odihneala 

Natalia-13 sept. 2007
Poze
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Erina
Carpatina abia am revenit duminica asta (14 februarie)in Bucuresti,plecate de pe 18 decembrie. Nu ma mai misc de aici pina nu nasc. |
Pai..stiu ca abia ati revenit dupa multa vreme.. Ma gandeam insa ca petele de pe tavan te vor"alunga" din Bucuresti
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
toma_lly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 mami de Natalia,sa stii ca e cand au venit cele doua randuri de bunici si eu am probleme cu somnul lui andu.are impresia ca somnul este tot o joaca sau un joc si se comporta ca atare.asa ca tare greu mai adoarme.dar unde mai pui ca are preferinte face nani sau cu mamaie,sau cu tataie sau cu amandoi.si se joaca pana adoarme de ma dispera.dar dupa ce pleaca mamaie si tataie,isi revine el. andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007) |
mda....bine ca e doar ceva temporar
la mine nu a fost nici o schimbare de genu' asta (venit bunica etc), pur si simplu s-a sucit ea...
de fapt, cred ca e de la prea mult rasfat

Natalia-13 sept. 2007
Poze
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Pai ce altceva mai am ascutit mai duamna? |
Mah.. ce alintata esti!

=====================
carpatina spune:
citat din mesajul lui toma_lly
pai fara cizmulitze de cauciuc.... ![]() |
I-am zis Nataliei sa mi le dea si mie o tura.. da' cica sunt mici pentru mine!
=====================
Erina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carpatina
Pai..stiu ca abia ati revenit dupa multa vreme.. Ma gandeam insa ca petele de pe tavan te vor"alunga" din Bucuresti ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nuuu...
in fiecare vineri plus costurile pe care le implica drumul...Acum trebuie sa stam pina dupa nastere si am mai fi stat pina in iulie ( ca altfel nu il tineam pina acum sa platim chirie de Primaverii in ultimele doua luni fara sa locuim aici...sa amintesc si de abuzul cu pausalul???)in casa asta dar imi e frica pentru copii. Ma crezi ca trebuiau sa vina ai mei in week-end sa ma ajute cu Daria dar nici nu imi vine sa ii chem pentru ca vor dormi in camera asta...Canapeaua din living nu e extensibila.
Tomaly, eu o sa incerc sa stau mai deopartesa nu ma enervez-desi la chetii din astea sunt destul de incisiva...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui Yaia
Sanatate, sper sa-ti revii repede! ![]() =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |